Mamici din nou aspirante(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sorina ti-am trimis un PM.
Eu zic sa te mai gandesti cu scosul de pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor!
Acum am ajuns acasa si vad ca ati scris destul de mult. Azi si ieri am tot fost cu Eduard pe la doctor deoarece de cateva zile( ca sa nu zic o saptamana, de cand l-am lasat la soacra-mea) are scaune modificate, nu chiar diareice. Fara febra , fara varsaturi. Se pare ca ii ies 4 dintisori odata, 2 sus, 2 jos. Maine dimineata duce tati proba pt ex de caca. Speram sa nu iasa nimic grav, pana atunci papam orez, carnita fiarta, ceai cu glucoza, uscaturi, banane.
Sa stiti ca si eu cred ca am o cistita pt ca de cand am venit de la mare simt o greutate asa ca o jena continua in burtica jos, nevoia de a urina des dar fara usturimi si ma doare si spatele. Deocamdata nu iau nimic si nici la dr nu cred ca ajung zilele astea. Probabil incep cu ceva ceaiuri. Vad ca e sezon la cistita zilele astea.
Rosa, sanatate multa! Si eu ma lupt si cu o durere mare de cap dar am zis ca o fi de la vremea asta urata. Bafta cu numaratul, poate nu e cistita, totusi..........
Vasce, iti tin pumnii stransi si tie, poate o iei pe urmele lui Irinel!
Sorina, imi pare tare rau sa aud asemenea vesti! Iti doresc sanatate multa si cine stie poate Doamne-Doamne are alt plan decat crezi tu in momentul asta....
Mami Irinel, Eduard te pupa dulce pe burtica si tare s-ar mai juca (vezi:"batea, scos ochi,") cu Daniel!
Sim, cum e in vacanta?
O seara cat mai placuta la toate!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Vasce, nu cred sa existe vreun antibiotic pe care sa il dea fara prescriptie de la medic aici. Mie mi l-a prescris medicul. Fuguta la doctor cu tine si sa auzim de doua liniute curand :-)

Rosa, ai fost la doctor?

Mai Cornelia stiu ca o sa ma bati da mie ce-mi spui tu imi suna mai degraba a simptome de sarcina decat a infectie urinara sau cistita. Nu-i problema daca iti vine sa faci pipi des daca nu ai dureri. Da daca zici ca te doare si spatele, sa n-ai probleme cu rinichii?...Sanatate multa lui Eduard, poate e alarma falsa si e doar de la dintisori. Cred ca si pe mine ma paste necazul ca fiu-meu are abia 7 dinti cu totii si are gingiile umflate de nu stiu cand. Cand o fi sa dea, cred ca dau puhoi si atunci sa te tii...

Asi, fiu-meu e nascut la sfarsit de mai, pe 28 mai exact, anul trecut. Asa ca eu cu baietelul tau suntem pestoi de martie si tu si fiu-meu gemeni de final de mai. :-) Mai sa fie...

PUpici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 8+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Irinel, musafirii nu au aparut (sa dea Domnul nici sa nu apara!). Luni, nu am mai rezistat si am facut un test, desi stiam ca este prea devreme. Ce sa va spun? A aparut o liniuta FOOOAAARTE vaga (mai mult o parere) si asta dupa muuulte minute... Eu stiu? Acum nu mai am curajul sa fac cel de-al doilea test (mai astept cel putin 4 zile pana sa il fac pe cel de-al doilea, caci nu sunt decat doua in pachet si nu vreau sa-l irosesc). Mi-am spus ca primul test nu a fost pozitiv pentru ca l-am facut prea devreme, dar am citit la mamici de mai-iunie 2006, un alt caz, de graviduta care a avut CM chiar mai tarziu ca mine, in august, si testul este deja pozitiv. Nu stiu ce sa mai fac sa fie asteptarea mai usoara... Uf!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele dragi! Mi-e atat de dor de voi de nu pot spune! Stiti cum ma simt, de parca nu mi-am luat toata familia cu mine!

Haideti ca incep cu cate ceva, ca sunt bagata in priza: sta tanti receptionista cu ochii pe ceas... Pai sunt la Sovata si este absolut super. Stau in hotelul Sovata cotat cu 3 stele, eu insa i-as cam da 4 la cate facilitati are. Vremea este placuta si am parte de plimbari pe maul lacului Ursu cam in fiecare seara.

In rest: namol cat incape...si inauntru si pe afara Nu prea stiam io in ce ma bag cand am hotarat sa vin, dar vorba Sorinei: stau cumintica si fac tot ce mi se spune ca e in interesul cauzei. Paranteza: n-am reusit sa citesc prea multe din ce ati scris voi, dar am vazut ce zicea Sorinel. Draga mea, draga nu pot sa cred asa ceva! Sorina mi se rupe inima cand incerc sa ma gandesc la ce o fi in sufletul tau. Of, iti scriu neaparat la intoarcere. Acum cred ca scriu de la tastatura la care ai stat tu si imi trimiteai informatii.

Daca aveti careva intrebari despre ce-i pe aici, puneti tirul pe mine ca sunt blindata si raspund la tot ce stiu si ma pricep. Pe aici se vorbeste 90% ungureste, dar daca te vad ca esti roman nu au nici o problema sa schimbe in romaneste. Oamenii sunt foarte draguti (ar fi si cazul la cati bani le bagam in buget) si se poarta cu tine de 5 stele. Baza de tratament este incredibila si chiar ma mir ca avem asa ceva in Romania (aud ca e investitie ungureasca, nemteasca si englezeasca). Au 2 piscine: una cu apa dulce la 29 de grade si una cu apa sarata la 36 de grade. Eu am voie doar in cea mai calda. Asa a zis doftoru. Tratamentul dureaza cam o ora si jumatate: tampon vaginal cu namol, impachetare cu namol de la brau in jos si irigatie cu apa sarata. In rest sunt cat se poate de libera.

Pe aici (adicalea prin hotelul in care din fericire ma aflu) bantuie numai straini si in mare majoritate sunt batranei. Eu am avut norocul sa gasesc si cateva mamici doritoare de bebei, care mai de care cu povesti auzite despre rezultatele statiunii. Chiar incep sa prind curaj, desi tare sceptica mai eram cand am venit.

Am auzit (n-am vazut!) ca in baza de tratament conditiile sunt mult mai nasoale. O sa incerc sa vad cam despre ce-i vorba si va mai spun. Sper sa mai intru si maine vreo ora, asa ca astept intrebari.

Va pup cu mare drag si dor pe toate!

Na ca la cat de imprastiata sunt era sa uit ce-i mai important: Mami Irinel, Cornelia va multumesc mult pentru gandurile voastre bune. Sa stiti bine ca mare ajutor imi dati de acolo de unde sunteti! Multumesc mult ca va ganditi la mine! Sa va spun una tare de tot marca Ruxi: azi cand ii faceam baie dupa piscina, ce-mi zice maimutica: "Mami, eu simt o sa mi se indeplineasca o mare dorinta! - Ce dorinta asa mare ai tu, mai Ruxi? - Pai sa vina un bebe!" Va dati seama ca era sa cad dupa picioare!? M-a facut KO din 2 vorbe. De unde stie ea? aaa...si chiar stie? asta n-o s-o aflu decat peste vo 2 saptamani.

Inca o data va imbratisesz!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Irinel, am fost la medic,dar degeaba,ca trebuia recoltata prima urina de dimineata si intr-un recipient steril.Asa ca am luat recipientul si maine dimineata abia analiza,asa ca ma mai chinui o zi.O sa pun diseara iar spirt pe burta,ca parca dupa aia ma simt mai bine.Nu-mi mai vine sa merg la baie tot timpul,dar e clar o jena la urinat si din cauza asta incerc sa merg la baie cat mai rar.Dar mai e doar o zi si sper sa pot lua totusi ceva,desi asistenta,cand i-am zis ca s-ar putea sa fiu insarcinata,a zis ca mare lucru n-o sa pot lua.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Rosa, poate ma insel, da eu stiam ca e bine sa faci pipi cat mai des cand ai infectie urinara. E bine daca zici ca nu ai senzatie deasa. Apropos, ca ai itnrebat si am uitat sa raspund. Mie mi-a zis doctorul ca e foarte important sa faci pipi dupa ce faci prostioare (asta ca masura de preventie in ideea de a nu mai face infectie urinara)> MI-a dat o listuta cu alte chestii da asta a zis ca e cel mai important.

Simo, ce bine ca ne dai un semn de viata!!! O scumpa Ruxi, copiii astia stiu tot. Pup-o din partea mea. Si tie, spor la preparat bebel :-)

Iulia, pai ce conteaza ca e vaga, daca e acolo, e. Cand ai facut testul, dimineata la prima urina? Eu am facut in ziua 27 a ciclului si a iesit vaaaaaga (era seara), a dpoua zi dimineata am mai facut unul care chiar daca nu era extrem de pronuntat, era clar pozitiv. Ei zic pe test sa astepti inca 3 zile pana sa repeti testul. De luni 3 zile ar fi maine :-) Am vazut si eu ce zicea mamica aia, da ma gandesc ca depinde si de cand a avut fiecare ovulatia, cum tu ai ciclul teribil de neregulat, poate ai avut o ovulatie tarzie. PUpici, eu deja ma bucur pentru tine.

Hai fetele ca se poate, nu va lasati!

PUpici dulci, ca mor de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu tot cu Eduard cu diaree, tati e la spital cu probele de kaka....
Mami Irinel, mi-am mai luat un test, acelasi, si a iesit clar negativ fata de primul unde se vede a doua liniuta. Poate totusi a fost avort menstrual...de aceea e bine sa astepti sa intarzie ciclul si apoi sa faci testul...
Sim, ma bucur mult ca ne-ai sris! Pupici multi pt Ruxi, stie ea ce stie...
Iulia[/b], Doamne ajuta sa ramana a 2 a liniuta si la al 2-lea test!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Irinel

Asi, fiu-meu e nascut la sfarsit de mai, pe 28 mai exact, anul trecut. Asa ca eu cu baietelul tau suntem pestoi de martie si tu si fiu-meu gemeni de final de mai. :-) Mai sa fie...

PUpici

Eu sunt din 30 mai.Era chiar de tot sa fim din aceeasi zi.Dar totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasce spune:

Servus,

Ieri am fost la medic, si normal ca aveam infectie urinara. Mi-a da si mie Macrobid 2 pastilute pe zi timp de 10 zile. Le-am inceput aseara si azi eram deja mult mai bine.
Ma tenteaza sa-mi fac un test duminica, cu 4 zile inainte de CM.
Nu prea am nici un simptom de BB. Irina tu aveai ceva simptome? Eu cu David nu prea imi mai aduc aminte ca luam anticonceptionale, am uitat o pastila si am ramas insarcinata.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput