Bebelusi de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Albinutzza spune:
Pofta buna Mario. Simona, nu are cum sa creada asha ceva!!! Stai linistita. Si noi avem carusel, dar nu l-am pus deasupra lui. L-am pus mai incolo, incearca asha, poate merge
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
corbioana spune:
Neatza!!! eu cam somnorici ca recupereez somn dupa nunta... Andrei s-a culcat la 10 aseara si taaaare speram sa prind si eu somn pana dimineata dar s-a trezit la 3 si a papat si a adormit in continuarea pana la 6. Si apoi pe la 8 iar de pe la 9 la 10.30 am adormit amandoi :D
Fetelor eui zic ca nu e constipatie din ce am citit daca un bebe nu face kk o zi doua. Si Andrei are zile in care nu face si a doua zi imediat face. Daca ar fi constipatie ar fi mai tare dar din ce, din laptic?? Can il vad ca are dureri de burtica ii dau cate odoza de gripe pt ca scrie pe prospect ca e bun si la asat, adica la eliminarea gazelor deci ok. Mai ales seara.
Voi cum administrati picaturile de Vigantol bebeilor vostri? Dati 2 pe zi acum nu???
O zi buna tuturor!!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
anis spune:
'neata fetele..
Albinutzza ca tot intrebai de unde putere..pai n-am..dar ce am patit aseara.m-am si speriat...
De la ora 8 seara si pana la ora 1 si jumatate, a urlat-o continuu.I-am dat san, am schimbat-o...nu stiu ce a avut...dar m-am si speriat..am crezut ca are ceva rupt..de tipa asa de durere...intr-un final am ajuns la concluzIa ca o doare f tare stomacul.Faza e ca si pe mine ieri m-a dururt stomacul..nu mi-a picat bine fripturica cu ciuperci..si poate si ei.
In fine..cand a adormit..am reusit sa inchid si eu ochii..dar apoi s-a trezit la 5..de eram chiauna...de nu nimeream sa ii bag tzatica in gura...dupa aia s-a trezit la 7 si ceva...se scremea pt kka..la 8 i-am dat sa pape iar.si dupa aia m-am mai culcat 2 ore..dar cu intreruperi, pt ca ,din cand in cand Ingrid se screme pt kka...saracutza.
Asa ca acum sunt franta rau.Ingrid se screme..nu vrea sa auda de papa...mie imi crapa tzaticile..pic de somn..si mor de mila ei..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
corbioana..eu ii dau 2 pic de vigantol.2 pic/zi.
Ma duc sa ma intind un pic..ca am zile f grele...Acum n-a mai mancat de la ora 8..si nu face decat sa se screama si sa atipeasca..offff.
Sa o scol pt papa?ca imi crapa sanii.......
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Simona, eu cu siguranta nu voi face fotografii, dar ta-su sigur nu se va putea abtine... asta este!! Oricum, noi la botez doar stam si ne uitam, nu participam activ... nasii sunt in centrul atentiei...
Ce fain, suntem deja vreo 3 fete care facem botezul pe 25, si Boga parca tot pe 25 face, nu???
, deci este chestie generala... ma gandeam ca numai Ioana are probleme din astea... Mama, dar si cand face... umple pampersul...
Anis, este posibil sa fie din lapticul tau... asa am patit si eu intr-o zi, am mancat cremwusti si m-a durut groaznis burta, iar Ioana a plans toata ziua atunci... Eu zic s-o lasi sa doarma daca a adormit, se trezeste ea cand ii este foame... tu mulge-te intre timp daca te dor tare sanii, sau fa si tu nani cu Ingrid...
Ioana, si eu ii dau tot cate 2 pic de Vigantol, asta din a 14-a zi de la nastere. Pana acum i le puneam in bibe cu lapte muls dar se pierd asa, de acum i le picur direct in guritza.
Pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
corbioana spune:
Irina cum reusesti tu sa-i dai Ioanei Vigantolul direct in guritza, sa i-l picuri??? Eu nu reusesc, ca Andrei nu sta locului o clipa....tre sa-i dau in lingurita lui cu ceai ceva insa mi-e ca se pierde asa din cantitate si nu-mi prea place mie de asta va intreb cum mai dati voi.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
si eu pe-aici, cheauna, Veve s-a trezit la 1.30 a luat-o tati si i-a dat sa pape, a fost cuminte si s-a culcat. la 4 a dat trezirea, am luat-o eu, a papat, intr-o ora a adormit la loc. si a dormit pina la 6. de atunci, abia acum a mai inchis si ea ochisorii, dar gingureste si da din miini si mitiie- viseaza, cred. nu-i tace gurita.
si gata, iar s-a trezit.
m
KULTA spune:
Buna ziua, dragele mele mamici.
Noi din cauza oboselii am pierdut asa mult lapte ca trebuie sa ii dau formula iar. Azi noapte am avut o noapte de cosmar. A plins de la 21 la 03noaptea si de la 3 a dormit doar pe mina mea, si se trezea de dureri tot timpul. Nu mai stiu ce sa fac, nik nu merge, nu Gripe water, nu Debridat, nu Bonissan. Acum incerc Baby Drink, dar nu stiu ce cantitate sa ii dau o data si de cite ori pe zi. Sunt chiauna de somn si oboseala si mama pleaca pe data de 02 Octombrie si nu pe 24 pentru ca trebuie sa fie la comisia pentru pensie.
Va pupic pe toate si va doresc sanatate si nopti linistite.
KULTA spune:
quote:
Originally posted by mamini
si eu pe-aici, cheauna, Veve s-a trezit la 1.30 a luat-o tati si i-a dat sa pape, a fost cuminte si s-a culcat. la 4 a dat trezirea, am luat-o eu, a papat, intr-o ora a adormit la loc. si a dormit pina la 6. de atunci, abia acum a mai inchis si ea ochisorii, dar gingureste si da din miini si mitiie- viseaza, cred. nu-i tace gurita.
si gata, iar s-a trezit.
m
Mamini, si tu chiauna de somn? Eu cred sa nu mai rezist mult. E cumplit sau sunt eu deja batrina pentru nopti nedormite. Acum, cel putin prind 54 programe traduse in lb Romana. Mi-am luat din Ro, Digitv, un receiver cu care prind toate programele rominesti plus animal planet, discovery, etc, toate titrate in ro, aaaa si HBO si Cinemax.
Tu ii dai lui Veve vitamina D?. De la ce virsta? Cite picaturi? Cred ca asistenta a omis sa imi spuna.
Pupici multi
acusor spune:
Hello fetele!
N-am mai apucat sa intru ca si eu sunt moarta de somn si cu nervii la pamant.
Bebele meu doarme si mananca ziua foarte bine. Doarme 3 ore, sta treaz cate o ora maxim cat mananca si il schimb, dar noaptea e dezastru. Dupa ce se scoala pe la 7 sau 8, ii fac baie, ii dau sa manance si dupa aia sa te tii! Nu doarme sa-l pici cu ceara! Adoarme 15 minute si se trezeste si plange. Nu stiu daca sunt durerile de burtica. Ii dau Sab, ceai de colici, carpa calda pe burtica. Nimic. Chiar nu stiu ce are. De 4 zile adoarme la 1-1.30 si se trezeste pe la 6. Bineinteles ca de la 8 la 1 vrea tot timpul sa manance si eu sunt disperata ca nu mai am. Cand mananca la 8, mananca tot si nu prea mai e lapte.
Cum sa fac sa-i schimb programul asta?
Mai am inca un stres. Vomita destul de mult. Eu ii dau sa manance culcat ca inca am problema cu epiziotomia care s-a desfacut. Ma gandesc ca pozitia e de vina. Cred ca se ineaca si atunci da afara si pe nas si pe gura. Imi vine sa mor cand il vad asa. Maine mergem la pediatru. Astept sa vad ce zice si el.
Eu inca am probleme cu constipatia si nu stiu ce as putea sa mananc fara sa-i fac lui probleme.
Apropos, voi mancati fructe si iaurt? Dr. pediatru mi-a zis sa nu mananc nimic care fermenteaza. As manca iaurt toata ziua.
Pupici
acusor si bebe Teo
Poze