Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mihaipopescu am incercat cu miere, dar nu mai are efect...am trecut la artilerie grea: prune uscate(le detest)..sper sa aiba macar astea efect...daca nu o sa stric toate tevile pe la baie!Megbeng felicitari scumpa..ma bucur pentru liniutele tale pozitive!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetele! Intru aici si ce sa vezi? numai vesti una si una!
Miro super foliculul tau! Se pare ca sunt sanse maxime sa se prinda bebe, iar endo nu-ti face probleme ca va creste mult dupa ovulatie, cum zicea si Carmencita. Tu in ce zi esti acum?
Megbeng, abia astept sa-ti confirme si testul din sange ceea ce iti dorim toate, si anume ca esti ! mai ai doar 3 zile de emotii!
Alexia, ce bine ca ati prins momentul! vezi asa ziceam si eu, ca de multe ori e mai bine iti asculti intuitia decat pe doctori, decat sa te oftici ca ai ratat momentul... ma rog sa se prinda!
Iepuricule fata!
Ingeras, vad ca tu de fapt esti in perioada ovulatiei! Asa le trebuie, sa nu-i slabim o clipa!
Laura Ioana, visez la momentul cand voi simti si eu emotia pe care trebuie sa o simti tu acum... Uite o pentru tine, mamica fericita, si multa sanatate tie si lui bebe strumf!
Diciu, bafta maine la analize. Sa dea Domnul sa iasa toate bune!
Mihaipopescu tin pumnii sa-ti reuseasca inseminarea si pana la sfarsitul lunii sa aflam ca vei fi mamica!

Haideti, fetelor, sa ingrosam randurile la gravidute! -ici la toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Megbeng felicitari, mara bucurie mare, si un samburel mic si sanatos. O veste mai buna nu puteai sa ne strigi.

Mihaipopescu gata si la tine s-a dat startul, sigur o sa vi si tu cu o veste buna. Abia astept.

LauraIoana, draga mea ce poate fi mai frumos sa-ti faca bebelul cu mana chiar si inainte sa se nasca? Nu ai voie sa te stresezi ca stresezi si bb-le.

Catty, esti absolut normala, nu cred ca e cazul sa te indoiesti de lucrul asta. Cred ca tututror ni s-a intamplat macar o data sa nu avem chef. Important este cum il faci sa inteleaga asta si cum suporta el. Pentru ca barbatii se simt respnsi si sa vezi atunci botic. Eu o data nu am avut chef (nu eram casatoriti), eram la munte, si a fost ff suparat. A doua zi a trebuit sa beneficieze de mai mult decat pachetul standard ca sa-i vina inima la loc.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata gasca frumoasa

Miro, dar chiar ce baban ai. Tin pumnii sa fie cum iti doresti. Ma bucur si ca ai dat peste Dr. care sa te asculte, sa iti dea incredere.
Am facut si eu un hormon in ziua 21 -pe trimitere scria androgeni iar laboranta mi-a spus ca e vorba de testosteron. O fi vorba de acelasi lucru cu DHEA?
Mihaela stau cu pumnii stransi stransi si abia astept sa te aud ca esti graviduta.
(Asta e valabil pt toate gagicile)
Laura Ioana, fa-i din mana inapoi lui bebe si din partea mea. Sa fie sanatos.

Megbeng si eu as opta pt un tes de sange. Duuuuu-te si vino sa ne dai unda verde la sarbatorit.

Mishuuuuuuu!!!!!!!!!

Cata, pupici pe burtici

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut si eu gasca vesela!

Si ma exprim rapid ca trebuie sa plec la electrostimulari (in timpul serviciului ):

Madana, slava Domnului ca esti tu bine,masina se repara ea!
Iepurici, ma bucur tare mult ptr tine ca ai scapat de afurisitele alea de sinechii!
Alexia,stai linistita cu "prestatul",ca si eu cand ramasesem in iunie tot 3 zile la rand am ;mi-era teama ca pierd momentul ovulatiei;cat despre durerea aia ,e de bine! si eu simt la fel la ovulatie!
Catty, nu te stresa, am si eu momente cand imi refuz consortul,lipsa de chef, oboseala,ma mai doare pe ici-pe colo,ar fi culmea sa se supere!chestia e ca in ultima vreme mi-a cam pierit de tot,si ma cam ingrijoreaza ideea ca n-am chef de ,desi pe el l-as non-stop!sper sa-mi revin in concediu!
Mihaelaaa, sper sa fie cu ! Tin pumnii stransi!
Laura Ioana,ce ma bucur ca sunteti bine! cum mai trece timpul! abia astept sa aflu ce va fi !!
Megbeng !!! ?!!! da-i cu testul din nou maine!SIGUR e de ... bine! la doctor e prea devreme sa mergi, dar fa-ti un beta Hcg, ala e sigur!
Miro,sa-ti traiasca foiculoiul!!...poate vine bebe cu el !

Va si vorbim mai tarziu!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Andicu iubita, n-am scapat inca de sinechii. Sau nu stiu inca. Aflu de-abia in octombrie la o noua histeroscopie. Pana atunci sunt inca in tratament. Asta nu inseamna ca nu numar, alaturi de tine, de Amely si de Danangie, ca nu fac teste de ovulatie, ca nu visez......

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Megbeng, BRAVOOOOO!!! ce mult ma bucur! ti-ai mai facut un test azi dim, cu prima urina??? de ce ai fol. prezervativ dupa 2 sept???
Amely, nu sunt in per ovulatiei, scumpa, sunt taman in aia in care astept...bb! azi e ziua 28, la CM de 28-30z, aspet pana in z 31 daca da Doamne sa nu vina rushii si atunci fac test. Sper sa fie cazul!
Miro, bravooo, baga tare acum!
Laura Ioana, frumos moment...de-abia asteptam sa ti-l impartasim si noi tie!

Fetelor, va pe toate si sper!
Ingeras

Mergi la inceput

MihaiPopescu, sa dea Domnul sa fie cu noroc inseminarea. sa fie cu ochisori!!!
Catty, cum te mai simti?
Mishuuuu??!!

Haideti sa numaram bobocii, ca-i toamna!!!

Ingeras

Mergi la inceput

Iepurico, de la ce sunt sinechiile? Ti-a spus vreun doctor cum apar?
Da Doamne sa fie bina in oct!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Scuze,Iepurici ,am inteles ca ai scapat de ele !oricum, eu sper sa scapi cu tratament cat mai repede!

Hai Ingerash,da-ne o veste buna pana plec in concediu!!

Mai fetelor, parca simt ca sunt sperante zilele astea sa se imbogateasca lista de !!

Chiar, MIshuleeeee...!! ne e dor de tineeeee!!!

Ps. Nu mai indrazneste nimeni sa deschida un nou capitol? ca e cam mare inghesuiala ! as face-o eu,dar plec si daca trebuie vreo modificare la lista de (ca stiu eu ca se mareste)!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput