Mamici din nou aspirante(3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc Relya,mai am doar doua zile de asteptat,asa ca incerc sa am rabdare.Oricum,dupa cum ma simt,sigur vor veni uratii

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata mamici!
Eu ( ziua 17) tot cu dureri de sani si de burtica sunt dar oricum test de ovulatie nu am mai facut luna asta ca luna trecuta a iesit + si tot degeaba...dar atunci nu m-au durut sanii...
Mami Irinel, ce mai faci? Nu mai intri pe la noi?
Rosa, fac si azi galerie sa alung "uratii"
pako, sa dea Dumnezeu sa iasa ca prima data...
Sim, daca si acolo e vremea ca aici se pare ca ai avut parte de o ultima saptamana nu tocmai pritenoasa. De abia te astept sa te intorci si sa ne povestesti mai pe larg ce si cum ...eu va doresc oricum DRUM BUN la venire....
vasce, la tine ce se mai aude? facem si pentru tine galerie
iulia, te asteptam si luna asta sa numaram impreuna...

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pako bine ai venit si sedere scurta!

Si eu tot ziua 17 dar pe mine nu ma doare nimic.
Ce coincidenta draguta ar fi ca la sfarsitul lunii sa anuntam cu Cornelia ca suntem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasce spune:

Servus,

Eu sunt in z28 si inca nimic, dar nici teste nu mi-am mai facut.
Doar ca mi-am luat temperatura dimineata pe la 7.00 si am observat ca in ultimele 3 zile a crescut in mod ascendent(z26:37.37, z27:37.47 , z28: 37.57)inainte de ovulatie aveam 36.8-36.98 si dupa ovulatie cam pana in ziua 26 37.18-37.28. Stiti voi cam ce inseamna asta? In plus stiam ca am infectie urinara dar azi sunt deja a 7 zi de cand iau antibiotice.
In concluzie sunt in asteptare.
Oare daca nu-mi vin azi rushii sa incerc maine dimineata un Clear Blue?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vasce neaparat sa faci testul.Din cate stiu eu Clear Blue se face la orice ora.
Asteptam vestea

Mergi la inceput

Merci Asi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Asi, saru'mana de urare.
Vasce(apropo ce inseamna?)sa stii ca Asi are dreptate...daca folosesti CB se poate face testul destul de repede.

Poate ca stiti de linkul asta dar eu il dau.....puteti sa calculati perioada fertila aici
http://sanatate.org/teste/ovulatie.php

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cornelia sunt pe aici da chiar n-am avut timp ieri sa scriu. Mai ai si greturi sau doar dureri de burtica si sani? Eu sunt tot cu greturi si sunt din ce in ce mai mari, mi-e tare greu sa rezist la serviciu si acasa nu sunt buna de nimic, toate sunt incurcate...Da stiu ca o sa treaca si astea si o sa vina minunica mea, asa ca incerc sa am rabdare. Pupici si sa ai doua liniute la sfarsitul lunii.

Asi te astept cu Cornelia cu tot la mamici, bine?

Pako bine ai venit, eu deja am trecut la mamici, asa ca va astept pe toate acolo, daca zici ca la prima sarcina a mers usor, tinem pumnii sa mearga si acum la fel de usor.

Vasce, cred ca e ok sa faci test, si eu tot in Clear Blue am cea mai mare incredere, dar daca ai luat cumva 1st response cu 2 teste inauntru, fa-l pe ala,eventual mai ai rabdare pana dimineata (desi sincer eu n-as prea avea :-)) Pupici si abia astept sa ne dai vestea.
Mie doctorul mi-a dat Macrobid doar 7 zile, nici nu cred ca rezistam mai mult. Tot iti mai e rau? Suna la doctor daca da si spune-i.

Rosa, pana nu vin uratii, nu e nimic pierdut. Si pe mine ma durea burtica de parca venea ciclul la primul bebe, da n-a venit. Hai ca poate nu mai vine noua luni. De fapt mai multe...

Relya, sigur nu se mai poate natural? Imi pare rau ca ai avut asa experiente dureroase.

Fetele va pup pe toate si va doresc bebici in burtici cat mai curand, scuze ca nu raspund la toate.

Mia, sincer nu stiu sa iti raspund.

Mai Simo, asa ne ameninti, cand vii acasa, direct la gravidute? Ce bine ar fi. PUpici dulci.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 8+ saptamani

Mergi la inceput

Fetelor, vroiam sa va mai intreb ceva: Daca am ovulatie la 18-19 zile trebuie sa astept 15 zile peste DPO ca sa-mi fac testul? Luna trecuta am incercat sa-mi iau temp si sa folosesc graficul de pe FF si mi-a zis ca am ovulatie in a 19 zi si faza de luteala de 9 zile. S-ar putea daca faza de luteala este scurta sa influenteze o eventuala sarcina? Stiu ca cu David am avut sangerari maronii cam 6 sapt. (din sapt 6-12)si am luat niste hormoni + repaos la pat.
Ca sa va spun sincer, am fost cam deprimata cu testul pe care l-am facut asa ca prefer sa mai astept pana maine sau poimaine.
Irina, nu mai imi este foarte rau, dar cu o stare de greata usoara tot am ramas. Plus ca azi mi se pare ca am tot felul de senzatii:inepaturi la sani, la ovare, envie de a urina des(minim de 10 ori pana la pranz) si cred ca am fost de vreo 20 de ori la baie sa vad daca mi-a venit!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor eu mai am putin si cad in depresie daca mai tine vremea asta. Stam de luni numai in casa si sincer mi-am cam pierdut rabdarea singura cu Eduard care nu sta nici o clipa locului...si trebuie sa ma tin dupa el peste tot...din pacate e rau de bietii oameni care au pierdut tot si au ramas sub cerul liber acum in prag de iarna....
vasce, fa-ti curaj!nu cred ca o faza luteala scurta inluenteaza negativ o sarcina...prima faza dupa ciclu pana la ovulatie e mai importanta caci atunci se pregateste endometrul sa primeasca un eventual embrion...asta din ce stiu eu...

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput