Quebec
Raspunsuri - Pagina 5
gabid spune:
Niste prieteni a unei colege de birou si-au luat casa in Montreal cu 3 camere,curte ,2 garaje subterane cu 250000 $ CAD .Au facut credit la banca pe 25 de ani cu dobanda 4 % pe an.Deja au 45 de ani si le-a dat banca credit de acest fel.
am vazut si eu casa,este SUPER...lucreaza ca muncitori in Montreal si isi permit asa ceva...si au si 2 copii mari...(in Romania erau ingineri)
Gabi si Moni 3 ani si 10 luni.
onuta96 spune:
Buna,eu sunt ceva mai optimista in vederea emigrarii,mai am 4-5 luni si voi ajunge in montreal.Va plangeti ca nu puteti sa va luati o casa in 2-3 ani dar in tara daca nu aveti un apartament de la parinti si sprijin material in cat timp va puteti lua o casa ?muncind pe branci 9-10 ore pe zi ,cu intretinerea iarna de 4 milioane si curent,si mancare si sa intretii 2 copi la scoala si gradi?Noi suntem f.hotarati si sunt convinsa ca vom reusi ,ne va fi greu dar nu imposibil.Fiecare are o alta viziune asupra vietii si conteaza si cat noroc ai (bine nu trebuie sa mizezi pe faptul ca norocul te urmareste si totul se rezolva).Eu sunt asistent medical si sotul lucreaza in IT ,avem 2 fetite de 9 si 2 ani si multi prieteni in montreal .Cu rabdare si un psihic bun vom trece peste toate cu ajutorul Lui Dumnezeu inainte.
Parerea mea ca daca vrei sa faci acest pas trebuie sa fie ambii parteneri hotarati si pe aceiasi lungime de unda sa se sprijine in momentele grele si sa reuseasca sa depaseasca momentele de frustrari si greutatile pe care im mod sigur le intampini intr-o tara noua ,o viata total schimbata si luata cam de la zero.
Sa fim sanatosi si vom vedea ,cu drag Denisa.
Siminaf spune:
Denisa, bravo, felicitari! Sa dea Domnul sa va integrati usor! Tot ce spui tu este perfect adevarat! Iar daca nu risti, nu cistigi (sau nu vei afla niciodata daca ai fi cistigat!).
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities