Copilasi de Mai-Iunie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna mamici si pitici!
Dupa cum va spuneam Rares al meu are un program haotic de nani-nani.Astazi a dormit de la ora 10 dimineata pana la 12 ,iar acum doarme iar(a adormit la 16).Cu mancarea sta la fel,adica tine la siluieta :)Am fost si la plimbare astazi asa pe ploaie,i-am pus aparatoarea de ploaie la carut si mana mami printre picaturile de ploaie ca nu mai vrea maimutica in casa.
Nally cum se simte Sebi?Ce ii face putulica ?Of ce de probleme!
Ioana,noi la capitolul olita suntem in asteptare,Rares nu mai vrea sa stea deloc pe olita,in conditiile in care pe la 7 luni statea si chiar mai gresea si facea cate ceva.Rebeca este o dulcica,am vazut pozele.
Cami,incercam si noi sa ajungem la Baby expo.
Piatra lunii pupici pt Ingrid .
Madutza,o sa fie data viitoare cu ochisori.
Acris,mai cam dat gata cu povestea cu somniferele...
Alus, si zi ai avut un pui albastru!?:)
Irinel pupici pe burtica care creste si pe obrajorii lui Daniel.O sa te pupaceasca el cand nici nu te astepti.Mai nou al meu din prea multa dragoste ma musca,dar sti ce tare ca imi lasa semne.Bine ca sunt semne micute ca daca ar fi mai mari ar crede lumea ca am un sotior focos rau!
Mammy,eu il incerc cu mancare si inainte de nani si dupa,poate il tenteaza dar nu prea il intereseaza(de cateva zile),iar eu nu ma mai agit stiu ca atunci cand ii este foame mananca si paine goala.Isi deschide singur sertarul unde tinem painea apuca cate o bucata si incepe ca rupa cu asa o pofta de salivezi langa el,iar mancarea pregatita pt el(cu tot ce trebui,proteine , vitamine si multa dragoste)ajunge seara la cutu in castronel.
Laureta fuguta la doctor sa iti repare coloana!

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

iuliana iata ca postez iar dupa tine M-ai facut sa zambesc la faza cu painea pt ca si Andrei face la fel - stie unde tinem painea si desface punga, isi ia o paine si musca din ea. Asta inseamna ca nu au cum sa moara de foame, nu?
nally noi am fost internati pt o zi la Sp Gr Alexandrescu pt o operatie de chist de cordon si i s-a facut anestezie generala chiar daca avea 10 luni. Dar a doua zi dimineata nici nu-si mai aducea aminte - erau momentele cand incepea sa mearga. Si sfatul meu este sa mergi mai bine in Bucuresti.

In alta ordine de idei sunt iar 'parasita' - baiatul meu a plecat iar in Anglia si mai vine peste 6 luni!!! Dar poate poate ne vedem de Craciun pe undeva - asa speram.
Pupici, ma duc sa ma refugiez in 'durerea mea' Noroc ca il am pe Andrei care chitaie si alearga prin toata casa.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna seara fetelor

La noi nimic nou, chiar mam silit cu Julia sa nu merga aproape de tel. Inainte am avut pusa masuta, acum am luato si stiti cum este cand vede ca are drum liber . Sper sa o invat sa nu mearga aproape de el.Poate stiti cum sa o invat repede si fara palmute la fund sa nu se apropie de TV?

Mammy- imi inchipui ce simti singurica , eu nul vad cateva zile si imi vine sa innebunesc. Dar tu esti femeie tare si vei rezzista di nou cei sase luni fara baiatul tau mare, sunt sigura ca de Craciun va veti vedea. Va trimitrm cu Julia

Juliana- astazi am terminat de spalat resturile dupa pix pe picioruse .

Bebe Beca- la tine si asa bine ca la noi rau de tot, cand este im pampers se aseaza dar fara el ...Nici la miner nu au mai venit musafiri de foarte mult timp

Pe maine, noapte buna si la toate si la bebe vostri

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele iubitele,

Stiu ca eu nu prea am timp de scris si ca voi o sa ma iertati, dar de data asta TREBUIE sa am cateva minute.
Acum cateva minute am vorbit cu Rodica Grate la telefon. Cu cateva zile in urma il dusese pe Patrick la cel mai scump day-care din zona si era fericita ca o sa inceapa sa isi revina si ea. Azi am sunat-o sa imi spuna si mie cum a fost cu Patrick, daca ii place, etc...
Am ramas socata cand mi-a povestit ce s-a intamplat. Va pun mai jos pozele pe care mi le-a trimis ca eu nu am cuvinte, sunt muta. Am sunat-o si pe Monica Monet si cand i-am povestit si i-am trimis pozele nici ei nu i-a venit sa creada. A ramas ca ne interesam amandoua cum o putem ajuta pe Rodica, caci intr-adevar are nevoie de ajutor, doar ca ea nu prea are curaj sa-l ceara. Multumesc din suflet Monicel ca ne ajuti acum cand si tu ai greutatile tale si iti tin pumnii pt ce ti-am spus.
Deci, dupa ce l-a luat seara pe Patrick de la day-care si i-a facut baie a vazut si ea ce vedeti si voi in poze si bine-nteles ca a simtit ca moare. A mers a doua zi dimineata cu Patrick la medic si i-a confirmat faptul ca baiatul fusese batut, lovit...A cautat-o pe directoarea day-care-ulului si bine-nteles ca s-a ascuns toata ziua, iar pe seara cand a dat de ea in sfarsit, a avut tupeul sa ii spuna Rodicai ca asa a venit Patrick de acasa. E strigator la cer si vreau sa aflu unde se poate duce Rodica si ce trebuie facut ca nici un alt copil sa nu mai pateasca asta.
Rodica, sper sa nu te superi pe mine pentru ca am postat aici, dar ...TREBUIE SA AFLE TOATA LUMEA CA ASA CEVA SA NU SE MAI INTAMPLE!

