Copilasi de Mai-Iunie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

salutare mamici!
Gasesc si eu timp sa va scriu ca doarme puiul meu de la 17.30 (!!!) si acum e aproape 21. Trebuia sa mergem in vizita la o mica domnisorica dar ... s-a amanat (noroc ca am luat ceva unisex).
Am luat si noi motz-ul si ce credeti ca a ales...iata :obiecte
Adica pieptanele (si s-a apucat sa se pieptane), bratara mea de argint si cheile bineinteles. Cred ca o sa am un baiat tare cochet.
Diana felicitari pt fotomodel - acum ca ai scris apasat m-am uitat si eu pe prima pagina (de obicei o sar...) puiului.
anacami esti curajoasa daca il lasi de acum in patul mare desi se foieste din cate am inteles. Nici al meu nu mai are loc in patut, doarme mai mult de-a curmezisul dar intr-un pat mare, unde e si acum, se invarte ca limba ceasului. Ma uit mereu sa nu cada. Si stie si el sa se urce si sa coboare dar stii ce mai face (am observat dormind cu el): din reflex se da jos din pat (asa, in somn) daca nu are nici un obstacol si incepe sa maraie ca nu ami are pozitie de somn. Oricum odata si odata tot va trebui sa aruncam patutul dar mie frica sa nu fie prea curand (pt noi). si tie si sa nu te superi uite
cius sotul meu ne delecteaza pe noi cu mancaruri - lui Andrei ii fac eu mancarica. Felul lui preferat sunt chiar pastele cu carnita de vitel. Le adora - sunt tare gustoase.
monet asteptam cu nerabdare pozele de la nunta si nu m-ai dezamagit: superbe; imi mentin parerea despre micuta Lia - micuta printesica!Si scuze ca nu am fost foarte atenta la ce ai scris dar nu stiam ca ti-ai gasit un nou job. Felicitari!!! astept, ca si fetele, amanunte.
iuliana adapteaza masa de pranz dupa el - adica pe la 12-13 chiar daca adoarme mai tarziu (si al meu isi mai strica orarul)
nally, irinel are dreptate crema de galbenele cu propolis face miracole. V-am spus ca pe Andrei l-a chinuit o iritatie 2 saptamani si nu a trecut decat cu crema asta - pediatra imi daduse clotrimazol dar degeaba. Si tare harnicutza esti!
nicoleta bafta cu vaccinul - cand am facut Priorix-ul doctora mi-a spus ca dupa 10 zile apar reactiile si a coincis chiar cu ziua motz-ului - a fost taaare marait
acris - imi pare foarte rau de ce ai patit cu Amalia - nu prea stiu ce sa-ti zic sa te incurajez ca eu nu l-as da pe al meu in nici un caz. Astept sa faca anii e gradinita. Dar de...la mine mama e la pensie si stau cu ai mei aproape de cand l-am nascut. Nu prea imi place dar sunt avantaje si dezavantaje. Uite si tie

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fete dragi,

M-ati cam asteptat, ha??? Pei...testul a iesit negativ si au venit si rushii. Am fost un pic dezamagita, dar asta e. Acum chiar ca nu mai am de gand o perioada...Multmesc ca v-ati gandit la mine. Sunteti niste scumpe ca de obicei!!!

Cris, scumpa de tine!!! Ce pot sa iti spun? Multa sanatate si rabdare. Sa te astepti la asta de la cresa si gradinita. Eu cu toate mamicile cu care am vorbit mi-au spus ca asa se intampla, ca le sunt copii o saptamana acasa bolnavi si doua la gradinita. Asta din cauza unor parinti inconstienti care isi duc copii bolnavi acolo pt. ca nu au unde sa ii lase. Eu sunt mai directa si iti spun relitatea in fatza. Partea buna este ca va face anti-corpi si va fi sanatoasa mai mare. Incearca sa vorbesti cu medicul de familie sa iti dea ceva imunostimulator preventiv. Alt sfat nu stiu sa iti dau. Nu pot sa iti spun nici sa continui, nici sa o duci la mama ta. Decizia e a voastra si oricare este buna. Sunt parti bune si parti rele in fiecare situatie. Puneti-le in balanta si vedeti. Poate totusi nu e cazul sa renunti la cresa din prima. Curaj! (gaina, ca te tai)

Mona, am vazut pozele Liei! Nu iti mai scriu nimic aici, ti-am trimis un mail!

