Parcuri in Bucuresti

Parcuri in Bucuresti | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici, voi unde va plimbati? Noi mergem in 23 August, e cineva pe fir din Zona? Ca in ultimul timp e cam pustiu, mai mult catei!

Sabina & Sofia Galagia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lacramioara spune:

Abia asteptam si noi zilele insorite ca sa iesim afara, dar mergem in Herastrau, si este f frumos, mai ales in week-end, cind este plin de parinti si copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Da, este suupeer in Herastrau,mai ales ca sunt copii de toate varstele.
Un alt parc plin de copii,dar mai mic un pic este Cismigiul.
Saptamana trecuta inca se mai putea patina pe lac.
Dar sa speram ca va veni si primavara odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Da,Sabina eu locuiesc langa parcul 23 august si mi-ar place sa ne intalnim cu bb-ii.Trimite-mi un mail si stabilim cand iesim la plimbare,ca si eu am vazut ca este cam pustiu.
Pupici si sper sa ne intalnim curand si poate mai sunt si alte mamici doritoare de plimbari in zona noastra....

OANA si CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Eu am marele noroc ca stau vis-a-vis de parcul Tineretului, Oraselul Copiilor. De o luna ma tot minunez ca, daca pana acu era plin de carucioare, acum n-am mai vazut pe nimeni sa-si plimbe bbii sau poate nu ies eu afara la ora potrivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu stau vizavi de Stadionul National (langa Spitalul Titan) asa ca dati-mi si mie un mail daca vreti sa ne vedem.
Va dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucab spune:

cat de mare e bb? Si noi iesim la ore mai putin populate...Poate ne intalnim...

A&R

quote:
Originally posted by iuliac

Eu am marele noroc ca stau vis-a-vis de parcul Tineretului, Oraselul Copiilor. De o luna ma tot minunez ca, daca pana acu era plin de carucioare, acum n-am mai vazut pe nimeni sa-si plimbe bbii sau poate nu ies eu afara la ora potrivita

Mergi la inceput