Mai ia cineva YASMIN?
Raspunsuri - Pagina 2

blueeyes2003 spune:
Nici eu nu am mai luat pana acum si imi este cam teama de cum le va suporta organismul meu.
Nu trebuie sa raman insarcinata 6 luni si in timpul asta ar trebui sa ne protejam,de aceea mi-a dat dr. antibb.
Dupa ce vom avea un bebe cred ca o sa iau daca imi vor face bine.
Multumesc pentru raspunsuri!

Luna75 spune:
si eu folosesc Yasmine.Sunt foarte multumita pana acum.E adevarat ca nu retine apa in organism,mai mult, de cand am inceput sa iau Yasmine mi s-a diminuat pofta de mancare.
Cand mi s-a recomandat,si eu la randul meu am facut cercetari,intreband pe aici,pe dincolo,si,in general,lumea era multumita.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

roxanaz spune:
si eu iau Yasmin.
dupa 3 luni spotting-ul a disparut si tenul arata bine. (eu il iau si in cadrul unui tratament hormonal anti-acnee). nu m-am ingrasat si nu am alte probleme.
bineinteles ca depinde de fiecare organism dar nu renuntati dupa prima luna pentru ca in cazul oricarui anticonceptional hormonal exista o perioada de acomodare. asta bineinteles daca nu apar reactii adverse majore.
Roxana

ligeea spune:
Mie mi le-a recomandata dr. din cauza unui chist la un ovar. La inceput mi-era greata mai rau ca atunci cand am foat insarcinata dar dupa cca 6 saptamani mi-a trecut. Chiar n-am pofta de mancare mai mare , m-am ingrasat din cauza lipsei de miscare si a mancatului haotic-nu mult, doar 3 kg.
Ce mi se pare ciudat e ca , c. nu mai este atat de mult cantitativ- eu oricum n-am avut probleme deosebite dar acum e chiar ciudat.
Am recomandare 3 luni si mai am o luna . Eu nu am luat Anti -baby niciodata , am avut sterilet asa ca nu stiu sa va spun daca exista sau nu diferente

claujro spune:
Eu iau Yasmine. Si nu m-am ingrasat de la ele, nu mi-au aparut cosuri, nu am absolut nici un simptom aiurea de la ele. Deci la mine merg bine.
mamica de baietel de decembrie 2003 si de
fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

sheherezada spune:
Am luat si eu Yasmin aproximativ un an.Si in primele 8-10 luni m-am simtit foarte bine.Pe urma am inceput sa am greturi din ce in ce mai mari asa ca am renuntat.Acum ma simt bine si au disparut si greturile.Oricum este indicat sa faci o pauza de 1-2 luni la o perioada mai indelungata de folosire.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada

sanse spune:
Si eu iau Yasmine de mai mult de 1 an si ma simt bine.Chiar am slabit putin. Singura problema este ca CM ma tine mai mult (aprox.9-10 zile)La voi cit dureaza? ps.am uitat...parca mi-a disparut pofta de....

melinav spune:
Eu am luat vreo 4 folii de Yasmin, si nu au reusit sa ma acomodez cu ele deloc.
Dupa ce mancam de pranz aveam niste stari de greata groaznice, chiar am si vomat de cateva ori, trebuia sa am lamaie la servici ca sa rezist. Starile acestea erau mai puternice la primele 14 pilule din folie, atenuandu-se la ultimele 7 si in intervalul liber.
Ca aspecte pozitive, a fost faptul ca aspectul tenului s-a imbunatatit vizibil, si circumferinta bustului mi s-a marit .
As fi continuat cu ele pentru cele 2 aspecte pozitive, dar nu am putut surmonta greata...
Melina

cristi22na spune:
buna si eu iau yasmin de aproape un an si ma simt ok,mi-au disparut cosurile(luam rigevidon inainte si tot aveam cosuri),nu m-am ingrasat,sanii sunt ok,pofta de am .
va cere retata la farmacie?

blueeyes2003 spune:
Mie mi-a cerut reteta la farmacie si medicul a scris in dreptul lor
"permanent"sa nu fie nevoie de alta reteta de fiecare data.