Mamici din nou aspirante(3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata!
rosa, inca nu e totul pierdut, si la sarcina poti avea dureri ca la ciclu. Cumnata mea a tot crezut ca-i vine 2 saptamani din cauza durerilor de burtica si pana la urma era sarcina de 6 saptamani....
Relya, imi pare tare rau sa aud ca ai trecut prin 2 experiente atat de urate. Nu cred ca ar trebui sa renunti, lasa timpul sa vindece ranile fizice si mai ales cele sufletesti si apoi sigur vei prinde curaj pentru FIV. Pana atunci ramai alaturi de noi.
andira, ma bucur sa aud ca esti ok dpdv medical iar atat timp cat "nu e imposibil" merita incercat si mai ales merita sa speri.
Noi chiar ne-am amuzat aseara, daca pot spune asa, pentru ca mi-a fost ingrozitor de greata si sotul a tinut sa vada daca"misca ceva prin burtica"...era destul de convins de ceea ce spunea si asta m-a bucurat...stiu ca nu ar avea legatura cu o sarcina ca abia sunt in ziua 16 CM ....doar ca de ieri ma dor si sanii si m-am gandit ca o fi de la ovulatie.....

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Stiu ca poti avea dureri de ciclu si cand esti insarcinata,dar cum la mine astea de obicei anunta venirea ciclului,nici macar nu indraznesc sa sper.
Relya, esti din Iasi?Daca da,stii cumva unde se poate face la Iasi analiza sangelui pentru depistarea sarcinii?Macar asa as sti cum stau fara sa mai astept ziua uratilor.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Rosa din cate stiu eu doar la maternitatea Cuza-Voda. Eu acolo am facut testul ( Betahcg ), dar am fost cu trimitere de la medic . Si atunci doar dupa ce a intarziat CM...

La ce medic esti ?

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel poti sa adopti cati copii vrei.Nu exista limita dar pe legea asta e posibil ca mama biologica sa cunoasca familia adoptatoare.Ori mi nu-mi convine asta.Poate se trezeste peste 3-4 ani ca vrea copilul inapoi sau alte chestii urate.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by Relya

Rosa din cate stiu eu doar la maternitatea Cuza-Voda. Eu acolo am facut testul ( Betahcg ), dar am fost cu trimitere de la medic . Si atunci doar dupa ce a intarziat CM...

La ce medic esti ?

Relya

Sunt la doctorul Sam de la Profesmed.
Testul asta nu se poate face si inainte de a-ti intarzia CM?Ca dupa,pentru mine e doar pentru confirmarea unei sarcini,pentru ca doar o data in viata mi-a intarziat CM si n-a fost sarcina.Nu se poate face si fara trimitere?Daca l-ai facut cu trimitere inseamna ca ti l-au facut gratis,nu?Nu stii cumva si cat costa?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna ziua fetelor!Sunt o mamica de iulie-august 2004...am o fetitza cuminte si mancacioasa pe nume Andreea.Ma strecor si eu printr-e voi caci eu si tati ne mai dorim un copil.Speram sa fie la fel de usor cum a fost la primul bb.Cu noroc poate reusim luna asta...va tin la curent.Pana atunci incerc sa va cunosc mai bine citindu-va.

pupici
aaaa...daca vreti sa ne cunoasteti poze cu noi sunt la semnatura.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

pako, bine ai venit si sedere cat mai scurta printre aspirante!
Ai fetita superba, sa va traiasca!
Eu sunt o mamica de mai 2004 si "muncesc" deja de vreo 3 luni la bb2. La prima sarcina am reusit foarte repede, din prima luna fara protectie.
Tu tii cont de temperaturi, teste de ovulatie etc ?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Daca am pierdut sarcina pe 11 august(de 6 saptamini),dupa cit timp ar trebui sa-mi vina rushii?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Cornelia, multumesc pentru urarea!
Ce baietzel elegant aveti...ba cu papion, ba cu cravata...iar tu esti o frumoasa.
Pai la bb1 am tinut calendarul, am urmarit saliva la microscop si ne-am folosit si de termometru.PLus ca o am tinut-o lunga, cam o saptamana .Asa ca reluam ciclu'....noi zicem ca daca a fost asa usor la primul , acum v-a fi la fel.
Tinem pumnii la toata lumea!
pupici

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Rosa, sincer, nu stiu daca face testul si fara trimitere. Costa, parca, 200-300 mii lei si ti-l da in ziua aceea.

N-am spus ca nu se poate face mai devreme, ci doar ca medicul meu m-a trimis la la test de sarcina din sange doar dupa cateva zile de intarziere a CM.( cu toate ca eu voiam ca si tine imediat ce am presupus ca sunt gravida )

Relya

Mergi la inceput