Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare(9)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
Iubitele, eu am fost bolnava 2 zile, ama vut gatul umflat si febra ,mare,dar, m-am vindecat cu 3, 4 paracetamoale si pastilute homeogene, cred ca a fost frigul de vina.
eu sunt tare trista, am de corectat restante
anu asta n-am nici un fel de ore,da nu-i bai.o sa am si eu timp sa compun.
Irina B, ce ai rezolvat la gradi cu TV-ul? Ai fost la slujba azi?
va imbratisez.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
conchita spune:
un gand bun si de la mine. eu is tacuta nu ca ploua, ci ca am avut mult de munca. saptamana asta, compania la care lucrez si-a evacuat oamenii din doua centre in texas din cauza uraganului rita si a facut apel la noi astia din florida sa suplinim volumul de munca. ieri am lucrat 14 ore de pilda, azi 10...in conditiile in care m-am tinut si de scoala cu teste, teme, etc. da' ma duc maine la biserica si-mi trece oboseala si o sa capat energie sa mai povestesc si cu voi. ca la mine ploua cu revelatii de la extenuare. stiti ce se zice, ca ti se ascut simturile extrasenzoriale cand le biruiesti pe-alea trupesti. :-))
nu am uitat ca am zis ca va trec maine la acatist, si pe matusa Ana si pe nepotica ta, Sabina.
star33 spune:
Neata fetelor! . Sper ca ati avut un weekend linistit, desi cam ploios...slava Domnului ca s-a mai oprit ploaia, ca Dumnezeu s-a indurat de noi!! Dumnica la slujba preotul a facut si rugaciune pentru oprirea ploilor...
Va sarut pe toate si va doresc o saptamana linistita!!
irina.c. spune:
Dragelor,ce dor mi-a fost de voi!De vineri nu am putut intra pe DC,abia acum si-a revenit netul meu.Noi am fost vineri seara la Sf. Maslu la Radu Voda,iar duminica am fost la mrea Cernica.A fost foarte frumos,e asa liniste acolo,si in sfarsit se oprise si ploaia.
Amuleta
Sabina,ma bucur ca ti-ai revenit,sanatate si Doamne ajuta in toate!
Conchita,esti bine?Ai reusit sa ajungi la Biserica ieri?
Rugati-va pentru mine,ca maine am admitere la master.
Va pupicesc pe toate si va imbratisez cu drag.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
joanna spune:
Dragelor,
Sophiabebe,sanatate si sa-l aiba Maica Domnului in paza pe micutul Filip.E dulcel foc.
Intru multi ani sa traiasca si sa va bucure inimile!
Joanna
Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.
Parintele Arsenie Boca
Arsenie Papacioc: „CLOPOTELE CHEAMĂ VIII, PLANGE MORTII, IMPRĂSTIE VISURILE”...
bagoiu spune:
La multi aniFilip mic. Dar mare. Sa fii sanatos, sa ii bucuri pe parintii tai si sa ai grija de surioara ta.
La multi ani Antim (de mami Adita)Sa cresti mare si sa mergi la inot sa faci muschi.
Irina_Claudia spune:
LA MULTI ANI ANTIM!!! sa aduci numai bucurii parintilor tai si sa urmezi lui Hristos toata viata ta!
LA MULTI ANI FILIP!!! sa cresti mare , sanatos si cuminte!
irina.c. Dumnezue si Maica Domnului sa-it ajute la master, ma gandesc la tine si sper sa vii cu vesti bune!
Va pup fetele mele ortodoxe !!!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)
Sabina spune:
La multi ani Filip si Antim! Sa traiti, sa cresteti mari si sa fiti o lumina in viata parintilor!
irina...baftaaaaaaaaaa!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
conchita spune:
La Multi Ani, Filip si Antim! Irina C. succes la master, chiar ma intrebam pe unde ai disparut, vezi ca m-ai tinut treaza ca nu te-am mai vazut cu cafeluta :-)) da, am fost si duminica asta la biserica, am aprins lumanari si pentru voi. acatiste nu am apucat sa mai dau pentru ca am ajuns dupa ce incepuse liturghia. am stat si la picnic cu romanii dupa aia si a fost super.