Mai ia cineva YASMIN?

Mai ia cineva YASMIN? | Autor: crystina

Link direct la acest mesaj

Am luat tot felul de pastilutze de aici (culmea aici sunt anticonceptionalele sunt gratuite)..unele imi dadeau dureri de cap imense, altele m-au ajutat sa dau cantarul peste cap. Mi s-a recomandat insa de catre un medic din Ro YASMIN si drept urmare mi-am adus cu mine din tara cateva cutiutze si ma pregatesc sa le iau..a luat careva dintre voi? Stiu ca depinde de organismul fiecaruia dar ati avut probleme cu ele? ( de orice gen ar fi ele..dureri, cresteri excesive in greutate s.a.m.d)

Multumesc!

Cristina si Lilly Elisa

http://community.webshots.com/user/crystinna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Da,am luat eu, timp de doua luni. Nu am fost deloc incantata de ele desi costa o gramada de bani. La mine a avut niste efecte adverse ciudate,dupa o luna de cand le luam m'a pocnit acea foame binecunoscuta,ma trezeam noaptea sa mananc, apoi mi s'au umflat gleznele. Cel mai trist a fost ca aveam o stare tare ciudata ,eram mereu nervoasa, tipam la toata lumea..dupa 2 luni am renuntzat ...
Sper ca nu te'am speriat.

te pup,

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

eu le iau de 6 luni
n-am observat nimic semnificativ, adica reactzii adverse.
pur si simplu e la fel ca pe vremea cand nu le luam, doar ca n-o sa vina bb 2 neanuntzat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

si eu iau yasmin, mi s-a rec.jeanine(de catre cataghe), dar nu le gasesc tot timpul si atunci am trecut pe yasmin (tot la sfatul lui cataghe...si ii multumesc si pe aceasta cale!)

nu am observat absolut nici o reactie adversa...ba chiar, cu regim bineinteles, am dat jos 10 kg...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Eu le iau de un an si ceva... Asta e al patrulea fel de anticonceptionale pe care le incerc si ma simt absolut... normal! Nu greutate in plus, nu stari ciudate, absolut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

eu iau de 2 luni, acu am inceput a 3-a.in afara de spotting incontinuu - nu am avut zi fara un fel de tampon pe mine de 2 luni deja, nu am probleme, ba chiar imi face impresia ca slabeste. si ficatul meu care e ultra-sensibil la altele, pe asta nu-l rejecteaza. eu mai iau doar o luna, fiindca e tratament la mine, nu il iau benevol. cred ca tot mai bine e cu alte metode care nu te deregleaza hormonal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri fetelor! Destul de incurajator..sper sa le "primesc" si eu la fel de bine ca si voi. Anderrusha..stai linistita nu m-ai speriat deloc.

dpop, ai dreptate..intr-adevar este mai bine cu alte metode care nu produc nici un fel de dereglari hormonale..pastilutzele sunt insa o metoda foarte sigura de a nu ajunge la sarcina.

Cristina si Lilly Elisa

http://community.webshots.com/user/crystinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Stiu ca este un subiect mai vechi,dar as vrea sa aflu si alte pareri despre anticonceptionalele Yasmine,in afara de ceea ce stiu.
Mi le-a recomandat medicul ca fiind contraceptive cu o mica concentratie de hormoni,care ajuta la eliminarea apei din organism,in consecinta nu ingrasa!
Nu am mai luat pana acum antibb.
Fetelor care luati Yasmine cum va simtiti de la ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aladina spune:

Eu iau Yasmin de un an jumate. Ma simt bine cu ele ,daca ma ingras este pt ca mananc, doar cand am inceput sa le iau mi s au marit sanii destul de mult ,pareau silicoane ,pacat ca a durat doar vreo doaua luni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Am incercat si eu vara trecuta, pentru prima data, sa iau anticonceptionale. Am fost la doctor, am luat Yasmine o luna. Din primele zile mi-a fost foarte rau,am zis ca poate este perioada de acomodare a organismului. La sfarsitul lunii nici o imbunatatire, dureri de cap, stari de lesin, voma. Le-am intrerupt dupa o luna! Dupa experienta avuta cu Yasmine, nu vreau sa mai aud de anticonceptionale pt. o perioada..

Cred ca depinde de la organism la organism

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu am luat 2 luni (apropo, mi-a ramas o cutie cu care nu am ce face, daca e cineva interesat..) dar NU m-am simtit bine cu ele..
1.in primul rand mi-au aparut cosuri!!(tenul meu pana la yasmine era..rezonabil...cu pastilutze aratam ca o adolescenta)..
2. apoi am pus 3 kg pe mine, in 2-3 saptamani, desi eu am de multi ani o greutate constanta
3. in primele ziel aveam o senzatie de greata foarte accentuata dupa ce le luam, cu mari eforturi nu varsam (papat lamaie la gre)
4. le-am intrerupt de 2 luni, ca vreau un BB, dar din pacate m-am cam dereglat ( inainte aveam CM regulat, de fix 29 de zile...dupa am avut ba la 34, ba la 32, nu am mai ovulat-nu am avut mucus, nu am avut curba temrinca bifazica)

a fost bine insa ca nu am sangerat deloc, nici nu mi-au afectat libidoul..clar, depinde de la femeie la femeie!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput