de joi....vine bona bblushei!!!
Intr-adevar, de joi va veni doamna care va sta cu Sara!Am ceva emotzii, voi sta shi eu acasa pana incep serviciul (in octombrie)!Poate ma ajutatzi cu ceva sfaturi cum sa incep, ce sa ii spun cum sa o abordez pe doamna respectiva in ceea ce priveshte statul cu bblusha!In mare,am discutat cu ea cam ce vreau, dar ash dori sa-mi impartashitzi din experientzele voastre!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
Raspunsuri
boeru spune:
Buna greieras!
Eu am experienta de aproape un an cu o bona, care din fericire s-a dovedit foarte buna si mai precis pe gustul meu. Este o femeie cu foarte mult bun simt, ceea ce rar intalnesti iar la Raducu, faptul ca a stat cu el se cunoaste. Din pacet acum trebuie sa ne despartim de ea, pentru ca e sotul ei bolnav si am apelat la varianta gradinita. Ce vroiam sa-ti spun este ca oricat ar fi ea de draguta tie nu-ti vor conveni niste chestii. La inceput o sa fie O.K, dar pe parcurs(asa am patit si eu) o sa inceapa sa te cam dirijeze, cum sa faci, ce sa faci, si iti spun a mea este cu mult simt dar pe altele le poti scapa din mana. Pana si ea a inceput sa-mi spuna ca nu e bine asa sa fac invers, ca ea nu-i da sa manance nu stiu ce chiar daca eu ii lasam sa-i dea, chestii de-astea marunte care daca nu le stapanesti iti vor scapa din mana. Plus sa te astepti ca aia mica sa se duca la ea in brate, sa vrea sa stea cu ea, sa nu te mai bage in seama. Nu e bai asa fac toti. Ce vreau sa-ti spun ca o bona cat ar fi ea de buna tot n-o sa-ti convina in totalitate. Inarmeaza-te cu rabdare, verific-o in perioada asta cat mai stai tu acasa, pleaca si vino la alta ora fata de cea pe care ai spus-o. Si cel mai important n-o lasa sa se bage prea mult in viata ta. Incearca sa fii cat mai corecta cu ea fara sa faci compromisuri pentru ca dupa aceea nu mai scapi.Eu de exemplu pana sa am un program full toata ziua o mai lasam sa plece devreme, o mai chemam sambata, sa compenseze - ziceam eu , luna trecuta a venit 3 sapatamani dar am platit-o toata luna, am luat-o la mare cu noi, ce sa mai zic nu am fost chiar fermi cu programul de multe ori si sa stii ca eu am iesit in pierdere, in sensul ca atunci cand aveam nevoie de ea ma anunta ca ea nu poate sa vina decat la 12.00 si chestii de-astea. Plus ca la inceput mai facea si cate ceva prin casa - lucruri marunte, acum nu mai pune mana pe nimic, de fapt de cateva luni..
Sper sa nu te fi speriat dar trebuie sa fii atenta la lucrurile mai putin placute care se pot intampla. concluzia poarta-te frumos cu ea dar cu limite...
ninocikap spune:
Greierash si eu sunt dinTargoviste, imi poti spune si mie cu cat o platesti, si pentru ce program? te rog frumos.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
greierash78 spune:
Buna, Ninocikap!
Pana sa angajez bona pt Sara m-am tot interesat cam cat costa serviciile acestea!Pretzurile variau in functzie de program, de ce anume facea bona ....in afara sa stea cu copilul, dar mai mult de 3 mil, n-am gasit!Iar 3 mil se dadea in cazul in care se sta cu copilul aproape toata ziua shi mai se face ceva prin casa...gatit pt toata familia, spalat la fel, curatzenie in casa....bine nu in fiecare zi...de 2 ori pe saptamana!Se mai plateshte in afara de banii ashtia shi abonament, daca doamna respectiva sta mai departe shi necesita deplasarea cu mijloc de transport.Eu i-am oferit doamnei 2,5 mil lei la un program de la 7 dimineatza la 17 dupa amiaza shi face doar mancarica pt bblusha!Dar pt ca e o persoana foarte cumsecade, plina de viatza, dansa mai strange prin bucatarie, duap bblusha, mai ramae un vas doua de la noi ...shi le spala shi pe alea....mai strange firimituri de pe covor....!Am avut mare noroc cu aceasta doamna, nu sta nici departe, ea e bucuroasa ca vis a vis de mine sta baiatul dansei cu nepotzeii......intr-un cuvant am sa o pastrez cat mai mult posibil, pt ca de cand o am pe ea, Sara s-a mai ingrashat....(o indoapa tot timpul)....sta de ea, se joaca cu ea........o plimba!Itzi urez succes sa gaseshti o doamna la fel de buna ca a mea!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
ninocikap spune:
multumesc mult de raspuns, esti o dulce... si foarte prompta.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex