Drureri groaznice de sold

Drureri groaznice de sold | Autor: sofia_misicu

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt in saptamana 33 si de ceva vreme am niste dureri groaznice de sold, spate si ... intre picioare de fiecare data cand ma ridic de pe scaun sau din pat. ma simt ca si cum imi ies picioarele din incheieturi si trebuie sa fac cativa pasi sa ii pun la loc. Stiu ca este ceva normal, corpul se pregateste sa faca loc copilului la iesire insa eu nu mai pot sa merg de loc. Stiti vreun remediu si sa nu imi spuneti plimbarile ca eu merg zilnic cativa kilometri pana la munca - deci de miscare am parte cu varf si indesat.

Va multumesc

Sofia si Irinuka 33s

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Buna,si bunaaa si intrebarea ta.De aceeasi "dureri" ma lovesc si eu si din pacate nu sant prea multe de facut.Dureaza o perioada iar apoi trec.In afara de sport nu ai ce face.Nastere usoar 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna Sofia, ceea ce iti recomand eu, pt. ca si eu am trecut inca de la inecputul sarcinii prin asa ceva si inca mai trec iar la mine a dat randamente cat de cat adica nu mi-au trecut durerile de tot dar pot sa merg si eu ca tot omul, adica normal.Deci sa revenim ..... incearca sa dormi ce un pat cat mai tare , iar ca si medicamente care sunt permise in sarcina : No Spa 1 dimineata, 1 seara, iar seara la culcare cate un supozitor cu Scopantil.
Sper sa dea randamente si la tine.Iti doresc o sarcina si o nastere cat mai usoare.
Cand si unde vei naste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna, Sofia !

Cu aceeasi problema ma confrunt si eu de vreo 3-4 saptamini.Pina acum erau mai suportabile , insa de citeva zile am observat ca daca stau mai mult timp pe scaun sau culcata in pat abia mai pot merge .Si cel mai tare ma doare soldul sting si ...intre picioare .Dr. mi-a recomandat supozitoare Scopantil (dar nu imi amelioreaza durerea), algocalmin (inca n-am incercat) si masaj cu unguent la coloana ,fie Ben Gay ,fie Indometacin .Insa cum la mine durerea cea mai mare e "intre" , nu vad cum m-as putea unge acolo ...Si apoi , nu mai am mult de asteptat , pt ca duminica sau luni facem cezariana . Asa ca mai rezist o zi sau doua .

Gabi , 38+

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput