Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi mancarea nerefuzata este : o bucatica de paine si cascaval ras, lasat in farfurie la autoservire, de fapt este cina noastra

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata neata!

intru si eu repede sa va salut, dar nu stau prea mult de povesti ca azi sunt moarta-coapta, ca am maine examenul acela de care va ziceam. asa ca de-abia astept sa treaca ziua de maine, cu bine sper, (sa ma vad asa ...pe la ora 12) si sa va dau de baut.
(Adevaru e ca o sa mai arunc un ochi pe aici din cand in cand, ca o sa dau in boale daca stau tot cu ochii in referatele alea pana deseara.)

Imi pare rau ca sut atatia pitici bolnaviori pe aici, asta e cel mai rau, le doresc multa sanatate si la fel mamicilor bolnave. sa va refaceti cat mai repede! (Roxi, pestele la gratar e o mancare destul de safe. Cum de te-ai procopsit cu indigestia?)

Eu m-am inselat saptamana trecuta cand va ziceam ca i-a iesit prima maseluta. Pusesem doar degetul si se simteau coltisorii, dar de fapt am vazut ieri, ca inca sta sa sparga gingia. Ieri am avut maraieli maxime din cauza asta si zi de post cu lapte chior, dar suntem totusi norocosi ca n-a facut nici febra, nici caca-spritz. Si noaptea doarme totusi in ciuda maselei. Asa ca zilele astea o sa va anunt din nou ca i-a iesit prima masea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

de la o nedormita. De la 9 dimineata bantuim io si Danut pe strazi, nu a mai vrut sa doarma, la 8 a fost sus, a baut 240 de lapte cu o masura de cereale Hero si atat. La 12 am revenit la domitil ca sa bagam pranzul, dar nici n-a vrut sa auda nici sa-l vada, scutura din cap in semn ca NU si tinea gurita stransa. A acceptat un borcanel de pere in schimb. A facut un kk si a adormit in scaunul de masa, in timp ce io spalam vasele. Asa adormit l-am luat, pus in pat, schimbat si curatat la fundic, uns cu crema ca e rosu ca de maimutz si cred ca-l ustura...de 2 zile i-am bagat niste orez in mancare si iar am ajuns dela 4-5 scaune mai molcosele la numai un scaun beton pe zi, azi iar ii scot orezul ca se inroseste pana-n varful urechilor cat se screme.

Ma gandesc sa-i fac un spanac cu ou si un pic de usturoi pe cand se trezeste, poate asta vrea. Mai am si de bagat niste haine la masina. Si am un cap cat o galeata, si oboseala cat casa. SI NU POT DORMI ZIUA ORICAT AS INCERCA SI ORICATE NOPTI N-AS DORMI !!!

Bine ca-si revin copilasii, faina poza Daria. Sincer si eu ma intreb de la ce tot fac copiii arhiauzitul asta de rosu in gat.
Roxa...da de ce ti-a picat asa rau pestele? Ai noroc ca Pati al tau papa si cat e cu guturai.

va pun poze mai pe seara acum ma misc in reluare, merg sa-mi fac o juma de kil de cafea, iar s-a foit si mormait Danut all night long de la 1 la 8 dimineata. Primele 3 ore le doarme bustean apoi incepe fosneala si scanceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna dimineata,ma bucur ca puii sunt mai bine.
Phipip,am sa-mi fac un prim plan cu Ricardo si sa-mi spui te rog cu cine seamana,ca toata lumea spune ca seamana cu croitorul(vai ce-mi place sa-l numesc asa trebuie sa-ti multumesc pentru idee).Intoarcem cu mare placere complimentele.
Roxana,am scris mai inapoi ca pui are iar panarame pe limbuta.Am miercuri programare la homeopat si ptr. alt doctor astept tel. de la asigurari.Cu avionul am avut o patanie ultima oara de mie groaza si acum cind imi amintesc.Ptr. ca era furtuna la sol nu puteam ateriza si survolam zona aeroportului(2 ore),Ric se zbatea si eu am facut planul la plins cu sughituri ptr. toate viata mea.Cu masina vad la PRO TV zilnic accidente mortale pe ruta noastra si iar nu-mi trebuie.

Daria,ma bucur ca nu a mai varsat iubita mica,o pup sa-i treca repede.Carmen are dreptate cu de la ce fac rosul in git.Si mai ales toamna si primavara.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare! A revenit si noi dupa o saptamana lu munte cu piticul. A fost super, i-a trecut si viroza respiratorie si se simte excelent, a invatat cuvinte noi: Cuca - cocos, ca - cal, popi - pipi, caca, piti - pisica, am - catelul, pati-poftim, esi - merci si nu mai stiu ca sunt multe.
A invatat sa urce scarile in 4 labe singurel si sa le coboare in picioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

andreea s, unde ati fost? Vrem si noi cateva zile de munte in oct. si nu stiu unde sa mergem.
ema, abia astept sa imi spui ce a zis homeopatul! Va tin pumnii.
Codrut doarme afara, in gradina.Azi- doar un scaun mic si normal dimineata.Doamne-ajuta!Mi-e si frica sa zic ca e mai bine!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna ziua!

Uf,ce de copilasi bolnaviori,le doresc insanatosire grabnica....noi am avut un we plin,cu multe vizite de la toate rubedeniile,foarte obositor,mai ales ca eu sunt si genul mai comod si-mi place sa ma duc si sa primesc vizite dar la modul rezonabil 1-2-3ore,dar nu mai mult,eh asta e a trecut,acum ne odihnim....

Ema,tre sa-ti spun ca si eu sunt de acord cu Andreea(Philip),oricat s-ar umfla "croitorasul cel vestit" ca seamana Ric cu el,nu,nu,Ric e bucatica rupta din tine si ce-mi place cand mai seamana piticii si cu mamele.....ca la mine zici ca eu am fost doar mama purtatoare,nici macar un fir de par nu e ca al meu,eh ata ete,poate al doilea.

Pupici,sunt in zona!

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Sa va spui ce i-am luat ieri lui Ricardo.Un calut balansoar.Dar daca va spun de unde,n-o sa va schimbati parerea despre mine ,nu?Aici,dumineca sunt tirguri diverse.Ieri am fost la unul unde erau copii cu paturele si-si vindeau jucariile .Am vazut calutul la o fetita tare scumpa,blonda si dulce foc,si tatal ei ne-a spus ca fata vrea un castel de la BARBI si vinde cite ceva ca sa si-l cumpere.Acum eu m-am uitat la ei,erau oameni super bine,cum de nu-i i-a taica-sau castel,Mario insa imi explica ca e normal aici ca copii sa invete de mici valoarea lucrului si a banilor.Unde mai pune-ti ca Mario s-a si tocmit cu fetita (avea 5 ani si se inrosise toata)ea ne-a spus 6 euro,Mario a zis 3,pina la urma s-au inteles la 4.Bine inteles ca i-am dat 7 euro.Trebuie sa va spun ca arata impecabil calutul si Ricardo e incintat sa-l calareasca.Peste citiva ani fac si eu cu puiul la fel,mie personal mi-a placut ideea.Pacat ca la noi nu este asa,copilul nici nu apuca sa spuna ce vrea ca noi am si sarit sa-i luam.Probabil de asta vor din ce in ce mai mult(eu sunt patita cu asta mare).

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai ce sa va zic fetelor, am mincat cu mare pofta niste midii si dupe aia pestele...care a fost super bun dar....yuuuck, nu mai pot sa ma gandesc!
Lia pai daca zici ca e fonfait si enervat si fara lipsa de mancare si cu kk moale....dinti scrie pe voi. mai da-i cite o lingurita de panadol inainte de culcare, poate il mai calmeaza.
Ema, hai mama ca poate data asta nu mai e asa rau cu aveonu'....io una recunosc ca mi se pare cel mai usor si mai sigur. am citit de panaramele de pe limbuta, nu mai stiu daca s-au si extins, de aia intrebam.
Mitzu bafta la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Feltele,am reusit sa pun ceva din pozicile pe care le am,dar as vrea sa-mi spuna cineva daca se vad....e un site nou si nu stiu daca functioneaza.
Deci,cateva din pozicile noastre,daca vreti sa ne mai vedeti,aici:

http://www.ringo.com/photos/albums.html .

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput