Scandinavii stiu DC... (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buna sa va fie inima...

vikinga, uite pozele . Am mai pus azi cateva noi, facute in studio.

rayu, sper ca esti bine! Intra si da-ne de veste!

n-am avut timp sa citesc decat printre randuri, am sa fiu mai mult musafir pe aici se pare .

pupici multi!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara la scandinavi!Mihaela frumoase fete ai, iti mai zic odata:) si petrecerea cu sarabatorita si tortul au fost la inaltime! Vreau si eu o fetitza..!Doruletz ei ma mai bag eu la subiecte, ca tot ma intreba NN unde am scris 2000 de mesaje(pai multeee tare la ZZ:)) dar cum am zis, la asta nu pot ca-s pe alte pozitii si totusi argumentele aduse de tine sunt asa de coerente ..de asta am zis ca mi-ai placut, am admirat mintea ta clara(si informata!). Dar stau retrasa ca sa ma protejez pe mine, mai.. e destul cu un ateu convins in casa! Sotzul a tot aminat botezul lui Aldo si zicea ca el vede mai logic sa punem un lighean la Deutche Bank sa-l scaladm acolo pe Aldo decit botezul.. Si nu-ti spun cam cum arata discutiile noastre pe teme religioase. Am facut pact sa nu mai vorbim pe tema asta. Ce am observat eu la atei e ca nu sunt atit de patimasi, si dintre noi doi la sfirist eu eram aia abslout mult mai putin crestina:)), iar el transant dar extrem de relaxat. Ei dupa cum vezi am antecedente si mai bine stau pe margine, mai citesc, mai ma intreb, mai caut alte raspunsuri in liniste. Si bitte nu-s pregatita de alte argumente:)) nu zice nik de ADN deocamdata! Nu vreau sa ma gindesc acum la asta, mi-e bine asaLena plimbareata esti tu! O luati si pe Freya nu? Narancea petrecere frumoasa miine!Si cam atit va pup si merg sa vad si eu one milion $ baby, am luat dvd-ul ca nu am apucat sa-l vad la cinema. Sa vad si eu filmul de oscar dom'lePS:MAMA RAYU TE IUBIIIIIM! Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza cumetrelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

itsme fooarte interesant ... nu incepi acum un alt proiect in care sa descopri care strabunica a batut aceleasi drumuri ca tine ? (da' ea le-o fi batut si inapoi spre Romania)... aici multi se ocupa de arborele genealogic, da' aici e mult mai usor ca poti sa-ti afli radacinile pana hat-departe, datorita metodelor lor de recensamant, pe care pana nu de mult (doar cativa ani) le facea biserica

gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

'na ziua scandnavi...trecu ceva vreme de cand nu mai fusei pe la voi...ciao a tutti Acu' ajutati-ma sa scap de un fix: pllliiiz cine stie cine a castigat la femei US Open anu' asta? Sharapova cumva?dadui pe google si-mi arata alte aiureli. Imi vine sa mor de ciuda ca n-am vazut finala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Sharapova a pierdut in semifinala impotriva lui Clijsters care a cistigat finala impotriva lui Pierce.

Rezultatele www.eurosport.com/home/pages/v4/l0/s57/e7334/draw_lng0_spo57_evt7334_gnd2_part2.shtml" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hei suratelor, sa avetzi un weekend !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hah, noroc ccc c-a venit weekendul!!! Nu mai spun ca-s bizy, ci ca-s de-a dreptul acaparata de Adobe Illustrator si, mai mult, nu mai poa'a sa-mi ia nimenea creionu' din mina de la tablita de desenat, pe care-l folosesc obsesiv in loc de mouse Uite asa se tacaneste omu' la batrinete!!! Da' mai bine la "vreme de sara" decit timpuriu, ca nu de alta, da' acu' m-apuc sa vaz ce sobiecte mi-au fost furate!!! Uooof, necajita lume!!! :-))
itsme, da' mata de unde-ti cunosti cromozomii??? Ti-ai luat singe special pentru asta???
Adela, stii ceva de Rayu...e OK???
doruletz si vikinga, despre ce discutati voi??? nu ma updatati si pe mine cu un link???
mihaela, sa-ntelegem ca vii in vizeta (ca mine...:-))??? Bine...numa' sa vii des
lena, vacanta placuta in Belgia...cind va mutati la casa noua???
Va urez tuturor un weekend minunat si, in special, petrecaretilor
mihaela si narancea

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

lilutz pai suntem in casa noua, dar nu pun poze sa nu se socheze mama de ce debandada este pe la mine ca ma f...o lene de zile mari de cand am venitara din romanika si sunt preocupata numa cu sotu ...dar zi asa Adobe, si mie mi-a mancat sufletul ca sotul lucreaza in A Photoshop si m-a virusat si pe mine.

dar zau ca tie ar trebui sa-ti dau de baut ca mi-ai dat o idee (legata de cursurile tale), sa vedem daca prinde viata, sa fac niste cursuri pe design interior :-)))

Vikingutza, asa suntem noi toata ziua pe drumuri, nu degeaba am facut-o pe Freya intr-un hotel, sa se plimbe toata viatza...ce mai face Aldito Bandito cu cretolinii lui cu tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lilanda, bine revenisi! nu cred ca itsme dadu' sange pentru proiectu' cu Adam ca ADN-ul asta se poate recolta si din saliva, tot aia e. In schimb ceva bani cred ca dadu' ca nimic nu-i pe gratis in ziua de azi, nici macar sa-ti cunosti stramosii indepartati. Aaa, pai io cu vikinga vorbeam de niscai cruciade ce avura loc p'aci (ce inseamna domne concediu asta prelungit, te face sa-ti bai nasu' pe unde nu te astepti ) Uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57162" target="_blank">aici

Adela, io intelesei ca proiectu' lu Itsme nu cauta stramosii apropiati, p'aia pe care ii poti gasi la primarie ci stra-stra-stra....etc, adica p'aia de acu cateva mii si de mii de ani! Nu fac un arbore genealogic personal ci scopul este un arbore genealogic al intregii umanitati. Si atunci om afla si noi cine se afla in varfu' lui, pe prima creaca (Adam, Noe sau frun cimpanzeu )

vikinga, hehe, pai si io am acasa cam acelasi specimen de sot, d'aia m-am antrenat si io (da' am mai si aflat cate ceva de la el, trebuie sa recunosc)

Io fusei ieri si azi la cursuri pregatitoare la maternitate (adica vizita locurilor, sali, camere, explicatii despre ce o sa ti se intample, cu cine vei avea de a face p'acolo etc). In urma acestor informatii pretioase am decis: nu nasc!!

Mergi la inceput