Mamici din nou aspirante(3)
Raspunsuri - Pagina 7
cornelia_laura spune:
vasce, eu pana vineri iti tin pumnii stransi si poate se adevereste restul de la 69%; mie la prima sarcina mi-a iesit testul pozitiv destul de tarziu, dupa intarzierea CM.....
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
prettysunshine spune:
Fetelor,eu sunt in ziua 24,deci mai am de asteptat.Nu stiu daca aici la noi,in Romania,este vreun test care sa poate fi facut asa devreme,asa ca mai astept.Pe masura ce se apropie ziua uratilor,imi scade speranta ca ar putea fi ceva.Iau antibiotice in continuare,trebuie sa iau 5 zile,nu m-am mai dus sa mai fac urocultura.
Mai am de asteptat 4 zile,dar nu ma incumet sa sper nimic inca.
Va pup pe toate si spor la bebei.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
geliza spune:
buna fetelor, si eu pe-aici...am lucrat intens luna asta, desi am avut activitate
in ziua 11 si apoi ziua 16, cand am simtit eu ca am ovulat, ca la mine cam in ziua 15-16 se produce...sper ca si
sa fi fost viabili...acum nu-mi ramane decat sa astept si sa sper...sunt in ziua 18...mai numara cineva cu mine?
Andira, si eu de acord cu fetele ca esti tare curajoasa...sotul meu voia 3 copii, dar dupa ce am nascut-o pe Mara i-au trebuit 3 ani sa prinda curaj pentru al 2 lea....cred ca de al 3-lea nici nu se mai pune problema...
Simo, multumim pentru amanunte
Cornelia, cum te descurci cu Eduard acasa?
Vasce, iti tin si eu pumnii
va pup pe toate si sa ne intalnim toate la mamici de 2006 cat mai curand
Eliza si Mara (24.01.2002)
andira spune:
Geliza, Irinel, Asi - multumesc pt primire!
Da, din cate ma uit si la ceilalti prieteni ai nostri, se pare ca sunt cea mai curajoasa. Si Irina mea deja incepe agitatia, ea care pana acum era tare cuminte.
De vreo saptamana zburataceste din manute, se agita, vrea sa se ridice in fundulet, stiti cum e.
Aseara, de oboseala, ca a topait de la 7 seara, la 10.30 mi-a adormit in brate cu biberonul in gura, ea care nu adoarme fara racnetele aferente, ca ba nu-si gaseste manuta, pozitia buna de dormit etc.
Azi ma duc la control, sa vad ce zice dr de o noua sarcina. Abia astept.
N-am citit din urma prea mult ca nu prea am timp (am inceput serviciul), dar voi cam de cat timp incercati? Si la prima sarcina ati ramas usor gravide?
prettysunshine spune:
Andira,bine ai venit la noi!Si eu cred ca esti foarte curajoasa,cand Cosmin al meu avea 5 luni,juram ca altul nu mai fac niciodata.Cam de cand avea vreo 4 ani am inceput sa mi-l doresc pe-al doilea,dar de incercat nu incerc decat de vreo 6 luni.Nu chiar in fiecare luna,pentru ca am avut niste probleme si nici asa de serios cum ar trebui,cu teste de ovulatie si temperaturi,pentru ca abia l-am convins pe sotul meu sa fie de acord cu al doilea copil,nu ar fi de acord sa-l oblig sa presteze intr-o anumita zi,in fond eu vreau o fetita,el deja are baietelul dorit.Asa ca sper si eu sa se intample totusi.Prima data am ramas absolut din intamplare,iar acum ma chinui si nu-mi iese.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
Relya spune:
Dragi mamici
, am o intrebare pentru voi !
Cat de departe ati merge pentru al doilea ( al treilea ,etc.) copil ? Mai concret : Daca nu sunt sanse de a obtine inca o sarcina pe cale naturala , ati recurge la FIV ?
M-ar ajuta sa stiu parerea voastra.
Relya
prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by Relya
Dragi mamici, am o intrebare pentru voi !
Cat de departe ati merge pentru al doilea ( al treilea ,etc.) copil ? Mai concret : Daca nu sunt sanse de a obtine inca o sarcina pe cale naturala , ati recurge la FIV ?
M-ar ajuta sa stiu parerea voastra.
Relya
Pentru primul as fi recurs la orice,pentru al doilea,din pacate, nu am sustinerea sotului 100%,adica eu mi-l doresc cel mai mult,asa ca,daca nu vine pe cale naturala,asta e,nu prea am ce face.Recunosc ca le invidiez pe cele ale caror soti isi doresc al doilea copil la fel cum si l-au dorit pe primul.
andira spune:
Eu n-as merge pana la FIV.
Imi doresc tare mult inca un bebe, si sotul meu la fel, dar sper sa nu ajungem acolo.
Initial el se straduia sa ma convinga pt primul bebe. Avand RHneg, si o renuntare la sarcina acu' ceva ani, i-am spus ca oricum nu putem avea, fara probleme, decat unul.
Apoi am aflat ca si el are RH neg, si m-a convins sa facem 2. Acum, dupa ce o avem pe Irina, s-a vehiculat si ideea de bebe 3.![]()
Dar nu cred ca o sa ajungem acolo, decat daca castigam la Loto.![]()
andira spune:
Rosa, la noi e exact invers: eu mi-am dorit o fetita si o am, el a vrut un baietel si... mai incearca.![]()
Cred ca si de-aici disponibilitatea pt un bebe asa repede. Si ca ma vede pe mine, care fugeam de copii cat ma tineau picioarele pana acum 1-2 ani, ca-mi doresc mult inca unul.
geliza spune:
eu prima sarcina am obtinut-o destul de usor...in a 2 a luna dupa anticonceptionale, pur intamplator...desi imi propusesem sa ne ferim 3 luni....asa stiam eu atunci....acum, pentru a 2 a sarcina "lucrez" de vreo 5-6 luni, dar, la fel ca si Rosa, fara teste de ovulatie si temperaturi....prin martie, aprilie imi luam si eu temperatura dupa care am renuntat....
Daca as merge pana la FIV? viitorul poate decide....poate daca in urmatorii 2 maxim 3 ani nu obtin nici o sarcina, da...poate....daca obtin a 2 a sarcina natural poate ma gandesc si la a 3 a, dar pentru a 3 a prin FIV nu cred....
Eliza si Mara (24.01.2002)