Croatia 2005
Am pus la mine pe pagina cateva poze din concediul petrecut in Croatia. Ar fi fost mult mai multe dar nu am atata spatiu.
Enjoy!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Raspunsuri
adi2003 spune:
Stii ceva? Sunt minunate pozele! Constat cu surprindere ca le-ai luat si pe fete, credeam ca ati fost doar tu si Angela. Ma bucur pentru voi, ca ati avut parte de un concediu frumos!
Ce-mi place cascada aceea! Vreau si eu o poza cu cascada in format mare pentru desktop, please...
Dar daca ai pus pozele si ai deschis subiectul Croatia, ce-ar fi sa scrii un mic jurnal de calatorie. Incerci? Hai ca ai talent la scris!
Simina
album foto1 si album foto2
marius spune:
Pana acolo am sa le fac vizibile in format mai mare. Apoi va fi probabil si un jurnal de calatorie.
Marius Pernes
adi2003 spune:
Greu sa ma decid asupra uneia.
In ziua de 7 septembrie, randul 4, a treia poza de la stanga la dreapta. (poza de deasupra celei in care apare Daria).
De fapt toate sunt superbe...dar am ales una. Multumesc mult!
P.S. Am salvat-o in format mic. Poarta denumirea: IMG_2412
Simina
marius spune:
Am inteles. O gasesti in format mare la adresa de mai jos:
www.marius.rdsor.ro/2412/IMG_2412.jpg
Marius Pernes
adi2003 spune:
Hai ca m-am inseninat! Poza a "aterizat" la mine pe desktop!
Inca o data multumesc!
Simina
mamica dulce spune:
sunt superbe pozele..cecopii frumooooosi:) am auzit multe lucruri frumoase despre Croatia,dar acum m-am hotarat! la anul imi fac concediul acolo!in ce localitate ati stat
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
lavi02 spune:
Marius, sa inteleg ca v-ati simtit bine in Croatia! Nu de alta, dar eu am povestit-o de bine pe aici si n-as vrea sa am pe constiinta concediul omului....