Ati pleca departe de sot daca ar fi necesar?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Violetik...te inteleg perfect!
Noide 2 luni ne-am mutat impreuna, ma refer in acelasi oras pentru ca am stat 2 ani despartiti la 350Km....si acum dupa ce ne-am adunat a picat "bomba".....mi s-a oferit un training in Germania la o firma importanta!
Adica...acu cand ma pregatesc pentru nunta de la anu' am fost nevoita sa iau aceasta decizie de a pleca sau nu pentru 2 ani in Germania!
Am discutat cu iuby...care m-a inteles perfect si a realizat ca pentru mine e o sansa extraordinara pe care poate nu o voi mai avea vreodata!
Am acceptat...iar la anul voi pleca...si o sa o scoatem noi la capat!
Vom rezolva cat vom putea cu nunta iar apoi eu voi mai da niste indicatii prin telefon din Germania iar iuby se va ocupa de tot, urmand ca eu sa ma intorc pentru nunta!
E greu...dar in viata ai de ales de multe ori iar sansele nu apar la timpul potrivit de obicei!
Gandeste-te foarte bine, sfatul meu, sa nu regretati mai tarziu decizia luata!
Iti doresc numai bine!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

pana la urma ai luat o decizie, violetik? spune-ne si noua...

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Daca este intr-adevar necesar, adica o problema de sanatate, ceva, atunci da.
Pentru bani sau cariera, nu. Vorbesc de o situatie normala, ca daca cineva n-are alt mod sa castige strictul necesar pentru a trai, atunci lucrurile se schimba.
Asta e parerea mea! Dar sigur, fiecare are prioritatile lui.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Am zis una, dar fac alta. Mi s-a oferit un job in Spania dar ar fi trebuit sa plec fara sot si sa stau fara el vreo 3 luni, dupa care cica ar fi putut sa vina. Au fost foarte categorici si mi s-a parut ciudat. Deci job-ul parea foarte fain si ar fi fost o sansa profesionala deosebita (nu la cules capsuni )tocmai am dat telefon si le-am spus ca nu pot merge cu aceasta conditie. Nu imi pare rau deloc. Or sa mai fie si alte sanse.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Al meu sot a trebuit sa plece in interes de serviciu, in Australia , 2 luni .A fost f greu de suportat despartirea desi comunicam zilnic pe ym si vorbeam la tel in fiecare weekend.
Dar a fost o ocazie pe care nu o putea rata dpdv profesional si totodata ne-am dat seama ce sentimente profunde ne leaga.

Anca 20+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Jocelyn, sa nu-ti para rau, ca ce-i al tau e pus de-o parte.
Si noi am trecut prin ceva asemanator, lucram impreuna, au zis sa plece doar sotul, am refuzat si pana la urma s-au zbatut si am plecat amandoi.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

crini, nu imi pare rau. Cred ca am facut o alegere buna. Eu nu cautam de fapt sa plec neaparat din tara, pur si simplu imi cautam alt job si am aplicat si pentru asta si pe urma m-au chemat si la final a trebuit sa aleg. Ma simt foarte linistita si astept alte oferte acum

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Daca ai mare incredere in el si stii ca atunci cand te vei intoarce il vei gasi tot acasa si pentru tine atunci poti sa faci pasul asta.Dar nu ti-ai pus problema daca in tot acest timp ( 3 luni) se va simti singur si va cauta in alta parte?Mai bine sa fii alaturi de el decat , doamne fereste, cand te intorci sa nu-l mai gasesti.Poti sa faci si bani in tara.Eu,una,nu as pleca de langa el pentru ca nu stii cum sunt barbatii, zici ca-i cunosti de-o viata, dar nu-i cunosti in totalitate.

Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005

Mergi la inceput

Eu nu am pus niciodata problema astfel. Am totala incredere in el, altfel nu m-as fi casatorit. N-am stat niciodata cu gandul "oare, daca" si asa mai departe. Ne iubim foarte mult si tocmai de asta am considerat ca nu are rost sa ne despartim nici pentru 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

si la noi e o dezorientala totala , si omul meu e chemat in Spania la lucru nu stiu pentru cat timp , si nici nu stiu daca eu si copilul vom merge dupa el , uneori ma intristez si nu cred si nu vreau sa se incheie aici casnicia noastra ,
stiu ca merge pentru binele nostru , a copilului doar oare nu e un pret prea mare ?
eu una i-as fii fidela si nu imi fac probleme nici de el , dar imi e frica.
voi cum ati face in locul meu ?

evi si eric

Mergi la inceput