Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Catty,daca veneati saptamana asta poate ne intalneam...
din pacate, eu miercuri plec cu tot neamul in concediu,asa ca n-am sa fiu week-endul viitor in oras!mi-ar fi placut sa ne vedem!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Fetelor dragi,

Eu azi voi fi restanta la scris si citit ca zbarnai pe aici dar maine recuperez.

Vroiam doar sa fac o mentiune pentru fetele interesate de TRECID si ROBITUSSIN. Adica: Numai Robitussin Expectorans contine GUAIFENESINUM ca si Trecidul, cu efect de fluidizare a secretiilor, celelalte (Robitussin Antitussicum si Robitussin Junior) contin alta substanta activa si are alt efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fete optimiste!
Eu m-am monitorizat aseara la Moisa, ca T. e plecat chiar in perioada mea propice... Endo subtirel 5 mm, 1 folicul drepta 11 mm, dar era de abia ziua 8-a, asa ca eu, cu optimismul caracteristic, zic ca mai au timp sa creasca precum Fat-Frumos (nu cel din povestea Oanei!) intr-o saptamana...
Catty, stiu ca te-au mustruluit fetele, dar te mai pisez si eu: du-te si fa-ti analizele alea, ca nu prea e in regula cu lesinurile astea... poate ar trebui sa-ti administreze calciu intravenos... te rog eu nu mai sta, bine? in plus, trebuie sa fii pregatita pentru cand va veni bebe, nu?
Danutza, stiu cum e sa intri in criza de timp, dar pana la urma le rezolvi tu pe toate, deci nu te panica... calm... Un sfat: fa-ti lista!
Ingeras, eu stiu ca T. recomanda din contra, sex la 3 zile, nu zilnic... pe mine chiar ma enerveaza ca eu vreau la cel mult 2 zile... Iar prea des cica nu-i bine deloc pt. calitatea
Iepurila, eu stiam ca tratamentul asta face foarte bine la endometru, habar n-aveam ca e si pentru sinechii... credeam ca alea se rezolva doar prin interventie "mecanica"...
Carmen.cita, cred ca te-am mai intrebat, si tu mergi la Moisa?
Alexia, daca e sa fie gemeni, cu atat mai bine... bucuria e de 2 ori mai mare... dar ne multumim si cu unul, nu? bebe sa fie, si cat mai repede! asa ca... sa te vedem la luna asta!
Madana, ma alatur si eu urarilor gashtii de optimiste si-ti tin pumnii stransi pentru interviu...
Andicut, un pupic special pentru optimismul tau extraordinar!
Acu' tre' sa fug la treaba, ca iar ma inghesuie si n-am nici un chef.... Intru mai tarziu, v-am pupicit!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Prietenele mele dragi, multumesc din suflet pentru incurajari. Poate o sa am noroc. Eu va tin la curent.

Am uitat sa va spun ca luni seara a fost o emisiune pe Discovery despre bb-ici cum evolueaza sarcina de la inceput si pana la sfarsit. Foarte interesant, ce se intampla in ziua 1, ziua 2 ... si asa mai departe. Oricum fascinant, in fiecare zi se intampla ceva cu bb-lul, si cu mamica. Mi-a placut foarte mult emisiunea. Si barbatelul meu fffff atent.

Azi am o zi cam proasta inca de dimineata.

Ploua si bineinteles ca-mi ploua in baie (pentru ca nu am apucat sa reparam acoperisul) si colac peste pupaza am avut si un accident cu masina de dimineata. Eu sunt Ok si celalalt la fel, dar tot cred ca am fost furata la drumul mare, pentru ca martorii la fata locului au spus ca nu am fost eu vinovata, dar nu a dat nici unul declaratie in scris, si la politie, politistul a inteles ca eu nu m-am asigurat. Asa ca daca ai cifra 2 la CNP si esti implicata intr-un accident nu mai e nevoie de o alta dovada ca sa te gaseasca vinovat. Imi vine sa . Si masinuta arata ca dupa razboi.

Asa ca sunt cam

Da, asta e, o sa-mi treaca. Era printre singurele lucruri rele care nu mi se intamplase. Din moment ce am epuizat cam toate scenariile tragice si cele de thriler posibile de acum cred ca o sa vine numai lucruri bune.

Incerc totusi sa nu pic in butoi. Zic bine ca nu am patit nimic, pentru ca tabla se indrapta mai usor decat oasele.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

MOana ce faci iubita? Tragi chiulul? Sa sti ca-ti pun absenta nemotivata.

Sa inteleg ca ai treaba multa la birou.Ploua afara si oamenii stau mai mult inauntru ... inauntrul tribunalului adica, si se .... judeca.

Aveam nevoie de o vorba de incurajare de la tine, sau macar de o gluma, o poveste ... orice.

pup

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Madana, imi pare tare rau scumpa pt ce s-a intamplat. Dar, da-o naibii de masina (usor de spus :))), bine ca sunteti amandoi in regula si nimeni nu a patit nimic...ca vorba aceea, sanatatea-i mai presus de toate. Ma bucur totusi ca nu ai cazut inca in butoi :)) sa nu cazi, fii optimista in continuare
Catty, da, da, sperie-i, te roooog!
Amely, eu am citit ce i-a rasp unei paciente T si asa zicea...dar nu te contrazic, pt ca eu nu merg la el...mie dr meu mi-a spus sex zilnic, nu mai des, nici mai rar :)) Acum stim toate ca oricum cand vrea Domnul atunci ramai, chiar daca faci sex o data la 3 zile, chiar daca faci de 5 ori pe zi..., nu?
MOana ???!!! ce face fata???
Urez multa bafta si rabdare fetelor care asteapta rezultatele ovu si , mult spor la celor care trebuie sa ovuleze si multa putere celor care sunt de-bia la inceput de luna...

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ingeras, o sa incerc si eu zilnic, ca pana acu' cred ca le-am incercat pe toate,...cine stie? poate incepe sa-mi si placa!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely, pai in sensul asta a fost dragutz rau al meu baiat...ca acum aproape 2 sapt, cand "trebuia" sa facem nu mai avea chef de nici un fel, cred ca i se facea pielea de gaina cand ma apropiam :)) (glumesc, sper!), oricum m-a acuzat de viol...in schimb sapt trecuta si sapt asta, facem aproape in fiecare zi, ca avem chef pur si simplu, desi nu se poate intampla nimic :)) dar este extrem de placut si traiesti la intensitate tot si sa stii ca acum faci doar de placere si ca asa ai tu chef...

ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Amely, iubita, tare mult imi doresc sa vin sa va spun, NA ca am scapat de sinechii prin tratament si nu "mecanic".
Dar..... ramane de vazut.

Ingerasa, iti tin pumnii stransi, stransi. A mai trecut o zi.

Multi pupici

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Iepurico, ce ma bucur!!! bravo tie! acum da-i bataie! sa fie cu ochisori!
Sar'na pt incurajari...stii, nu sunt deocamdata decat ... plina de speranta, pt ca in mod normal, in lunile in care am mai luat Duphaston, imi venea la 28 zile...si z28 e maine...am zis ca daca da Doamne si nu vine pana in z31 fac test, daca nu, asta e, ghinion!

ingeras

Mergi la inceput