si alte animale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by adi2003

Uitati-va la galagiosii mei.

Simina
album foto1 si album foto2

Sunt foarte draguti .si vad ca ai si multe plante, si eu am foarte multe, si plante de apt si afara(multe conifere, un prunus, hortensii, gladiole am avut acum am scos bulbii la pastrare, calendula, africane, primula, si multe altele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cei doi perusi ai mei nu-s pereche, asa ca am doua colivii si doi papagali. Probabil daca erau perusi-pereche, nu faceau asa taraboi.
Initial am avut un papagal, fratele meu si-a luat si el unul (pe cel albastru),dar dupa un timp s-a plictisit de el si mi l-a dat mie. Asa m-am ales cu doi papagali, amandoi baieti. Unii ar zice ca daca le-as lua pereche la amandoi...s-ar mai potoli, da nici nu ma gandesc sa am 4 papagali, ca doar nu tin crescatorie de perusi in apartament. Si doi papagali mi se par mult.
Papagalul verde vorbeste. Acu' o saptamana l-am auzit prima data zicand:"Esti cuminte?"
Sau: "Hai la mine". La care mama intreaba: "Cine sa vina la tine?" Perusul raspunde
"Simina" La faza asta a nimerit-o, dar e simpatic sa-l auzi vorbind. Dar si cand "tipa"...iti vine sa pleci de-acasa!

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput