Scandinavii stiu DC... (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineatzaIstme foarte interesant! Stau acum si ma intreb cum te-oi fi ratacit tu purtatoare de DNAs X prin Romania:) Ei ai vazut cum glasul singelui te cheama unde-ti sunt sunt originile:) Sa stai in zona Ontario si cu sufletul la scandinavi(cu finlandezii X). Chiar asa doamnele de prin romania din ce haplogrup fac parte?Narancea ai veni si gol pe role pt un dans al blondinei din poza Va pup pe totiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nah ca am sarit si eu de 2000 de mesajeVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hai viki ........... la mai mare !
unde draq ai scris tu atita ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
itsme, intradevar interesant proiectul (imi amintesc si io de vremurile cand despicam ADN-ul in paispe... brrr, bine ca trecura ). In sfarsit se gandi cineva sa foloseasca genetica si in alte scopuri decat cele practice, doar asa de dragul stiintei. Insa ceea ma amuza este denumirea "In cautarea lui Adam si a Evei"; Asta o gasira probabil ca sa-i multumeasca pe creationistii anti-stiinta si anti-darwinisti de tot felul' care am auzit ca abunda p'acolo pe la voi pe continent. Muhahaha si sa vezi ce mutra vor face cand il descopera acu' pe Adam paros si cu trasaturi negroide!
Hai sa imaginam: daca participantii care se supun testelor sunt suficient de multi si de diferiti => se va putea alcatui genomul primului om => clonarea lui va fi posibila => dar cum primul om a fost Adam => Adam va putea fi clonat => tatal lui Adam e D-zeu (mama n-avea ca a fost creat "dupa chipul si asemanarea lui D-zeu") => D-zeu va putea fi clonat! Super, eu una de abia astept!!

vikinga, merci de aprecieri da' sunt sigura ca si tu ai fi avut multe de spus p'acolo, am vazut io de la alte subiecte ca zici bine. Eeee, as mai avea io neshte dileme mari pe tema asta da' nu vreau isc cine stie ce socuri, sa am pe careva pe constiinta (una e chiar asta cu ADN-ul lui Adam si pana unde merge asemanarea creatorului cu creatia sa, pana la ce nivel de detaliu?! da' lasa ca o sa asteptam rezultatele proiectului lui Itsme si o sa ne lamurim)

narancea, tu ce cauti bre pe la subiecte d'astea fierbinti, nu-ti mai ajung posetele vrei sa te trezesti si cu colivele in cap?

mihaela, distractie placuta!

rayu, sper ca esti mai bine

restul

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Copii intru si eu pe fuga, iara plecam, vreo 2 saptamani la belgika...dar cam peste o saptamana incolo.

El Hefe ti-am citit poezelele...adanci rau frate, ca lacurile de munte dar recunosc vreo 2 nu spui care m-au impresionat

Vikingutza, am facut azi o friptura rapida de pui, dar cu condimente de mici...nah, ca sa vedetzi bucatar ad-hoc...si barbate miu a halit ca spartu, cica prinde puteri, ca i-am adus o cana din romanika cu vlad tepes pe ea, si cica, isi trage puterea de la stra-stra-stramosul meu......sarumana de condimente, bine ca nu le-a pus barbate miu in gradina pe post de lalele.

Anitzo te chinuie rau helveticii aia, sunt cam plictisitori, eh? Eu zic sa vezi ca imposibil sa nu bage si ei in we vreo dicoteca ceva pe la Neuchatel, ca parea destul de mare orasul ala...da oricum vaz ca te simti cam ca-n Sahara p-acolo.

Itsme imi place la nebunie chestia asta cu ADN-ul, nu-s de ce am eu impresia ca trebe sa ma trag din ceva nordic, norvegieni de preferintza, ca ma atrag ca un magnet locurile alea...si polul Nord biensure

va pup pe toti si intre doua aranjamente prin casa, ca am un maldar de toale in sufragerie, si fii mea mai trec si io p-aici prin fuga

P.S. Rayu sper ca esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

arboria, stau langa telefon si nu ies din casa in timpul antrenamentelor automobilistice.
spor la cumparaturi de geci de iarna si de restul case. vezi ce scumpe-s casutele prin zona? eu tot nu m-am dumirit, ca doar lemnu-i la el acasa.

itsme, tare mi-ar fi placut sa inteleg si eu ceva din lectia aia despre adeneu, promit s-o iau pe paragrafe si sa nu mai citesc seara, inainte de culcare. si sa mai pun si eu mana pe-o carte

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

El Che cine te-a suparat azi mami? pari asa fara chef...o ploua si acolo la voi la danezia, sau esti pe la moldovence

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Imi spune si mie cineva (pe PM) ce-i cu mama Rayu? O putem ajuta cu ceva? Imi fac griji...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

naaaaaaaaa balenutza sunt bine acasica....... inca

Mergi la inceput