bebelusi nov-dec 04 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Raluca,eu plec cu Maria dupa servici,pe la 17....Ea nu mai doarme la ora aia ...asa ca doar sa plec pe la 21-21.30...ceea ce nu se poate!Multam de raspuns!Iar in brate nu o pot tine,ca plec singura cu ea cu masina...O sa ved cum ma descurs..O sa fac iar 2 ore pana la Pitesti,asta e!

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Multumim ptr urarile de ieri si La multi ani ptr Ruxi (Monica)!!!.
Miki
inca n-am terminat de papat tortul de ieri, asa ca va asteptam la o felie virtuala...
Copilu a fost fericit ieri, a primit un set de cuburi in care se baga alte forme...era f incantat, de culori, de forme...nu stiu, cert e ca era vesel...am fost aseara cu el la Mall si era atat de fericit cand a vazut o fantana arteziana curgand...ca mi-am zis ...tre sa-i fac poza...dar...n-am avut voie....DE CE? Ati mai patit asa ceva? A venit un gardian si mi-a zis ca nu e voie...hmmmmm, m-am enervat si am plecat...
aseara, copilu a baut apa cu canita lui....ma chinuiam de-o bucata de vreme sa-l invat, dar...lua in gurita si apoi o scuipa...ei, aseara, s-a dovedit inca odata ca face numai cand vrea el si ce vrea...vorba Ralucai, e un lucru mic...da-s tare mandra...

Paxela....felicitari mey...temerarului....vezi, daca e mai "usurel" ...merge mai repede...glumesc desigur.... la umblaretz

Hannen...cred ca toate am simtit cateodata ce simti tu...faptul ca vorbesti singura, desi realitatea e alta...Raluca a zis f bine, scriem ... scriem...sigur citeste cineva....nu-ti fa problema, esti de-a noastra.... la "capritele" tale...sunt superbe

Ionela(sau preferi Roxana? ), mama de cucuiete....hai asteptam un nou episod ....tragi-comic ... la cucuiete si ptr tine

Felis citind la subiectu' lui Mihai...nu pot sa-ti spun, decat...nu vei fi singura, in adevaratul sens al cuvantului...noi vom fi cu gandul la tine...si mai presus de toate Domnul va fi cu tine...cred cu tarie in reusita voastra. si nu-ti mai fa probleme...cine daca nu tu ai putea sa ai grija de mIhaita mai bine...te vei descurca....

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Ia priviti aici mostra de mama :
cornelfelis: ce faci? ai chef sa ne limbam?
tataruraluca: ha? eu nu ma limbez cu tine
cornelfelis: :))

ACEASTA A FOST DRAGA NOASTRA FELICIA, MAMA RESPONSABILA SI hEROINA A LUI MIHAITZA...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

vai fetelor... nu pot sa cred ce am citit... sa... si alta nu cand am citit randurile de mai sus...
Cine o fi saraca femeie... care cu o incredere oarba a apelat la CICA psiholoaga de Raluca si ea... urla in gura mare... tradeaza secretul profesional, scoate cuvinte din context ca sa discrediteze femeia... Nu se poate asa ceva... Oare cine o fi nefericita pe care o face de ras?... Eu in locul ei (Ralucai) m-as ...
Pai asa profesionista e ea?.... E ceva de netolerat...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fetelor,am primit un mail cum ca au selectionat-o pe Mariuca la concursul de mers de-a busilea
Ghinionul este ca m-au chemat sambata 24,cand eu pe 25 sunt nasa...la Pitesti!Nu stiu cum sa fac,tare as vrea s ao vad mergand pe acolo.....O s aincerc sa o reprogramez ptr.Vineri...sa vedem.Daca nu,fac pe naiba in patru si tot merg sambata,cu riscul de a intarzia la nunta!...Sunt asa de vesela.................Oare de ce?????

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:

Ia priviti aici mostra de mama :
cornelfelis: ce faci? ai chef sa ne limbam?
tataruraluca: ha? eu nu ma limbez cu tine
cornelfelis: :))

ACEASTA A FOST DRAGA NOASTRA FELICIA, MAMA RESPONSABILA SI hEROINA A LUI MIHAITZA...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

vai fetelor... nu pot sa cred ce am citit... sa... si alta nu cand am citit randurile de mai sus...
Cine o fi saraca femeie... care cu o incredere oarba a apelat la CICA psiholoaga de Raluca si ea... urla in gura mare... tradeaza secretul profesional, scoate cuvinte din context ca sa discrediteze femeia... Nu se poate asa ceva... Oare cine o fi nefericita pe care o face de ras?... Eu in locul ei (Ralucai) m-as ...
Pai asa profesionista e ea?.... E ceva de netolerat...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

bine ca am binedispus fata si am pus-o pe sotii... acu revino si spune-le ca ne-am hahait toata dimineata pe telefon si ca ai vrut sa mi-o coci in acelasi cuptor!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

quote:

bine ca am binedispus fata si am pus-o pe sotii... acu revino si spune-le ca ne-am hahait toata dimineata pe telefon si ca ai vrut sa mi-o coci in acelasi cuptor!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IMAGINATI-VA: Eu mi-a inca in camasa de noapte, l aaproape ora 12, casc, beau cafea, casc, beau cafea, fi-miu se joaca in patut( nu pentru mult timp), mama face papa bebe, iar eu: casc, beau-cafea, casc, beau cafea, si NU AM CHEF DE NIMIKKKKK, am o inim aneagra, am visat paianjan alb, ce-o mai fi si asta?????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

plus o noapte nedormita si 2 kile-n plus!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Onitza... tu nu ai citit cum ne eu si Raluca aici pe forum... Asa... intre doua guri de cafea?... CA poate te mai binedispui... Hai lasa paianjenii, si treci la barfa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Onitza... tu nu ai citit cum ne eu si Raluca aici pe forum... Asa... intre doua guri de cafea?... CA poate te mai binedispui... Hai lasa paianjenii, si treci la barfa

Va sa zica asa, va arde de barfe !!! Pai normal, daca e SAMBATA !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput