Bebelusi de iulie-august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Salutare!!! in sfarsit suntem si noi online...iar am avut probleme cu net-ul...se pare ca marea majoritate mai au probleme cu burtica, somnul etc...bineinteles ca si noi avem...Mihaita al meu suge cateva minute si apoi incepe show-ul: se enerveaza, "scuipa" sanul si plange de mama focului...am crezut ca gazele sunt de vina, deci il ridic sa ragaie, dar nimic, ba mai mult incepe sa tipe...nu stiu ce sa fac!?!nu gasesc nici o explicatie... Kulta nici la noi nu functioneaza sab simplex, debridat sau gripe... Cu somnul pe timp de noapte stam bine, adica dupa baita (ora 21.30) mananca si adoarme de cele mai multe ori la san de nici nu ii trebuie ragaici, pana la 3 sau 4, apoi mananca si adoarma dupa o ora pana la 8.30...dar ziua sa te tii...si cred ca l-am invatat in brate...de fapt bunica si cei care vin in vizita sunt de vina... noi mai avem o problema: de cateva saptamani avem nasucul infundat (este fonfanici mai ales dimineata)si nu am reusit sa scoatem tot...am incercat cu ser fiziologic, ser efedrinat si spray cu apa de mare... cred ca i-am iritat mucoasa nazala cu pompita...
cam atat ca a inceput sa miortaie..

P.S. pe 17 sept avem botezul

Gia si bebe Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 17lory spune:

Buna mamicilor!
Nu am mai intrat pe forum de mult.
Acum sunt si eu mai usurata la cele 2 luni cate avem ...
Sa ne prezentam, suntem Alexia si Victor si suntem gemeni, ne-am nascut pe 6 iulie 2005, la orele 9,32 si 9,34, am avut Apgar 10, cu toate ca am fost mai mititei 2,200 fetita si 2,570 baietelul, dar nu a trebuit sa fim in incubator pt ca am fost perfect sanatosi.
Noi avem 2 luni si o saptamana si nu am facut vaccinul, spuneti-ne trebuie sa ne fie frica????
Noi am mai fost pe forum la mamici iulie-august, pe atunci ne numeam Bocanila si Bamby (asta ca sa va faceti o idee despre noi)

Va pup Lorena si cei doi ingerasi Victor si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta ii dau lui Veve D-vitol de la 2 sapt, am inceput cu 1 pic, in prima zi, 2,3... si acum 5 pic/zi pina la virsta de 3 ani.aici se da mai mult ca in Ro, din cauza lipsei de lumina.
sunt cheauna de oboseala, desi dorm, ca se trezeste si tati o data de doua ori pe noapte, dar de la 6 tot speram sa mai dorm si eu si nu doarme mai mult de 15 min legate, apoi mai bombane si miriie si papam si iar mai doarme un pic si uite-asa...
o sa vina si la mine mama in octombrie, abia astept.

Acusor, eu maninc de toate- adica si iaurt si fructe- si avem probleme cu burtica, dar nu f rau si nu mereu.

revin
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, se pare ca tre sa-i dau si eu si voi incepe chiar de miine.
Sanatate multa si sa iti ajute Dumnezeu sa treci peste oboseala. Hai, ca mai ai putin si vin ajutoare.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mamini, o sa incep sa mananc si eu iaurt si fructe. Poate asa imi rezolv problemele cu constipatia.

Am mai pus poze cu bebe

Pupici
acusor si bebe Teo
Poze

Mergi la inceput

Acusor, dragalas tare flacaul tau, sa va traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, Danutei nu ii dai? mie mi-au dat De-vitol, dar e pe baza de ulei si cred ca nu prea ii place, o sa ii iau jekovit ca e pe baza de apa. tu ce ai dat Danutei? cica trebuie zilnic pina la 3 ani impotriva rahitismului. va doresc sa scapati de colici.

Acusor, eu maninc de toate( in afara de varza si fasole boabe)cu condimente mai putine, nu beau alcool, cafea, cola. dimineata maninc lapte sau iaurt cu fulgi de cereale zilnic( altfel burtica mea nu merge...) si maninc fructe si legume proaspete, am mincat si afumatura si n-a avut nimic. in schimb a durut-o burtica in zile cind am mincat legume sote si pui- deci nu cred ca are legatura, neaparat. by the way, tare frumusel baiatul tau.

M

Mergi la inceput

Mamini, Danutei ii dau Devitol si asta i l-am dat de la inceput. Nu au fost probleme, le-a tolerat si nu se strimba la ele, s-a obisnuit.
Probabil ca asistenta a omis sa-mi spuna.
Pupici multi.

Mergi la inceput

Acusor, impotriva constipatiei, eu maninc prune confiate, la punga, cumparate din comert.Mi s-au dat si in maternitate.Sunt foarte eficiente.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mamini, Kulta, saru'mana de aprecieri. Intr-adevar, toti bebeii de iulie-august sunt niste frumosi.
Referitor la constipatie, nu stiu daca e teama de a face sau chiar e constipatie. Inca am probleme cu epiziotomia si mi-e tare frica sa nu o fortez si mai tare. Prunele uscate nu-i fac nimic lui bebe la burtica? Am mancat miere cu prune (nu uscate) pe stomacul gol si de-abia si-au facut efectul. Supozitorul sa traiasca!
Ma enerveaza, pentru ca in timpul sarcinii n-am avut probleme cu constipatia. Si cereale cu lapte mi-e teama sa mananc pentru ca imi dau crampe si cred ca il stresez si pe bebe la burtica si mai tare. De-abia astept sa treaca si colici lui bebe, constipatia si bubele mele! Trecem noi si peste astea!

Pupici
acusor si bebe Teo
Poze

Mergi la inceput