Iata pozele http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=451273117

Sorry ca va dau si eu vesti proaste dupa Acris, pe care o felicit acum pt decizia luata.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

http://sabinac.netfirms.com/ro.htm Sabina are nevoie de tine!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna seara!

Ne-am intors si noi din vacanta, unde a fost super. Cred ca o sa scriu un roman cand o sa ma apuc sa povestesc.
N-am apucat sa va citesc, doar am observat ca ati scris mult si am de recuperat.
Poze o sa pun probabil maine pentru ca am facut cateva sute si trebuie selectate.
Acum fug sa fac un nani.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Gata suntem si noi vaccinate.Fetele la bebelusi vostri ia facut vaccinu la brat??(e vaccinu de dupa 1 an)
Eu am trimitere la radiografie si o sa fac si o analiza de TSH(pentru tiroida)poate de acolo si starile de rau.
M am hotarat sa merg si la un homeopat si la masaje terapeutice pentru coloana asta dupa ce iau radiografia si ce zice doctorul.Sunt hotarata sa rezolv totu zilele astea.

Grate mi se pare ingrozitor daca au batut baiatu.Am tot auzit de pastile de somn si mi se face pielea gaina.Poate daca ai o hartie de la medic i pui la punct pe cei de la gradinitza .Carmen nu se vad pozele

Paloma bine ati venit

Piatra luni ce norocoasa cu mami ,eeeeh vreau si eu ce bine era in vacantza cu mami care facea tot

Mammy sotul meu a terminat marina civila si trebuia sa plece dar....am hotarat sa schimbe meseria si a continuat aici in Bucuresti Transporturi.Asta acum 5 ani cand eram inca studenti.Eu nu am pe nimeni in Romania daca ar fi plecat si el ce ma faceam.Dar e bine daca ai parinti si copilasu dulce aproape trece timpul mai repede.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Eu am apasat pe adresa pe care v-am scris-o mai sus si mi s-a desfacut pagina cu pozele. Daca totusi nu merge incercati aici:

http://community.webshots.com/user/patrodi

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

http://sabinac.netfirms.com/ro.htm Sabina are nevoie de tine!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Acum se vad pozele.
Grate poate ar fi trebuit sa vorbesti si cu alti parinti care au copii la gradinitza aceia .Mi se pare intolerabil asa ceva.Sunt multe semne chiar si pe fatza.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Doamne, mi se face rau. Cum sa bata bietul copil. Si la cati bani trebuie sa fi dat trebuiau sa tina copilul in puf. Da la medicul legist au fost? Sa aibe la mana o hartie. micului Patrik.

Acris cum mami somnifere. Femeile astea trebuie batute nu alta. Daca vor cafea si tigari sa stea mama acasa nu sa aiba grija de copii.

Nally pupa mama Sebi mic. Cum asa sa il opereze din prima. Pai eu tim minte cand era Andrei (nepotul) mic, abia dupa ce au incercat mai multe tratamente locale l-au operat. Si nu a fost nevoie de internare si anestezie generala. Bine ai facut ca nu ai lasat doctora de faca ce vrea ea. Inca o data pupici lui Sebi.

Si despre noi. Am fost si noi la vaccin. Bia a plens doar putin cind a scos acul din manuta. Peste 10-12 asteptam reacii. Acasa se vede ca a venit copilasul, a cazut bomba chiar de aseara. Bineinteles ca mi-a data Bia un somnifer de am adormit inaitea ei. Ma dor bratele si umerii de atata carat la ea. Nu stiu cum a cantarit-o asistenta de i-a dat pe cantar doar 10 kg, ca atat avea si acum doua luni, iar acum o simt mult mai grea. Are si 80 cm.
Si m-am enervat pe doctorita ca nu a vrut sa ii faca analiza de intoleranta la lapte. Ca ia zice sigur ca nul tolereaza daca de cate ori ii dau lactate face kk moale si ii ies bube. Nu stiu daca ati inteles ceva din ce am scris. Cert este ca eu ma gandesc cat mai serios sa ii fac fetei asigurare privata de sanatate. Mai ramane sa il conving pe sotul meu de utilitatea ei.

Va pupic si noapte buna. Nu stiu daca am sarit pe cineva, dar rog iertaciune.

Nicoleta si Alexandra Bianca

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Grate, e groaznic ce se intampla, sunt alaturi de tine! Sigur trebuie sa existe in SUA o institutie gen protectia copilului si lor cred ca trebuie sa li te adresezi. Si de ce nu, chiar politiei. Pupici!

Paloma, bine ati revenit!

Cris, cum am intuit, inima ta de mama a luat decizia cea mai buna!

Fetelor va pup, pic de somn!

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput