Mamici din nou aspirante(3)
Raspunsuri - Pagina 2
cornelia_laura spune:
Ce mai faceti fetelor? E cam liniste pe aici, se vede ca e lumea plecata in vacanta.
Mami Irinel, suntem alaturi de tine si numaram zilele sa te lase starile de rau. Nu e neaparat sa fie la fel ca la prima sarcina.
Iulia, ai facut testul sau nu? Hai da-ne o veste buna! Dar chiar daca nu e, macar mergem impreuna mai departe cu incercarile.
Sorina, te-ai intors? Nu ne povestesti nimic?
Haideti, mai dati si voi un semn de viata. La inceput am fost mai multe dar vad ca s-au subtiat rau randurile....sau munceste lumea pe rupte si ne anunta doar cand au 2 liniute?
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Sa nu credeti ca v-am uitat si ca fac intentionat sa nu va raspund. Sunt insa in prea mare tensiune eu insami (va dati seama) numarand zilele pana la momentul propice pentru test si, in plus, nu stiu exact sa va spun cate zile au mai ramas, caci eu am ciclul FOARTE neregulat, deci voi alege data mai mult pe ghicite decat altfel...
In rest, simptomele de sarcina sunt toate prezente (sani durerosi, greturi, ameteli, etc.), dar, pentru a nu fi foarte dezamagita peste cateva zile, incerc sa-mi spun ca este vorba doar despre imaginatia mea care lucreaza.
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
cornelia_laura spune:
Iulia, dupa simptome eu ma pregatesc sa te felicit dar am sa astept totusi sa ne anunti tu oficial. Sa sti ca iti tin pumnii stransi si iti inteleg perfect emotia si incordarea. Ce bine ar fi sa ne dai asa o veste minunata sa avem ce sarbatori saptamana asta.....
Apropo, bebele tau e nascut cu 5 zile inainte de Eduard, gemeni amandoi....
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Iulia P. spune:
Cornelia, multumesc pentru incurajare. Si ce frumos ar fi sa avem si bebelusii no. 2 tot la o distanta la fel de mica, ca varsta...
O sa va spun imediat ce fac testul si am (sau nu) vesti bune.
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
Irinel spune:
Cornelia eu acum am vazut ca tu esti mamica de iunie 2004. De ce nu intri pe la copilasi de mai-iunie 2004? Eu si Iulia de acolo de stim, de pe vremea cand eram gravidute (prima oara). Si al meu e tot in gemeni da nascut la final de mai.
Iulia ce rabdatoare esti... Zici ca deja ai simptome? Doamne ajuta!
Sorinaaaaaaaaa? Te refaci dupa concediu? :-) Sper ca n-ai uitat de noi...
Asi ce se mai aude?
Pupici la toate si spor la treaba.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 7+ saptamani
asi spune:
Eu sunt in ziua 8.Deci nimic interesant deocamdata beau in continuare branca ursului.
Vreau sa ma laud ca si eu sunt tot geamana de sfarsit de mai!
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
nu am nici un chef de scris, dar nu pot sa nu va scriu cateva randuri.
in primul rand, Asi, te rog frumos sa ma scoti de pe lista, vad ca toate listele astea nu au fost de bun augur pentru mine, nici la "aspirante optimiste."
ma las de "meserie", adica de bebe 2, se pare ca nu mai pot...pe cat de bine a fost la Sovata, in ziua 7 de tratament mi-am nenorocit iar genunchiul, probleme vechi de ani de zile cu meniscul, asa ca de data asta nu mai scap de operatie, trebuie sa merg la Cluj ca aici nu prea am sanse. Si daca ma operez si daca nu, nu am voie sa pun greutate pe mine, asa ca nu mai am voie sa raman gravida. Daca ma operez, 1 an de zile trebuie sa am grija cu greutatea, ori asta inseamna ca ajung cu drag la vreo 40 si cred ca e cazul sa ma opresc si sa astept nepotii. Se pare ca soarta nu e de acord cu ce imi doresc eu.
va tin pumnii la toate, va doresc numai bine si succes, sa vina bebeii pe care ii doriti si cati doriti.
ma bucur ca a prins subiectul, sper sa fie de bun augur pentru toata lumea.
pupici tuturor si mi-a parut bine de cunostinta !
Sorina
utocatalina spune:
Sorina imi pare rau..eu tot sper sa fie bine si sa treci si peste hopul asta...te pup si multa sanatate!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
prettysunshine spune:
Of,fetele,vad ca nu-s prea multe vesti bune pe aici.Eu n-am mai scris in ultima vreme,dar v-am citit cu constiinciozitate.Noi tocmai ne-am intors de la o nunta din Ardeal,am profitat de ocazia asta si am plecat mai drvreme cu cateva zile ca sa prindem vreo 3-4 zile de vacanta,ca n-am avut anul asta.Dupa luna si jumatate de pauza dupa chiuretaj am avut si eu voie sa prestez,desi la medic,spre rusinea mea,inca n-am ajuns la control.Si bineinteles,ca un facut,cand as putea sa fiu si eu insarcinata,ma paleste azi dimineata o cistita.In fiecare luna cand am incercat sa raman insarcinata am patit asa,cred ca ma urmareste ghinionul,trebuie sa se intample ceva si sa fie nevoie de pastile.Cum am mai patit treaba asta o data,stiu ca am cautat pastile pentru cistita care sa poate fi luate in timpul sarcinii si n-am gasit,toate sunt contraindicate.Ce sa fac,asa nu pot sta inca aproape doua saptamani.Si-asa la nunta a trebuit sa gust cate ceva de baut,ca daca le spuneam ca eu cred ca am doua zile de sarcina,radea lumea de mine,asa ca deja stau cu grija si acum asta.Imi vine sa-mi dau palme,tocmai acum cistita?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
flori76 spune:
Sorinush,te-am urmarit si pe acest subiect si nu pot sa-ti spun decat ca-mi pare tare rau pt ceea ce ti se intampla si sper sa treci usor peste aceasta dezamagire.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo