bebelusi nov-dec 04 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

mai fetelor, voua va vien sa credeti ca avem copii care merg in picioruse?
Uite ce mari ia-m acut. Imi dau si lacrimile la gandu lasta, m ise pare o realizare nemaipomenita, i-am facut mari, gata!

Ad-rianna, de 2 zile ma tot uit la niste emisiuni cu gravide si mamici de gemeni (cu 2 sau 3) si realizez mai bine, vazand cu ochii acolo) ce "lupta" e cu 2-3 bebelusi de-odata. Era una care aea 40 de ani, o copila de 8 ani, alti doi copii gemeni si acum facuse 3 gemeni...6 copii in total... curata grozavie...Normal ca i-au facut cezariana la 33 de sapt., dar mare minune ca a ajuns cu sarcina pana la 33 de sapt. ca avea iminenta de travaliu de la 26 de sapt.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetele va pup pe toate cu drag si va multumesc pt.incurajari.
Avetzi mare dreptate.Am picat exact ca musca`n lapte tocmai de aceea incercam sa vb. mai mult depre Israa.
O sa-mi trebuiasca ceva timp ca sa inteleg care e mamica de cine si invers

Ieri m-a pupat fii-mea(a mica normal).I-am tzuguiat buzele plescanind (imitind un pupic) in timp ce o tineam intre picioarele mele ,jos pe podea.S-a apropiat incet si m-a pupat exact pe gura.Apoi a mai facut o data.
Seara i-am arat si lui taica-su o singura data iar cind am insistat m-a refuzat frumos.Desi am amenintat-o ca nu mai vede tzitzica nu s-a lasat impresionata

Ii place enorm la baie si in zilele calduroase face dush si de 4 ori.Pt. ca transpira ,e uda toata si nu pot sa nu o spal inainte sa o schimb.Aduna scame peste tot,desi la fel spal pe jos de cite ori face ea dush,adica de 3-4 ori zilnic.
Cind iesim afara iar face dush si normal ca la atitea bai si dushuri zilnice ma dor salele de mor asa ca ma grabesc sa termin.Stiti ce ulra cind opresc apa si vreau sa o scot?Se trinteste jos si dai concert.Zilele astea vad ca i-a crescut volumul rau de tot.
Nici la buda nu mapot duce fara ea,acum are ceva important acolo ,hirtia igienica are un suport care cinta si moartea ei sa ajunga acolo.Daca o las afara bate cu palmele in usa si tipa de zici ca o tai.
Eu ma plingeam de sora-sa ,se pare ca donsoara asta o intrece.

Si sa nu va mai zic ca tac-su ar mai vrea unul.Ca cica numai cind sunt mici sunt tare scumpi,cind cresc sunt galagiosi si ca el vrea sa abia mereu o cocutza in casa.
I-am zis iti fac omule dar de data asta tu il nasti
Mi-a aruncat o privire gen"esti dusa cu pluta"

Paxela,felicitari pt. primul pas,desi cind ma gindesc ce te asteaptaStai vreo doua saptamani si o sa vezi dupa ce joging o sa faci
Is cam sadica nu?
Am niste poze noi,le-am descarcat din camera si nu le gasesc in computer,va vine sa credetzi?
Oare unde au intrat ,avetzi idee?
Va pup cu drag fara nici o diferenta si nu va enumar pt. sincer inca nu am retinut toate numele si am citit pe sarite,ma cheama datoriaaa

Printesele mamii
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

quote:
Originally posted by hannen

Fetele va pup pe toate cu drag si va multumesc pt.incurajari.
Avetzi mare dreptate.Am picat exact ca musca`n lapte tocmai de aceea incercam sa vb. mai mult depre Israa.
O sa-mi trebuiasca ceva timp ca sa inteleg care e mamica de cine si invers

Ha, ha, ha, draga, iti trebuie antrenament!
Eu ma antrenez si acum, ca eu deschid forumul cu Opera, care nu-mi afiseaza si numele, asa ca incerc sa ghicesc dupa semnatura(acolo unde este!), dupa stelute sau dupa oras
La tine este foarte usor, te identific numaidecat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MONICA... sa-ti traiasca RUXI... sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Raluca, iti mai spun, dom'le, pentru a mia oara:mor dupa fiica-ta! Mai, e frumoasa tare, mai!
Acum, trebuie sa analizez si motivele, nu?
Pai, in primul rand aduce cu fiica-mea. (modesta, nu?!? )
Apoi, are niste moace de-ti vine s-o halesti toata!
Nu in ultimul rand, are o mama misto(bine, nici cu tati nu mi-e rusine! )

Si acum, detaliem:
Ralucuto, fetele noastre au multe in comun, bre! Cu exceptia greutatii!(dar nu disper, te am pe tine drept model si stiu ca si Sabina va papa intr-o buna zi si ma voi lauda ca are fata mea bulanele )
Uite:
Au cercei la fel(verigutze)
Sabina face si ea "bau" ca Maria in patut
Avem si noi ursuletii aia de carut si buburuza vibratoare
Palariuta noastra roz e cu iepuras, a voastra e cu ursulet (apropo, m-a topit toata tricoul ala!!!!)
Colectia de moace haioase
and so on...

Acuma nu stiu daca-ti convine sau nu ca are Maria ta una sa-i semene...dar se vede treaba ca au calapod comun...

PS N-am mai zis ni'ca de ochii albastri care nu vin nici de la mami, nici de la tati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Paxela, felicitari pentru primul pas singurel! Nici nu-mi vine sa cred ca au crescut asa de mari! micului umblaret!

Si pe Mariuca Ralucai o pupam ca-i frumoasa tare si are o freza super in ultimele poze!

Mihnea a devenit in sfarsit mai "vorbaret", si umbla toata ziua tinandu-se de mobile, drept pentru care a reusit sa cada cu nasul intr-un colt (era sub supravegherea lui tat-su, care pana acum era mai responsabil, dar...avea de comentat desene animate cu Bianca), si are acum o buba destul de uratica si adanca sub nas, a fost cu urlete, sange si tot tacamul.

Hannen, dar papusica ta e precoce tare, auzi, tobogan! Trebuie sa fii cu ochii in patru dupa ea!

Monica, Jasmine, pe unde mai sunteti? Nu mai dati nici un semn de viata?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!In primul rand "la multi ani!" RuxiSa cresti mare,sanatoasa si frumoasa!Si MOnica,mai traiesti??????????????????
Try,noi avem urmatorul ritual seara:o pun in pat cu mine,ii dau bibe,apoi ori adoarme singurica cu el in gura ori o mai pun pe mana mea si o legan putin,(sper sa intelegi...)Apoi dupa ceva timp(cand merg eu la culcare)o pun in patutul ei.Si de obicei nu zice nimic.Nici asera nu a mai zis nimic!Probabil a avut ea ceva ..Dintisori,sau s-a speriat de intuneric cand s-a vazut singura in camera....Sper sa nu se mai intample.De adormit singurica la ea in patut,nu merge..Se ridica pe patut si urla pana o apuca tremuratul si apoi vomita tot lapticul..O sa mai incerc cand mai creste.
Raluca,mai,ma omori tu cu pozele.E frumoasa rau.....
Onitza,ce freza sa-i fac eu Mariucai,ca-i cheala!Poate peste 1 an,daca o sa-i creasca.Pana atunci ne uitam cu parere de rau la pletele altora(Vezi Maria Ralucai)
Paxela,felicitari!Si la multi pasi inainte!
Azi plec cu ea la Pitesti si mi-e GROAZA!Data trecuta a urlat in masina cam 80km non-stop,de nu stiam cum sa fac.Am si oprit si am luat-o in brate,i-am cantat,am si tipat la ea...offfff,tare mi-e frica de drumurile astea!Sa-mi tineti pumnii!Nu stiu ce are de nu sta in scaunul ei cu nici un chip!Ce metode ati gasit voi??Poate ma invatati ce sa-i fac.
O zi super

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Andreea, Maria statea in landou in masina pana acum doua-trei luni insa de cand sta in picioare nu mai vrea deloc in scaun mai mult de 15-20 de minute. Ca atare, cand am fost ultima oara la soacra mea la Alexandria am astepta pana i-a venit ora mesei si apoi dupa papa pana a facut nani. A adormit, am pus-o in scaun si a stat foarte cumintica. Cand ne-am intors am adormit-o pe perna, cum ii place ei, asa ca m-am suit in masina cu perna si am tinut-o asa pe picioarele mele. Incearca si tu sa pleci la ora ei de nani si sa o pui in masina gata adormita... Iti tin pumnii oricum

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

LA MULTI ANI RUXI !!!!!!!!!!
Mey, avand in vedere ca ieri toata ziua am avut sentimentul ca este vineri , logic vorbind, ce sentiment am azi !?!!? E, si pe chestia asta nu inteleg de ce stau aici la birou in loc sa fiu acasa cu fiica-mea , chinuindu-ma sa o hranesc sau sa o adorm ?!!?!?!?!?

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Ia priviti aici mostra de mama :
cornelfelis: ce faci? ai chef sa ne limbam?
tataruraluca: ha? eu nu ma limbez cu tine
cornelfelis: :))

ACEASTA A FOST DRAGA NOASTRA FELICIA, MAMA RESPONSABILA SI hEROINA A LUI MIHAITZA...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput