Copilasi de Mai-Iunie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

nici acuma nu-mi vine sa cred ca in america zilelor noastre mai exista institutii in care oameni de profesie (!) pot avea asemenea reactii! ati vazut pozele cu piciorusele lui patrick? e strigator la cer! grate, trebuie sa faci ceva, nu poti sta fara sa anunti asa un comportament al educatoarelor!
am vorbit cu varu-meu (care-i avocat) si mi-a promis sa ma sune miine cu informatii concrete de ce si cum. asa ca sper sa se faca un pic de 'curatenie': daca n-au talent si nu le plac copiii, sa-si aleaga alta meserie!

iubitelor, va sint datoare cu o veste: intr-adevar, oamenii de la .... siemens:) in orlando, florida mi-au facut o oferta de job. azi am acceptat-o oficial insa data inceperii slujbei e inca in aer. si eu inca nu le-am spus ca intii am de nascut un prunc!:). mi-ar placea florida, copilele ar creste linga disneyworld, iuhu:), eu as fi la 30 de minute de plajile de pe coasta atlanticului si la o ora de cele ale golfului mexic, ce viata....:). o sa va tin la curent.

va pup si va mai scriu, sper mai des zilele ce vin.
stati sanatoase, cuminti si aveti grija de comori.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (33+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

E ingrozitor ce i-au putut face micutului Patrick! Grate poate se poate face ceva.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Grate, imi pare rau, nu-mi vine sa cred!Multa sanatate si putere sa treci peste asta!Frumuselul de Patrick este un "luptator", dupa ce i s-a intamplat imi place ca mai are putere sa rada asa frumos
Monet, felicitari!Hai ca mai ai putin si nasti!Bafta in noul job
Paloma,bine ati revenit!
Laureta,multa sanatate!
Mammy,iti doresc sa treaca cat mai repede cele 6 luni!Poate ii faceti si lui cate o vizita, daca se poate,macar de week-end!

Am mai pus si eu cateva poze in albumul "La mare-partea a 2-a"

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

NU-MI VINE SA CRED CE A PATIT MICUTUL PATRICK !!!!!!!!
Grate, iubita, trebuie sa faci ceva !!!! Nu lasa lucrurile asa!!! Este intolerabil !!!

Ce sa mai...sunt socata. Am plans cand am vazut pozele cu Patrick.
Se poate intampla asta si in USA??? Aveam pretentii!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Grate, am mai stat si m-am gandit la ce a patit Patrik. Departe de mine gandul sa iau apararea celor de la cresa, dar tocmai ptr. ca imi vine greu ca si celorlalte fete sa cred ca asa ceva este posibil in America zileleor nostre, trebuie sa iei in calcul si posibile cauze medicale ptr. vanatai. Copii mici fac in urma unor banale raceli sau infectii virale (inclusiv rubeoala) o boala care afecteaza coagularea sangelui, numita trombocitopenie. In boala asta scat trombocitele ce formeaza cheagul de sange si intr-o prima faza apar vanatai lacele mai mici traumatisme. Boala asta apare pe neasteptate, se poate ca debutul sa fi coincis cu mersul la cresa si atunci orice mica apasare da o vanataie. De exemplu, un posibil scenariu: Patric s-a impiedicat de ceva, iar una din educatoare care era pe faza a sarit sa-l prinda si l-a apucat de picior, de unde vanataile. Poate a fost prea tarziu si probabil a cazut peste ceva (poate jucarii) si s-a julit pe frunte si a capatat vanatai peste tot. Inca o data e doar un scenariu posibil, mi-e greu sa cred ca cineva ar putea brutaliza in asemenea grad un biet copilas.
Deci, apeleaza la protectia copilului, avocat, vorbeste cu alte mame de la gradi dar mergi si la medic sa-ti face cateva teste simple de coagulare. In caz de trombocitopenie o simpla numarare a trombocitelor e suficienta.
Sper ca nu am suparat pe nimeni. Pupici.

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

LAURETA, nu stiu ce ai tu la coloana, ca n-am citit tot sau n-am inteles, eu voiam sa te intreb daca ai incercat sa faci exercitii Pilates, is foarte bune pt spate. Eu fac de vreo 2-3 luni, am mai si dat jos putine kg si acum is mai slaba decat inainte de a o avea pe Ingrid, si mi se topeste si abdomenul, chiar ma masurasem de curand si 4 cm erau mai putini, plus ca te simti foarte bine, pe mine ma durea spatele de cat stateam aplecata cu Ingrid, si de cand cu exercitiile astea nu mai stiu ce-i aia durere de spate. Maica-mea la fel, mereu se plange ca are probleme cu colona,dureri , ca abia se misca, etc si cat a stat la mine a facut si ea niste exercitii din asta, si deja zice ca se simte mai bine, uimitor. Eu am dvd-uri cu exercitiile si fac acasa.
sanatate si sper sa te simti mai bine!
pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Grate- imi pare tare rau de ce i sa intamplat lui Patick, vai Doamne ce oameni exista pe lumea asta. Va tin pumni ca sa rezolvati aceasta problema cat mai repede si pozitiv.

Asemenea oameni trebuie impuscati sa nu mai existe printre noi, sau inchis unde este locul lor toata viata si in fiecare zi , asta este parerea mea.

Julia ieri a primit o palmuta peste fundulet de la tati deoarece ii tot spuneam ca nu este voie sa se apropie de TV, iar ea radea si o lua drept joaca, tata sa enervat si poc apoi a fost un mare .Rad trebuie pana la urma invatata ca nu este voie, vom incerca fara palmute la fundulet si sper sa reusim.

Pupici la toate si o si Buna

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Grate, asa ceva este intolerabil! Succes si inima tare!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ete ce imi face fica mea i pregatesc pranzul si ea se culca na.Acum cred ca o sa pape spre 16-17 uf.
Pina acum nu a vrut dilok sa doarma si brusc la ora mesei vine nanitza eheheee.
Asa ca ea doarme eu mi a am facut o baie pi cap mi am pus balasamu si astept vro 10 min .
Ieri doctoritza a cantarito are 10 kile 200 gr si 82 cm a zis ca e bine sanatoasa.Si la vaccin cam saptamana viitoare s ar putea sa faca febra sau nu sa vedem (sper sa nu )

Piatra lunii inca nu stiu ce are coloana mea o sa aflu dupa ce fac radiografia.Fac exercitii usoare din cauza ca doctoritza de familie a spus ca poate fac mai rau la coloana daca e sa fie ceva si nu se potriveste cu exercitiile.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta pai eu te-am intrebat ca poate imi fac curaj si ajung si eu la doctor. Tot cu coloana. facusem eu un tratament inainte sa raman cu burtica si de atunci m-am mai fost. Pe mine ma omoara mijlocul de raman cateodata intepenita.

Mammy Curaj mami ca pana la Craciun nu mai e mult. Si poate mai scapati un we pana atunci.

Alus Mai e Julia a;bastrica? Hai incearca sa-i explici de ce nu are voie la televizor. Da ai si putina rabdare, ca va intelege pana la urma.

Monet slujba noua ai? Lasa ca e bine. Sa fie asa cum iti doresti.

Mey sa va zic ca Bia si-a luat o certa de la taticul ei. Cand am pos-o la masa a varsat toata mancarea pe tavita de la scaunel si tati a certato. A inceput sa planga destul de rau da nu m-am bagat peste el. I-am spus sa ii si explice dece a certat-o si sa o linisteasca. In rest suntem bine. Am fost azi cu Bia la servici si l-am induplecat sa-mi mai dea o zi libera. Ne-a trimis urgent acasa ca Bia facea galagie prea mare.

Nicoleta si Bia Ciocarlia

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput