Mamici din nou aspirante(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

vasce, bafta multa la test!
Haideti fetelor sa marim randurile la "Mamici de mai-iunie 2006".
Doamne ajuta, asa sa fie!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia de acord!Hai la mamici de mai-iunie2006.

Vasce mai bine asteapta pana in ziua cand trebuie sa vina ca sa nu faci testul degeaba sau sa dea un raspuns "negativ" eronat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Vasce, am avut doar somnolentaaaaaaaaaaaa, rau de tot, altceva nimic. Si eu la fel de nerabdatoare sunt ca tine. In luna anterioara am luat un test 1st Response pe care scrie ca poti sa il faci 4 zile inainte de CM cum vrei tu sa faci, da a fost negativ. Luna cand am ramas gravi n-am vrut sa ma mai imbat cu apa rece, am asteptat pana in ziua 27 (in conditiile in care dupa nastere nu am avut decat un ciclu de 28, restul de 24, 25, 27) si am facut un Clear Blue care a iesit atat de vag incat am stat cu emotii pana a doua zi cand am ma facut unul la prima ora. Daca totusi te hotarasti sa faci asa devreme, macar fa-l la prima urina ca e totusi mai mare concentratia de hcg. Doamne ce m-as bucura...

Iulia, ce faci, repeti testul? Doamne ajuta!

Asi, Cornelia, fetelor, pe baricade!

Sorina, nu te lasa si nu ne lasa!

Simo ce mai face Ruxi? Ia vezi ca poate stie si daca e baietel sau fetita :-) Pupici dulci fetitei scumpe si tie bineinteles.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 8+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasce spune:

Merci mult Irina de informatii. Si eu tot 1st Reponse vroiam sa incerc duminica.Noi suntem la prima luna de incercari si cred ca de asta sunt asa de nerabdatoare. De prestat am tot prestat, insa nu am tinut cont de temperatura sau de teste de ovulatie. Luna trecuta am incercat sa-mi iau temperatura, dar ne protejam, si am avut aproape tot timpul peste 37.00, asa ca m-am gandit ca nu este relevanta pentru mine.

Pupicei si weekend placut

Mergi la inceput

Am trecut doar sa va salu si sa va doresc un we de pomina.Iar pe luni asteptam ceva vesti

Sorina hai inapoi!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Salutare dragele mele!
Pe mine vad ca astazi m-au lasat durerile alea de burtica dar ieri m-au durut ff tare ovarele. De fapt nu era durere propriu-zis ci ca niste cutite cand in partea stanga, cand in partea dreapta cate 10 minute si mai apoi la baie a aparut pe hartie o secretie rozalie. Dupa treaba asta au incetat de tot orice fel de dureri. A patit careva asa ceva? Azi sunt abia in ziua 11 CM. Organismul meu cred ca a luat-o putin razna...
Iulia, Vasce, rosa,, asteptam de la voi niste vesti grozave....
Mami Irinel, eu nu parasesc baricadele nici in situatii de forta majora, doar sunt Capricoarna autentica....
Asi, multam de urari, si tie spor si chef maxim de facut
Sim, cum merg procedurile? Ce mai zice Ruxi? In egoismul meu de abia astept sa te intorci sa intri zilnic pe site...

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Cornelia mama eu asa pateam cand aveam ovulatie si luam stimulare.Cred ca ai avut ovulatie.E posibil sa fi si in ziua a11-a.
Asa ca da-i bataie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Din pacate, eu nu am vesti bune. Ieri au venit nepoftitii...

Nu-i nimic, era numai prima incercare, deci nu-i grav... Acum numar zilele pana la perioada propice.

Promit sa nu va uit si sa va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor.

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetelor,azi am inceput ziua prost.De dimineata mi s-a agravat cistita,am inceput sa ma duc la baie din 15 in 15 minute.Apoi am luat rezultatele la analiza si am vazut ca in loc de urocultura imi facusera sumar de urina.Asa ca pana luni alte analize nu se mai pot face,apoi inca trei zile pana iti da rezultatul,asa ca am lasat-o balta si am vorbit cu un ginecolog si mi-a zis sa iau Amoxicilina la 6 ore.Dupa asta am fost la farmacie si abia acolo mi-am dat seama ca antibioticele nu se mai dau fara reteta.Ma rog,pana la urma am reusit sa intru in posesia lor,si am inceput sa iau,desi cu inima indoita olecuta,pe prospect scrie ca se poate lua in timpul sarcinii,dar undeva pe net am gasit ca nu se poate lua sub nici o forma in primul trimestru,dar ma gandesc ca totusi medicul ginecolog stie el ce vorbeste nu?Oricum,asa nu mai puteam sta,ca de azi dimineata ma doare si burta ca la ciclu,cred ca tot de la cistita asta o fi.Oricum,sper ca pana maine sa fie mai bine,avand in vedere antibioticul.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Iulia, nu fi trista, orice "musafir venit" inseamna o noua luna de sanse!
Rosa, ai mare grija de tine, daca dr ti-a dat antibioticul asta inseamna ca nu e asa rau pt bb.

_

Mergi la inceput