Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am pus pozele de la scoala in albumul "Ioana la scoala"

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Aniela imi pare rau de micuta Miruna!Dumnezeu s-o odihneasca in pace printre ingerasi !

Geo foarte impresionata a fost Ioana de scoala de te-a intrebat azi unde mergeti!

Bazucu meu doarme....fug si eu sa ma intind ca pic de somn ca azi-noapte am dormit destul de mult cu el la san si m-a cam lovit cu picioarele pe unde a apucat!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Aniela, Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe INGERASUL MIRUNA .
Parintilor multa putere sa treaca peste acest moment tragic.

Suna atat de sec acest mesaj...nu ma pot concentra sa mai scriu nimic.

Pa.

poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by anielas
Mai fetelor..eu sunt intoarsa pe dos..nu mai pot face nimic de ieri ...Pe la ora 12 chiar vroiam sa intru sa va scriu ca tocmai a nascut cumnata cumnatei mele o fetitza..eram asa fericita ..iar spre dupa amiaza am vorbit cu Dori si mi-a spus ca puiul mic nu a rezistat ..ca avut cordonul ombilicat in jurul gatutzului..ca a fos prea anemiata..oricum..eu nu pot constientiza asa ceva ...
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe micutza Miruna

groaznic...nu am cuvinte.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Dumnezeu sa aiba in paza micul ingeras si sa le dea putere parintilor...of, Doamne!

Fetelor cu scuze ca nu am observat cine a intrebat de coloranti alimentari (am vazut doar raspunsul lui Roandre), pe langa aia din Cora unde au galben si rosu...am gasit un magazin unde au coloranti de o cu totul alta calitate. Toate culorile, mai multe consistente (praf, gel, solutie) si chiar auriu si argintiu. Eu mi-am luat de acolo cele 4 "de baza" rosu, galben, albastru si verde dar am si 2 sticle din astea romanesti (rosu si galben).
Daca vreti va explic unde anume e magazinul... E in zona Unirea. Si daca nu sunteti interesate dar aveti nevoie si un drum prin Rahova, cele 2 sticlute romanesti, nefolosite sunt disponibile...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani! Ilinca Ioana si Robert Alexandru
Sa cresteti mari si sanatosi!

Ca de obicei eu sunt in urma cu urarile because m-am uitat in lista si eu am zis ca ieri a fost 13 si nu am avut sarbatoriti decat pe Badice al lui Kittie, dar el face 11 luni, asa ca zic fetele nu au citit bine in lista.... varza, Mada, deja, ma dar zic cchiar asa cu toatele sa greseasca, in fine nu m-am uitat bine la data

Geo, ce fata mare ai, are niste ochi suberbi, ce mandra e in uniforma
sa dea Domnu sa fie silitoare si sa vad aduca numai coronite.
Meserie faza cu sculatul, i-am citit-o si sotului, am ras amandoi
aissa, mereu ma uit la pozele voastre e o dulce Ale, pe Ilinca n-o incanta cutia aia de jucarii avem si noi la fel, ea se urca direct pe ea, nu se baga inauntru
si a mea e in stare sa se urce si pe o coala de hartie, numai sus sa fie

eu i-am dat chiar si azi ardei umplut cu piept de pui, de regula nu mananca decat jumate dintr-unul mare si azi la fel, apoi cam jumate de castron de ciobica de vita
DAnyce, daca Alma e incantata de iaurt de baut a mea nu prea e, din unul de 200 daca bea 100, in schimb, danette crem( budinca), ar manca 2 odata

anielas, groaznic imi pare tare rau.
distractia maxima mai nou la noi, e sa alerge catelusele noastre, acum avem 2 o am si pe a lu' sor-mea pt o perioada, sa le puna lesele la gat, sa le dea biscuiti (aici sunt si ele de acord), sa le umble in castronul cu apa si tot asa, s-a mai lasat cu maraieli, dar le-am pus nitel la punct
o sa le fac niste poze sa vedeti cat e de fericita cand da cu ochii de ele
ma duc sa-i dau ceva de papa

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Multumim mult pentru aprecieri la adresa Deannei .

andora -eu coloranti am cumparat de la wilton ,sunt sigura ca si in Bucuresti exista vreun magazin de-al lor .Sunt foarte bune si-ti trebuie doar o picatura.
ellen-lumanarea de la tort e din plastic, am spalat-o si o sa i-o pastrez in cutia cu lucrusoarele ei din primul an de viata .
Geo ce tare e Ioana cu intrebarile .. foarte frumusica Ioana in uniforma .

Dumnezeu s-o aiba in paza pe micuta Miruna .
O zi buna la toate .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Geo, frumoasa povestea primei zile de scoala a Ioanei. Si Ioana e o scolarita tare draguta. Foarte frumos gest din partea taticului
Anielas
, imi pare tare rau pt parintii micutei!D-zeu sa o odihneasca in pace pe fetita si parintilor sa le aduca alinare!Astfel de vesti sunt mereu cutremuratoare...
Eu am fost azi prima data cu Alma la tuns. Ne-am coafat amandoua, eu pt ca imi cam crescuse parul in ultimele 2 luni si Alma pt ca ii cam intra parul in ochi (fara fluturasii de prins parul) si avea niste suvite cam lungi si dezordonate. Acum nu-mi pot lua ochii de la micuta domnisoara. Daca de obicei nu sta locului, la coafor a fost un client model, dar asta si pt ca a stat intr-un scaun special de tuns pt copilasi, in forma de masinuta cu volan. Asadar, in timp ce ea invartea volanul si chiuia si povestea, doamna a tuns-o fara probleme. Imi pare rau ca nu am avut aparatul de fotografiat cu mine.Cand am timp, fac si pun poze cu freza ei.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Seara buna... eu urez de pe acum
LA MULTI ANI!
ANDREI-TUDOR SI IANIS-RAZVAN!
fiindca maine nu stiu daca intru, am mai multe drumuri de facut si vroiams a felicit bebeii, sa le urez sanatate si sa fie cumintei !
Aniela, am intrat si am vazut mai devreme mesajul tau dar n-am putut scrie nimic... Dumnezeu s-o aiba in paza pe Mirunica!
De curand mi-am dat seama de ceva.. ca mereu o sa avem in noi aceasta teama ca ceva rau sa nu se-ntample cu puiul nostru, mai ales cand auzim de astfel de tragedii si avem tendinta de a ne pune macar o secunda in locul parintilor... si niciodata nu vom avea liniste. Eu cel putin ma gandesc mereu la toate prostiile.. dar am mai vb noi despre asta odata... nu mai zic nimic, decat "Sa ne ajute Dumnezeu"
Geo, vroiam s-o felicit pe Ioana pentru frumoasele pozici din prima zi de scoala... am vazut-o si pe invatatoare si parea ca-i priveste pe copilasi ca pe niste nepotei, asa ca le va merge bine cred!
Multumesc si eu pt raspunsurile cu colorantii alimentari!
Danyce asteptam pozici cu tunsoarea Almei...
Nu mai stiu ce vroiam sa zic....poate ca va pup si vreau sa aud numai de bine si de copii sanatosi, veseli si parinti asemenea... Doamne-ajuta!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Din ciclul" Mergem la scoala" , prima intrebare pusa de Ioana la intoarcerea acasa: "De ce am stat azi asa de mult la scoala? Nu stam ca ieri , cate o ora in fiecare zi? " Se pare ca-i place!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput