Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58
Raspunsuri - Pagina 15
Laura Ioana spune:
Fetelor am fost iar la eco, unde l-am vazut pe puiutul meu
.
Dormea cu degetelul in gurita si apoi s-a trezit si ne facea cu manuta
M-a dat gata! Dr a zis ca seamana cu mine ptc are fata in forma mea
(cu barbia mai ascutita, spre deosebire de sot care are fata rotunda). Totul e bine (mai putin ca sunt eu nebuna si ma stresez din orice si ma panichez repede)
Laura
13+
Puiutul meu
megbeng spune:
DRAGELE MELE, STIMATI ADMINISTRATORI..SA MA IERTATI CA O SA SCRIU CU LITERE MARI ACEST MESAJ...DA! CHIAR TZIP!
SUNT PREA AGITATA ACUM SA VA POVESTESC PE LARG, ASA CA AM SA DAU COPY[PASTE UNUI MESAJ PE CARE L-AM SCRIS ACUM CATEVA ORE PE UN ALT TOPIC, APOI AM SA VA SPUN PE SCURT CONTINUAREA...
Trimise - 14/09/2005 : 14:06:47
--------------------------------------------------------------------------------
"mey fetele..m-ati bagat in boale cu liniutza aia a doua f f slaba...eu tocmai aveam ceva banuieli...am facut dimineatza un test barza..m-am uitat la el la lumina slaba a becuLui de la baie, cu ochii carpiti de somn..negativ...zic, eh! poate e prea repede, la 10 zile de la conceptie (ca stiu exact "prilejul")..si il arunc..vin acasa acu o ora, hop pe forum, la fete...si dau peste subiectul asta si inca vreo 2 ...cica abia vedeai liniutza, ca parca era, parca nu era..zic: nu cred eu povesti de astea...da totusi sar de pe scaun si fug la cosul de gunoi( cel de hartii, ca acolo il aruncasem)...il scot, ma uit la luminina..FETELOR....SE VEDE O A DOUA LINIUTZA, VAGA DE TOT , E DREPT...da cum am mai facut eu teste de sarcina si m-am holbat din toate unghiurile..nu s-a mai vazut niciodata ca acum!!!! nu stiu ce sa cred...in afara de barza, care test e mai exact, chiar daca mai scump?"
CONTINUAREA: am fost la farmacia de langa mine, unde sunt 2 fete tinerele dragutzele si cer un clear blue, desi portofelul nu prea era de acord..si intr-o doara le spun ca il vreau pe asta ca am facut o BARZA si am dubii...aceam testul la mine, ca ma pregateam sa il arat unei prietene sa isi dea cu parerea...il scot si il arat celor 2 farmaciste, care ma anunta ca NU MAI E NEVOIE DE CLEAR BLUE, CA SIGUR E POZITIV!!!...asa a avut si ea, una din ele cand era gravidoasa
EU UNA, DEOCAMDATA NU MAI AM CUVINTE..CM nu a intarziat inca, il asteptam pe 18, de aia e asa slaba liniutza...nu ma pot bucura inca din tot sufletul, pana nu am 1000 de confirmari, da oricum...am sa va tin la curent!!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414
Mirona spune:
mihaipopescu multumesc mult ... poate ca sunt atat de vesela ... fiindca am in sfarsit sansa de a ovula cu adevarat ... un folicul de 24 nu a mai vazut pui de ovar de-al meu.
Doamne ajuta! pentru tine si am sa ma rog sa fie bine.
Laura Ioana felicitari pentru emotiile prin care treci. Sa-ti traiasca si simburelu. FERICITO.
megbeng veste mai buna nici ca se putea. BRAVO. Astept sa ne dai verde la felicitari ... asta cand esti si tu sigura si nu mai ai dubii. Pana atunci incearca sa nu te stresezi prea tare. Repeta pentru orice eventualitate testul ... dar asta dupa data de 18. Tin pumnii si tie si Da Doamne sa fie bine pentru toate.
Fetelor!!! - toamna se numara bobocii
haideti ... care urmeaza?
Miro
megbeng spune:
am uitat sa va spun ca am citit testul barza impreuna cu sotul meu, ca eu mi-am zis ca am halucinatii...dupa ce au zis si farmacistele ca sigur e pozitiv, am prins aripi!
acum sunt cam bulversata..nu stiu care e urmatorul pas...la dr de fam, la ginecolog....cand sa ii spun mamei,alor nostri, ma rog...as vrea sa le zic cat mai tarziu...nu stiu
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Carmen.cita spune:
Megbeng, eu cred ca esti graviduta, ce mai!

Mai incearca maine dimineata un test, dar cel mai bine fugi si fa testul de sange ca sa scapi de grija! In ce zi esti? Si de unde stii exact ziua conceptiei? Bafta multa, si vino cu vesti, ca le asteptam cu sufletul la gura!
Laura,
sa te bucuri de puiutul tau, in curand vei afla si daca e baietel sau fetita, nu?![]()
Mirona, foliculul tau a avut o evolutie super
, cat despre endomteru nu-ti face griji, ca el creste mult in perioada ovulatorie si apoi dupa ovulatie sub efectul progesteronului care e secretat in perioada luteala.
Mihaipopescu,
bafta multa! Sa fie cu noroc!
Madana, am vazut si eu care este atitudinea politistilor de la accidente fata de sexul frumos
... am trecut de cateva ori pe acolo si stiu... Nu-ti face sange rau din cauza asta, bine ca nu ai patit tu nimic, masina se repara.
Mirona spune:
tot io ...
am uitat sa va spun ca dr. a mea mi-a dat sa iau UTROGESTAN de azi si pana cand am testul ... indiferent daca e pozitiv sau negativ.
Unul dimineata ... oral si unul seara intravaginal.
Asta e asa ... pentru orice eventualitate ... Doamne cat ma bucur ca am dat peste aceasta dr. ... cam tot ce zic eu (si astea toate numai de pe forum invatate) ea le accepta si face cum spun eu ... doar ca le explica medicaliceste ....
- m-a lasat sa fac 3 luni stimulare .... desi ea nu era de acord ... la ovarele mele;
- a fost de acord cu pregnilul, cu metforminul asta daca nu vom reusi asa;
- acum cu utrogestanul ...
... e de ajuns sa-i dai un indiciu ... o idee iar ea continua ... sau poate ca am fost io pana acum doar la babalaci??? si asta e dr. tanara si deschisa la vederi? cine stie?
oricum ma bucur ca am cu cine comunica si e genul acela de dr. la care te duci si reincepi discutia de acolo de unde ai lasat-o data trecuta.
Asa ceva cautam. Si cand te gandesti ca sotul ei este acela care mi-a provocat depresia ce m-a doborat luna trecuta ...
Miro
megbeng spune:
pana sa am testu pozitiv in mana, aveam o mie de scenarii in privinta doctorului pe care o sa il aleg si a spitalului...acum nu mai stiu cum sa fac, incotro sa o iau....eu sunt studenta la meidcina, tocmai intru in anu 6, cand o sa fac si stagiul de gineco...sa ma duc sa vorbesc acolo cu un doctor oare?
megbeng spune:
sunt cu 3-4 zile inainte de cm...da stiu exact cand l-am ocnceput pe bebe: noaptea de 1 spre 2 septembrie, in franta, pe coasta de azur! 
ca noi nu munceam in scopul asta..noi cu calendarul, si dupa seara aceea am tot folosit prezervativ!
marrina spune:
Lachione Ce faci azi? Sper ca optimismul tau e la cote inalte. Daca nu gasesc Carpicon pana vii tu la Brasov... o sa te rog sa cauti in Bucuresti. Daca ai timp. Poate a mai ramas totusi pe undeva. Eu am pus vreo 10 farmaciste sa-mi comande dar nu are nici un distribuitor. Culmea...tratamentului...
Miro Iti tin pumnii la prestat. Trei zile la rand stau cu ei stransi pentru tine.
alexia27 Ce fac "gemenii"?
isabeluto Priviri ciudate am primit de multe ori prin farmacii dar m-am obisnuit cu ele si asa de sigura pe mine ma duc si cer ORICE ca nici nu clipesc.Azi e ziua 14 pt. tine. Cum a iesit testul?
Madana Bafta la interviu!
catty Revin la problema cu schimbarea dr. de familie ca n-am vrut inainte de zilele tale sa mai insist. Nu are cum sa te oblige sa nu pleci de la el. Esti libera sa-ti alegi ce dr. vrei Celalalt dr. are nevoie de semnatura aia doar ca nu mai figurezi pe lista celuilalt dar daca nu esti multumita sigur poti alege pe cine vrei. O sa ma interesez mai amanuntit si te anunt.
In rest 

Daca vrei sa iei Mg+B6 vezi ca este si un produs romanesc (de Biofarm) cu aceeasi concentratie ("Magneziu forte cu vitamina B6")si este mult mai ieftin decat MagneB6.
Si...gata cu stresul
ca se supara
si atunci sa vezi
. Nu-ti mai analiza fiecare gest. Esti un om NORMAL cu sentimente si trairi. Nu le controla ci dale frau liber. Eu sunt sigura ca sotul tau te iubeste dar si el tot OM este.
In fiecare clipa din viata exista ceva bun, care sa ne bucure!!!
andicu Concediu placut ca poate maine nu mai apuc sa-ti scriu.
danutza Sa nu-ti faci bagajele prea mari ca la intoarcere sa aiba loc si
.
mihaipopescuTi-am tinut pumnii aseara ca sa fie cu
.
Laura Ioana Cum sa te stresezi tu cand
iti face deja cu manuta din burtica? Dragalasul de el. Probabil vrea sa zica: "Sunt aici"
megbeng Tipai atat de tare ca eu am inteles ca esti 

. Am inteles bine? Sa dea Dumnezeu sa fi fost pe Coasta de Azur!