Mamici din nou aspirante(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu nu am apelat la reproducerea asistata nici la primul desi se impunea.Poate la al doilea daca nu vine alfel si daca legea adoptiei ramane in stadiul actual.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor! Ce harnicute ati fost! Ati scris mai mult ca de obicei...
rosa, tinem pumnii inca 4 zile! Sunt unele teste pe care scrie ca pot fi facute la o saptamana dupa conceptie dar eu zic ca mai bine mai astepti. Daca iese negativ astazi, tot o sa speri ....
relya, la mine prima sarcina a venit repede, neplanificata, din prima luna fara protectie. Pentru bb 2 as face si FIV daca ar fi nevoie....Inca nu tin seama de temperaturi si alte semne....nici sotul meu nu e pe deplin convins mai ales ca are deja baiatul dorit..
geliza, eu sunt in ziua 15 asa ca putem numara impreuna! Eu stau acasa cu Eduard pana la 2 ani si poate inca 2 daca apare bb 2...ma mai ajuta si mama la gatit dar de baiat ma ocup exclusiv eu...
vasce, facem in continuare galerie sa nu vina "uratii"

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Si eu tot ziua 15.Numar si eu cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi! Chiar ca ati fost vrednicute, meritati felicitari :-)

Vasce, scuze ca n-am apucat sa raspund ieri. Da, si eu am avut din ce in ce mai mari greturi de la Macrobid si sincer pe ultimul n-am mai avut vointa necesara sa il iau, asa de rau imi era (plus diaree). E ciudat ca e recomandat si la sarcina, asa e? Eu sper sa aiba dreptate medicii si bebele meu sa fie ok. Inteleg ca nu ti-ai facut testul la prima urina, nu? Data viitoare cand incerci, eu zic ca e mai bine la prima. Pupici si sa ne vedem colege pe baricade la mamici de mai-iunie.

Iulia sper ca n-ai fugit de la noi. Lasa, ca vine bebe, trebuie doar sa perseverezi, nici la mine n-a venit din prima.

Fetelor care numarati, va tin pumnii!

Simo ce mai faci?

Asi, sa inteleg ca nu poti sa adopti mai mult de un copil, sau cum e legea adoptiilor?

Andira, noi am muncit 1 an pentru bebe1 si vreo 4-5 luni pentru bebe 2. Sa stii ca sora mea are RH negativ, sotul ei pozitiv si totusi au 3 copii minunati si perfect sanatosi. Am auzit si de cazuri de 4, pe bune.

Relya n-as fi mers pentru bebe2 pana la FIV, cred ca nici la bebe1 n-as fi mers, fiecare cu ideile lui... In schimb, as fi adoptat un bebe (prima data n-as fi avut probleme cu sotul, a doua oara, nu stiu, da as fi incercat sa il conving). Eu vreau si bebe3, da sotul nu :-((

Cornelia, la voi se poate intra direct dintr-un concediu de maternitate in altul? Ca la noi trebuie sa apuci sa muncesti macar 700 de ore intre bebei ca sa mai poti lua bani de la stat.

Sorina, nu te-am uitat, tot mai astept sa revii printre noi.

Nina ce mai face Cristina?

Pupici la toate si sa munciti cu spor :-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 8+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasce spune:

Sevus,

Merci mult de incurajari. Ca sa va spun sincer sunt un pic cam deprimata si nu mai imi vine sa incerc alt test pana joi. Oricum era prima luna cand incercam asa ca mai exersam...
Irina, da mi l-am facut pe la ora 12.30 ieri, deci nu era cu prima urina. Eu ma gandeam ca este eficient(testul a fost 1st Response) pt ca ziceau ca depisteaza cu 4 zile inainte de venirea CM daca esti sau nu insarcinata.
Starile de greata inca le mai am. Dar s-ar putea sa fie de la Macrobid. Dr.zicea sa iau cate 2 pastile(concentratie 100) una dimineata si una seara timp de 10 zile. El zicea ca nu-i nici o problema pt o viitoare sarcina. Tie cate pastile ti-a dat pe zi?
Irina, tu aveai greata tot timpul? Eu da, m-am trezit pe la 5 dimineata sa merg la baie si dupa vreo 10 minute s-a instalat starea de greata pe care inca o mai am.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Da, mi-era cam tot timpul si n-avea cum sa fie sarcina, ca cel mult ar fi avut 1-2 zile si apoi au trecut greturile dupa ce n-am mai luat. Eu am luat de 2 ori pe zi 7 zile.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 8+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Iaca-ma-s in ultima saptamana de innamoleala! Inca 3 zile si mi-am luat zborul. Azi cand eram la tratament numa' ce aud ca vine o asistenta tocand ungureste de mama focului si razand cu gura pana la urechi. In cele din urma una dintre ele ne traduce: " a sunat o mamica de a fost pe aici la tratament in iulie si ne-a spus ca e insarcinata desi n-a reusit niciodata pana acum. Ea venise sa se pregateasca pentru FIV si dupa 3 saptamani aici a ramas insarcinata chiar in luna urmatoare." Ca sa vezi! Ce incurajare mai mare poti primi in starea in care ne aflam noi (eu si inca vreo 2 mamici impachetate in namol ca niste mumii. Va dati seama ca ne-a ridicat increderea de nu s-a vazut.

Azi am facut poze la tot ce misca prin salile de tratament prin care am fost si abia astept sa ajung acasa si sa va spun pe indelete cum e. Poate mai sunt si alte mamici sau aspirante care se gandesc ce-o fi si cum o fi...

Buuun, si acum am de transmis pupici pentru Edi si Danut de la o fetitza care tare s-a mai imbujorat cand a auzit ca doi baieti frumosi foc se gandesc la ea. Adicalea reactia a fost cam asa: "cui? mie? aaa...pai si eu ii pup..." . Treaba e ca s-a plictisit asa de tare aici, ca si-ar dori sa mearga pana si la gradi, numa sa ne intoarcem acasa. Copilasii care sunt vorbesc doar ungureste si nu prea are cu cine se juca. De noi si de jocurile noastre s-a cam plictisit, dar poate ne-o ierta daca ii aducem cadoul pe care si-l doreste atat de mult .

Mami Irinel cu mancarea ...adevarul este ca mi-am bagat mintile in cap si n-am mai mancat tot ce as fi poftit. Am luat-o mai usurel, ca la bucatarie baietii astia se pricep, nimic de zis, dar e cam greu pentru una ca mine care are parte doar de salate in mod obisnuit la masa de seara. Tu cum te mai simti? Au mai trecut greturile? Cred ca abia astepti sa-l simti pe Samburel!

Cornelia eu sa stii ca numar in continuare, iar temperaturile se simt bine deja pe la 37, 37.1, insa luna asta nu trag mare nadejde ca ma iriga astia aici de nu cred sa mai ramana ceva chiar de ar fi. In orice caz, asa cum ai zis si tu, una din noi...ii musai! Hai Cornelia, hai Cornelia!

Va pup cu drag pe toate...sa nu uit, un bun venit e drept cam pe fuga de data asta tuturor mamicilor care au venit dupa ce am sters-o eu in vacanta! Promit sa scriu pe indelete tuturor luni cand ma adun prin Bucuresti ...daca oi avea cum veni pe ploile astea...

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetelor,mi-am cam pierdut speranta si pentru luna asta,de cand m-am trezit azi-dimineata am dureri ca la ciclu,desi e numai ziua 25,probabil imi vine iarasi mai devreme.Nici nu va spun cat de dezamagita sunt.
Va pup pe toate si va urez vesti bune la cele care numarati.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri.

V-am intrebat de FIV pentru ca pentru mine e singura sansa de a-mi mari familia . Am un copil de 6 ani jumatate ( sarcina fara probleme) si doua extrauterine ( prima- cu patru ani in urma, a doua acum ...2 luni ). Am un an la dispozitie sa ma gandesc deoarece am fost operata clasic si a doua oara ( si e nevoie de timp sa se cicatrizeze taietura ). Acum sunt destul de bulversata. Mi-am dorit atat de mult inca un copil incat mi-e greu sa renunt la idee. Cu toate ca nici sa fac FIV nu imi este usor...Poate daca s-ar face si in Iasi, dar asa...NU STIU !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Multam de raspunsuri.

Ieri am fost la control.
Mi-a spus dr ca totul s-a vindecat foarte bine, ca arata ok, si ca nu e absolut nici o problema daca vreau sa fac un bebe asa repede. Chiar a inceput sa rada, ca m-a intrebat in mom in care am intrat in cabinet "care e problema?" si eu am raspuns: "mai vreau un bebe. Cat mai repede".
Mi-a dat sa fac iar toxoplasma si inca ceva.
Insa mi-a spus ca atata timp cat alaptez nu e "imposibil, dar putin probabil" sa raman insarcinata. Iar apoi urmatoarele 2-3 CM sunt de obicei fara ovulatie. Ca atare, s-ar putea sa mai am de asteptat.
Vom vedea.

Mergi la inceput