Copilasi de Mai-Iunie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Cristina, cum sa ma supar?!L-am mutat in patul mare pentru ca maraia toata noaptea si trebuia sa ma duc sa-l mut tot timpul.L-am pus ieri in patut sa vad ce face si dupa cateva minute deja voia sa escaladeze patutul sa se de-a jos; si patutul este mult mai inalt...Eu cunosc copii care au dormit in patut si pana la 3 ani; asa ma gandeam si eu sa fac, dar uite ca mi-am schimbat ideea.

Sebastian a fost cuminte ieri la vaccin, a plans doar putin dupa.
A "vorbit" cu dna doctor, i-a aratat jucariile lui, i-a cotrobait prin poseta, i-a aratat cuminte toti dintisorii (la noi nu sta nici in somn...).
A inceput sa ne imite din ce in ce mai mult, spune destul de multe cuvinte inteligibile "copiii", "cheia", "baie","paine", "doua-doua","masina" (la masina),"da-mi", "mie", nu mai vorbesc de "nu-nu", ...; Doamna doctor l-a laudat si a spus ca o sa inceapa sa vorbeasca binisor peste vreo luna-doua..
Aseara la o emisiune spunea cineva "am castigat cupa"- el imediat cuca-cuca..Vorbeste la telefon ca un om mare: ia telefonul, apasa pe taste, il pune la ureche (cu capul putin inclinat), boscorodeste ceva, clipeste, spune pa-pa, apoi incearca sa-l duca la spate (ca asa a vazut la tati ca il pune in teaca).Noi ii spunem uneori "maimutica",ca vrea sa faca tot ce facem noi.

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna fete!

Nally, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin spaima asta cu Sebi....Off.
Sper sa se rezolve totul in urma tratamentului, sa nu mai fie nevoie sa faceti operatie.
Sa ne tii la curent cu evolutia lui Sebisor.

Madutza, imi pare rau ca a iesit testul negativ...se pare ca-ti doreai sa fie bb2. Mamica scumpa!!
Iti multumesc pt. sfaturile tale, directe.
Asa cum am mai scris (desi am zis ca n-o sa mai scriu despre subiectul asta) nu mi-e teama de bolile care ar putea sa le ia Ami la cresa, la asta ma asteptam si nu cedeam atat de usor daca era vb. doar de asta... E vorba de mancare si asta e mai grav.
De aceea o perioada o las pe Ami la mama, sa mai creasca putin, sa se maturizeze si stomacelul si in primavara incercam din nou.

Irinel, vrei sa afli ultima parte, ce-am aflat ???
....Ca le pun somnifere copiilor mai mici sa doarma, ca ele sa poata sa stea linistite....
Na, ca am zis....

Ioana, bine ai revenit!
Am vazut pozele din concediu. Super! Ce-a crescut Rebeca !!!!!
Ai grija de tine, du-te la un control.

Acum sa va povestesc de Amalia.
Si-a revenit...inca mai are scaune moi, dar important ca este din nou plina de energie, vesela.
Dar sa vedeti faza: de dimineatza, pe la 7.30 cand ma pregateam sa plec la servici s-a trezit (ea care doarme pana la 10 dim). Si striga intr-una "mama-mama" . Si m-a pupat de numa'. Asta ca sa-mi sfasie sufletul definitiv.
Azi stie ca merge la buni si parca vroia sa-si ia la revedere.

La ai mei este sarbatoare ca le vine nepoata. I-au pregatit camera ei si o asteapta.
Noi o sa mergem si in timpul sapt. sa o vedem pt. ca nu putem sa rezistam fara ea. Si in week-end o luam acasa.

Va pupic si mai vb.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Ioana,si eu ti-am vazut pozele, mi-au placut ;se pare ca v-ati distrat f. bine,mai ales ca ati fost si cu alti tineri.Rebeca pare mai maricica, nu-mi vine sa cred ca are doar 9 kg (parca asa imi amintesc..).O adevarata domnisoara!Poate ne intalnim la BabyExpo!Voi cand credeti ca puteti veni?
Acris,iti doresc numai bine,multa sanatate.Cat despre somnifere, eu am auzit de mult timp ca "se practica" si de catre bone,nu numai la cresa.
Din punctul de vedere al educatiei (fiind cadru specializat), cat si al sigurantei, cred ca mama ta este o solutie foarte buna. O sa treaca repede si lunile astea si o sa ai fata mare,de gradinita...Poate acolo va fi mai bine; sa o educi pe Amalia sa spuna tot (mai ales ca este o vorbareata ..)!

Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Anacami, multumesc !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna, fetele ,

sa va raspund (Irinel, Nally, si nu stiu daca a mai intrebat cineva de noi :)

noi suntem bine, Ingrid e acu cu bunica-sa in bucatarie si fac mancare impreuna :) (e mama la mine pt inca cateva zile,e deja de +3 sapt.)- o sa-i simt lipsa cand pleaca, ca e bine sa mai ai si nitel timp de tine.Sau macar sa ai cui spune sa aiba grija de copil ca tu n-ai chef chiar acu :)))
altfel, nu stiu ce sa mai zic, si Ingrid e tare incapanata si tipa cand nu e pe voia ei, acum e si mai rasfatata, cand oi ramane iar doar eu cu ea o sa imi fie greu,va trebui s-o dezvat. Oricum la taica-su nu face asa,e o smechera.

si cam asta, pupici la toti copilasii si numai bine !

Mergi la inceput

Bne ati revenit Piatra Lunii!
Ingrid este mare domnisoara, daca invata de acum secretele bucatariei!Cu tipatul se pare ca nu este singura, ma plangeam si eu ca nu stiu cum sa-l dezvat pe prichindelul meu.
Din pacate sunt multe fete care nu au mai aparut in ultimul timp si nu mai stim nimic de ele:fetele din Japonia (Sandra si Eryka), MariaI,Gabitza_ro...; sper sa fie bine, probabil ca nu mai au timp sau chef de forum. Sa ne povesteti mai multe despre voi...

waw, am fost o vorbareata astazi!!

Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ei, na! Uite ca au venit si la mine "musafirii". In sfarsit! Poate ca ar fi trebuit sa ma plang la voi mai din timp, poate imi venea mai repede.

Cami, cred ca sambata vom veni noi. Sau in oricare zi ne vom strange mai multe, pentru a ne cunoaste. Astept sa imi spuneti si programul vostru.

Rebecutza isi imbogateste pe zi ce trece vocabularul si, mai nou, trage de noi pentru a o scoate afara...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cum stati voi cu facutul la olita? La noi iese treaba si nu prea. Adica depinde de toane...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Anacami, asa este, multe fete cu vechime n-au mai aparut demult....
Ma gandesc din cand in cand la ele, ma gandesc cu nostalgie la vremurile cand eram cu burtici si impartaseam fiecare traire a noastra....

Ete, ca fusei si eu vrednica, ce numai tu?

Poze Amalia

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca sambata voi veni in Bucuresti....la o nunta.
Hotel "Lebada" parca...sa ma mai uit pe invitatie, ca am uitat

Poze Amalia

Mergi la inceput