99% sau 100% din televizoarele care se vand acum au carcasa din plastic argintiu, nu stiu de ce dar mie mi se par oribile oribile, trebuie sa cumpar un televizor si vreau cu carcasa neagra, nu am timp sa haladuiesc prin magazine sau pe internet, ca lucrez de la 7 demeneatza pana la 9 seara, asa ca va rog pe domniile voaste sa ajutati un suflet pretentios si sa-mi spuneti daca stiti o marca de televizoare care are acum pe piata romaneasca televizoare negre, merci
Cauta pe www.emania.ro si www.elanko.ro. Imposibil sa nu gasesti...
Uite unul de la www.emania.ro/Produs.php?SesiuneId=z268cb78dda1c34291f2760d5ce8b09d9&ProdusId=38482&MarcaIdLista=12&ArtistIdLista=0&CategorieIdLista=2&" target="_blank">Philips. Il poti comanda acasa, ca tot spui ca n-ai timp de umblat prin magazine.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
ioi, ce de raspunsuri avizate! nu mai speram sa gasesc, pe unde m-am uitat metro carefour numa argintii am vezut! iar chestia cu adusul acasa m-a doborat, daca au inceput sa existe servicii asa bune in romania, totusi mai exista speranta pt tara asta!
multam fain, ma uit acum pe link-uri
uite un televizor negru, bun, aici:
http://www.emag.ro/televizoare/jvc_hv-32p40--pHV-32P40
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
da e misto si asta, are insa un (mic) defect: costa 50 meleoane, durere, trebuie sa ma socotesc daca-mi permit rate, ca e tare mesto