Coltul cu dileme
Raspunsuri - Pagina 4
xenocid spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
mersi xeno, excelent, dar io tot nu-l stiu decat in limbi straine, intre timp mi-am editat mesajul, vezi si tu...
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Se cheama racla
Stiu din Alba ca Zapada ca'i facusera piticii racla de clestar. sic!
*segmentation fault*
roxana1974 spune:
ioi xeno, tata noaptea nu dormeam de necaz ca nu-mi amintesc...de nu-mi spuneai. sarumana de ajutor, noapte buna! acu' dorm linistita. racla, racla, racla, maine scriu de 100 de ori!!!
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Sanca spune:
spuneti-mi si mie ce sant aia HULUBI?
"Da lasă-mă, Casuco, în pace; tu nu vezi că fac fărmături pentru hulubi?
Pentru hulubi! Patima cucoanei Casuca!"
adrienne12 spune:
Xeno, nu crede chiar asa tot ce se proclama ca e "moasca". Unul din serialele mele preferate este Blackadder pe BBC, in care joaca cine altul decit Mr. Bean (http://www.bbc.co.uk/comedy/blackadder/). Ei bine intr-unul din episoade i se incredinteaza conducerea bisericii si cum trebuia sa faca rost de fonduri s-au gindit sa vinda citeva sute de "moaste" ale nu stiu carui sfint...Adusca niste calugarite de la minastirea din zona mea (minastire ridicata de matusa regelui Mihai) au venit in pelerinaj la Iasi de sf. Paraschiva si spuneau ca era lume multa. Fiind insotite insa de un preot roman au putut sa intre "in fata"... Tipele povesteau asta in caietul-program al minastirii pe care il trimit trimestrial celor care dau donatii (ca sa nu zic credinciosilor ca e prea mult sa ma numesc asa).pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
casandra spune:
Am si eu o dilema, dar sa nu radeti de mine. De ce trebuie sa ne impartim copiii? De ce copilul meu nu e doar al meu, daca tot e al meu?
Jocelyn spune:
Ce mai dileme avem aici
Nici eu nu inteleg lucrurile astea, cu moastele, cu impartirea copiilor, cu rugaciunea catre sfinti etc. fiindca la mine in biserica nu se practica lucrurile astea, nu au fundament biblic.
Daca sunt dileme cu privire la ce este scris in Biblie, as fi provocata sa dau explicatii dar asa....
"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."
Sabina spune:
cum adica sa ne impartim copiii? la ce te referi?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Jocelyn spune:
Am preluat cuvantul folosit de casandra, cred ca s-a referit la impartasire?
"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."
RA spune:
..."cred ca s-a referit la impartasire?"
------------------------------------------------------------
Eu nu cred la fel
Casandra,e drept ce spui tu...Da' atunci ce facem,nu-i mai lasam sa mearga la gradi(pe ei,"copiii"vreau sa zic),de teama c-or sa-nvete prea multe injuraturi de la ceilalti?