Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Dar ce fac cu Ricardo,Roxana?el nu vrea deloc in leagan si cu liftul,sunt senzatii asemanatoare si de intensitate mult mai mica totusi decit aterizarea si decolarea.Si sa stii ca pe bune ca mie frica de mor.Serios.Sa-ti mai spun ca am zburat de multe zeci de ori inainte si nu aveam nimic?Nu stiu de ce acum mie groaza numai la gindul asta.Merg cu o conditie,daca mergi cu mine si ma tii de mana,si daca mie frica ma bag cu nasul in tine.Dar si tu trebuie sa ma iei in brate.Te invoiesti?
Adela mult succes maine.Doi pumni strinsi de la departare.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ema, super faza cu invatatul valorii banului....si mie mi-ar placea sa pot face asa!! cat despre venitul cu tine...cum sa nu??? ca tare as mai pleca pana la germania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

ANDREEABANICA, eu nu am reusit sa vad pozele; imi cere parola...
Nu mi-ai zis...unde ati fost?Grecia?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andrea - nu pot vedea pozeleeee !!!
Ema - super, mie imi plac targurile de acest gen . Cu avionul ... brrr, mai bine masina ! Astept si eu raspunsul medicului homeopat !
Rox - bine ca esti mai bine !
Adema - ma bucur ca Codrut e si el bine !
Lia - ufff, lasa ca la pensie vom dormi si noi
Mitzura - asteptam maseluta lui Tudor !
Andreea_s - da` ce nazdravan e Matei cu urcatul scarilor !!!

Despre noi: nu vomitam, a sunat dadaca , Giulia a dat in kkri, sper sa le rezolv cu Smecta si orez , adevarul e ca a papat precum un porcusor mamaliga cu smantana, supa de conopida cu smantana, iaurt, are deja la bord 400 ml de lapte ... Sper sa ne treaca si asta !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Ce ma bucur ta na na ca-mi zice si mie cineva ca Ricardo-mi seamana.Trebuie sa-ti trimit un mare pupic,Andreea draga.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pai si Stefan seamana cu mine - cel putin asa spune toata lumea si asa mi se pare si mie... De altfel eu stiu ca se spune ca baietii in general seamana cu mamele, in timp ce fetitele cu tatii...

Apropos de masele - pe voi va lasa astia mici sa vedeti? Stefan face urit de tot si daca inecrc sa-i pun un deget in gurita sa pipai, iar ca sa deschida gura sa vad, nici atit! Ce am putut eu sa vad o data, asa in treacat este ca se vad doi coltisori albi in dreapta jos (unde imi spusese si dr. ca o sa-i dea maseaua), dar nu sunt sigura daca au spart deja gingia sau stau sa se iveasca...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

De mult tot vreau sa va intreb ceva si tot uit: de la ce varsta stiti voi ca pot sa-i dau ou fiert moale? Ca ar fi si asta o optiune pentru micul dejun, cand e tare mofturos. Poate am noroc si ii place. Ce parere aveti, este safe la 1 an si 2 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Uf,stiam eu ca n-o sa mearga.....poate acum:

http://www.ringo.com/photos/album.html?albumId=32465476

Adema,scuze ca nu ti-am raspuns,dar nu am vazut cand m-ai intrebat....am fost pe insula Thassos.

Ema,e adevarul gol-golut,iti trimit si eu unul.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mitzura - sa nu uit - multa bafta miine!

Daria, vad ca ii dai Giuliei supa de conopida - e ok acum sa le dam (nu de alta, dar stiam ca si conopida, ca varza, mazarea si fasolea boabe nu sunt tocmai ok pentru stomacul lor)? Eu maninc destul de multa conopida si imi place tare, asa ca as vrea sa ii dau si lui Stefan, dar ultima oara cind am "marturisit" la dr ca i-am dat mazare - mi-a spus ca legumele de mai sus nu se dau copiilor ca sa nu faca vreo boroboatza la stomac din care sa nu ii mai scoti (gen diaree si alte deranjamente stomacale)!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si Tudor seamana cu tati...dea aia mi-am zis ca trebuie sa fac si o bebutza, ca poate asa imi scot si eu parleala...

Gabi, nici pe mine nu ma lasa sa ma uit in gurita lui, si daca incerc cu degetul ma musca imediat, de aia m-am si inselat de am zis ca i-a iesit maseua acum o saptamana, si de-abia ieri am vazut ca e inca sub gingie.

Mergi la inceput