Mammy, se preconizeaza ca o sa ai un adevarat crai! Tre sa am grija cu fi-mea, cand o aparea fi-tu prin Ploiesti, cu masina pe "Shtrase", pieptanat si aranjat!

Laureta, multa sanatate cu coloana! Ia-ti Diclac gel, e f. bun!

Diana, felicitari pt. Valdut! E un scupic! Tie multa sanatate!

Anacami, tu ce faci cand are Sebi accese de furie si negativism? Si Ana are, dar o tin tare din scurt. Sunt un pic mai dura (in ton), cateodata o cert si acum stie cand greseste. Daca face accese nu o bag in seama, se tavaleste pe jos, o las acolo si plec, plange, ma fac ca nu vad....si sa stii ca a functionat perfect. Acum nu mai face, daca face ii trece repede, pune boticul ca anu are voie, dar nu face. Cand ii spun :"Ana, nu e voie!", pe un ton mai dur, gata, ia mana imediat. Nu stau cu ea la discutii. Soacra-mea zice ca sunt dura cu ea, ca ea o ia cu blandetze, dar dupa 2 zile la ea mi-a rasfatat-o si vroia ca totul sa se petrecaca dupa voia ei...Ma rog, cred ca ai inteles ideea...Nu are rost sa mai intru in detalii.

De noi ce sa va mai spunem? Eu am slabit 3kg intr-o saptamana cu regimul Monicai Anghel. Joi seara plecam la Bucuresti. Are Florin niste cursuri si am programat-o pe Ana la un homeopat sambata. Mi-am pus multe sperante in asta, sper sa nu imi insele asteptarile. In rest nu a mai fost racita de 2 saptamani (Slava Domnului!), ne mai chinuim cu dinti...si facem o multime de progrese, ca toti copilasii de pe aici. In povestirile voastre ne regasim mereu. Are un prieten de 3 ani jumate pe care il striga in permanenta, se iubesc si se pupa! Plange rau cand trebuie sa se desparta...E o tragi-comedie!

Acum va spun noapte buna ca imi pica okii pe tastatura1

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cris, sunt convinsa ca ai luat cea mai buna decizie pentru Ami. Pupici scumpicelei. Nu ne-ai spus ce ai mai aflat la cresa de a pus capac. Sa stii ca si aici poti avea surprize la cresa... oricum eu n-am de ales, ca in Romania la bunici sigur nu duc copilul, as muri de dorul lui...Iti dai seama cam cat de des l-as vedea, la tine macar e ceva mai aproape. Pupici dulci.

Iuliana, cumva ii dau ceva dintisori? Poate e putin mai agitat si adoarme doar cand chiar nu mai rezista? La Danut se mai intampla. Sau poate chiar isi schimba baiatul programul cine stie...

Laureta sanatate multa, ma bucur ca te-ai decis sa te duci la doctor.

Fetelor pentru ce e Priorixul ala? Varivax a facut si Danut , contra varicelei. Sambata care a trecut. N-a avut nimic pana acum, eu am zis ca am scapat, sa inteleg ca se poate sa apara reactii mai tarziu?

Diana, l-am vazut si eu pe Vladut, e un scumpel. Felicitari! La mamica manechin, cu 3 kg mai slaba, baietel fotomodel se cere :-))

Mai Nally, da ce de lucruri ai facut tu intr-o zi. Cine a stat cu Sebi? Mami tau?

Diana, burtica mea creste. Mie nu-mi vine sa cred da deja mi-au zis doua persoane ca se vede putin, si nu ma asteptam ca inca nici n-am facut 2 luni pline. La Danut nu se vedea nimic. Si nu am pus kg, ca ma tot cantaresc, poate juma de kg, mai mult nu. Stiam ca la bebe2 se vede mai repede ca e deja lasata musculatura uterului, da chiar asa repede? Eu ma gandesc sa nu fie 2...ca soacra mea a avut un frate geaman, da parca citisem ca sunt sanse mai mari pe linie materna iar eu n-am astfel de istorii in familie. Poate imi spui tu daca stii cum e. ORicum si daca sunt 2 sunt bineveniti da o sa fie o distractie teribila cu doi sugari si unul catarat ca fiu-meu (se urca pe scaun in picioare si da drumul ma manute uitandu-se mandru la mine ce poate el sa faca si eu mor de frica...)

Nicoleta ce fetita cumintica ai, si ce bine e cu ea langa tine din nou. PUpici dulci.

Mai fetelor fiu-meu nu pupa pe nimeni, eu tot va aud pe voi ca va pupa copiii. Si tanti de la gradi mi-a zis ca el nu vrea sa pupe pe nimeni, da stiam ca si acasa e tot asa. Uneori ursuletii ii mai pupa, adica ii duce la nas, ca asa stie el sa pupe, da daca ii zicem noi sa ne pupe...ioc, si nici din proprie initiativa. Eu cred ca il pupacesc eu prea mult si e satul saracul :-)) Cand era mic, la vreo 7-8 luni cred, incerca sama pupe cand era numai cu mine, adica ma balea ca nu stia prea bine cum sa faca, da acum nu mai vrea :-((

Va pup pe toate si pe frumuseii vostri dragi

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 7+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetile!

Hai mey Diana ca nu intentionat nu am vazut prima pagina! fotomodelului ca e taaareee scump Eu una am bagat lapreferinte apgina cu topicurile active de pe forum!

Nu am cum sa scriu la fiecare mama draga in parte! si pentru fiecare!

Azi am fost la doctor aici si s-a uitat ffff scurt la putica lui Sebi ... mi-a recomandat internare in spital azi pentru analize maine sa il fi bagat sa il opereze si joi sa ne dea drumul acasa!!! Am ramas masca ce sa zic! Imi tremurau toate oasele si carnea pe mine de abia il mai tineam in brate mai ales cand am auzit-o pe dr. ca imi zice sa nu ii dau nika sa manance si nici sa bea pana dupa ce iese din oepratie ca ii face anestezie generala si sa nu verse ce manca dupa ... cand se trezeste!!! Am plecat de acolo pe 2 carari... nu am mai auzit capentru ceva asa de simplu sa fie nevoie de atata trambalau si cu anestezie generala! In fine am vorbit cu dr. din Bucuresti care se ocupa de Sebi si il stie foarte bine si mi-a dat tratament cu rivanol seara curatat f bine putica dupa baita nurofen de 3 ori pe zi si supozitor noaptea eferalgan... asta 3-4 zile si daca situatia persista sa venim in Bucuresti la Sp. Grigore Alexandrescu sa il vada un dr. de acolo! Dar in nici un caz operat daca nu e varful iritat si nu i se vede ceva la putulica! Noroc cu o prietena de aici din Buzau care a avut o experienta neplacuta cu dr. la care am nimerit in spital si mi-a zis si ea ca mai bine ajung in bucuresti decat sa il dau pe mana ei!! Ufff.. Asa ca suntem in tratament si daca nu se amelioreaza venim mai repede decat a fost planificat in Bucuresti! Asta e!
Azi l-am lasat toata ziua in fundul gol prin curte si i-a trecut vizibil iritatia !
Iuliana si al meu tot pe la 3-4 dupaamiaza se culca nu mai vrea sa isi faca somnul de la 12!! dar aici si are ce sa faca toata ziua e cu ochii si mana pe ceva nou pentru el! Acum descopera lumea si e asa de incantat!!!
Mama e innebunita dupa el! Toata ziua il alearga siil invatacate ceva nou! Acum l-a invatat sa bata pasul de defilare cu stang-drept si sa iti bata obrazul ca Nu e frumos!!! Nu ai obraz!! !

Mai avem maine de facut zacusca ca azi nu am facut mare lucuru cu cele de toamna! Cine are nevoie de ajutor sa faca lista! in capul ei e trecuta Diana! Parca ea a solicitat prima!

Va pupic

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

tnicoleta coloana mea e varza de mult trebuia sa merg la doctor da uite ca a trebuit sa ajung la maxim ca sa ma duc (normal ca imi vine sa ma bat asta e acuma).

Irinel vaccinu nostru e contra rujeolei,rubeolei si oreionului si e in schema obligatorie ROR sau Priorix Si Varilixu e contra varicelei cred ca e optional.

Apropo ati facut si alte vacinuri in afara de cel din schema obligatorie??

Madutza am incercat toate cremele gen Diclofenac,Fastum gel,Voltaren,si pastile si nemek nemek tot doare trece doar pe moment si iarasi de la capat.Cred ca am nevoie de ceva mai tare si de niste masaje profesionale.Am tot citit de manevrarea vertebrelor o fi bun?Ma ia cu ameteala numai gand ma gandesc ce poate sa imi faca la un masaj din ala pentru vertebre ca io am mult de pus la loc.
De homeopat foarte buna alegere.Eu ma gandesc s-o duc pe Inisa (si pe mine).La ce doctor mergi??Sa imi spui si mie cum a fost?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ceeeeeeee sa nu sa atinga nimeni de putzulica lui Sebi.

Anestezie generala eteeeeeeee doamne ce doctoritza.
Am zis io ia treci tu mai repede aici la Bucuresti mai grabeste zacusca aia

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Diana, felicitari pentru Vladut!
Am pus poze din concediu la bebeca2004.
Si acum sa va povestesc si eu despre faptul ca pe 5 ar fi trebuit sa imi vina ciclul... Si nici azi nu s-a ivit... Am facut pana acum 3 teste de sarcina si au iesit toate negativ... Si stau ca pe ghimpi. Nici nu m-as duce inca la medic. Sper sa apara, totusi, pentru ca, deocamdata, nu ma simt pregatita pentru bebe 2... Madutza, vad ca ai trecut printr-o situatie similara...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Nally mama, am ramas masca!!! Anestezie generala???? Da ce mama, ii fac cezariana? Ca nici acolo nu se mai face generala acum!!! Doamneeee, fugi de nebunaaaa! Sanatate multa puiului dulce. Mama da pisulica sa il testeze i-au luat? Sa n-aiba o infectie urinara (Doamne fereste!) daca zici ca plange la facut pipi da nu se vede nimic rosu la putica> Na, ca imi dau si eu cu parerea, ca habar n-am oricum. Sanatate multa si pupici scumpicelului!

Bebebeca e cam mult o saptamana de intarziere. Daca zici ca testele se incapataneaza sa fie negative, cred ca ar trebui sa mergi la doctor. De obocei vine in mod regulat? Pupici si numai bine.

Madutza si eu sunt putin dezamagita, trebuie sa recunosc, te si vedeam colega la mamici de mai-iunie, da daca n-a fost sa fie... Oau, da ce mananci la regumul ala de dai asa mult jos in timp asa scurt. O fi sanatos?

Cris mai scrie-ne despre Amalia.

Anacami, si eu incerc tot cam ca Madutza sa nu il bag in seama prea mult, doar cand e foarte obosit imi mai calc pe inima, in rest, daca nu vreau ceva, nu il las si daca maraie ii distrag atentia cu altceva. Nu-ti fa griji, toti trec prin asta, trebuie sa fim putin ferme cu ei, ceea ce e greu evident daca ceilalti din casa nu procedeaza la fel.

Laureta, noi ala contra Rubeolei s.a.m.d l-am facut la un an, acum doar ala pentru varicela. Noi am facut toate vaccinele si cele obligatorii si cele optionale (care se platesc din buzunar de altfel) pentru ca de cele mai multe ori, treptat, vaccinele optionale devin obligatorii deci sunt utile, ca altfel nu le-ar plati statul. De ex acum varivax-ul a fost gratuit, dar anul trecut se platea inca.

Irinusha cand se intoarce fetelor?

Pupici fete dragi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 8+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Nelly- ce sa intamplat lui Sebi? M-ai socat cu ce ai scris.

Acum sa va povestesc ce a facut Julia ieri de dimineata. Ieri dimineata m-am dus sa pun rufe la spalat cand m-am intors m-am luat de cap, Julia era toata albastra pe picioruse si pa maini, luase un pix si cred ca a inceput sa-l bage in gaura, varful sa rupt si a varsat, va inchipuiti cum arata, imi venea sa rad dar si sa ma dau cu capul de pereti ca nu stiam daca am sa o pot spala. Din fericire dupa mult chin sa spalat, a mai ramas putin dar nu se vede asa rau, acum este bine ca sa racorit si ii pun pantaloni lungi.

Cred ca iar ii ies dintisori, luni seara a facut temperatura, ieri nu a mai avut nimic si nici astazi. Sper sa-i iasa cat de curand sa avem in sfarsit liniste.

Ieri am fost invitati la cafea de mama unui prieten a lui Julia, Filip este cred ca cel mai bun prieten al ei, de la inceput se inteleg, nu-si iau jucariile unul altuia, se joaca impreuna foarte frumos.Ieri am culcato doar o data si mia dormit 3 ore, chiar am trezito ca se facea tarziu. Ce mama rea sunt!!

Pupici la toate

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
multumesc pentru sfaturi, incerc sa folosesc si eu din experienta voastra
Ce stiu eu despre vaccinuri (sper sa nu gresesc):
-Priorixul/Trimovaxul (acelasi vaccin facut de producatori diferiti) este obligatoriu si se face pe la 1 an.
Apoi urmeaza o serie de vaccinuri optionale si cred ca schema poate diferi de la doctor la doctor.
- Noi am facut dupa cele 30 zile necesare de la vaccinul de 1 an, pe la 1,2 ani), vaccinul optional Havrix (anti hepatita A);
- acum, la 1,3 luni am facut vaccinul optional Varilrix (pentru varicela);
-luna viitoare o sa-i faca ActHib.
-ii va mai face a doua doza de Havrix la 6 luni de la prima (deci pe la 1,8 luni).

Alte mamici spun ca Havrixul le-a fost recomandat sa se faca la intrarea in comunitate (cand se duc la cresa,gradinita,...).Doctora mi-a mi l-a recomandat acum, ca ar circula tot felul de boli...

Nally, multa sanatate lui Seby, sper sa scapati cat mai usor, sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala. Daca va mai amintiti, eu am fost cu Sebastian la Grigore Alexandrescu pentru operatie de hidrocel.La una dintre vizitele post-operationale am vazut si un copilas mai mare (cred ca avea vreo 3-4 ani), cu aceeasi problema ca a voastra.I s-a recomandat anestezie generala- doctorul spunea ca la varste mari nu face decat cu aceasta anestezie, deoarece altfel copilul ar putea ramane traumatizat psihic (nu stiu daca se referea doar la o trauma pe termen scurt sau la una pe termen mai lung...intelegeti ce vreau sa spun..). Ce-i drept, copilul respectiv era mai marisor,intelegea altfel lucrurile...
Ce-l mai bine este sa mergi la doctor in Bucuresti!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput