Mamici din nou aspirante(3)
Raspunsuri - Pagina 12
cornelia_laura spune:
Rosa, Clear Blue poate fi facut la orice ora din zi incepand din ziua in care este asteptata menstruatia. Costa mai mult(200.000) dar eu zic ca merita daca vrei sa fi sigura.Vad ca pana am postat eu ai scris si tu....imi pare rau ca au venit dar vorba aceea"orice sut in fund un pas inainte"....mergem impreuna mai departe..
geliza, si noi ne-am mutat
in Ianuarie cand Eduard avea 6 luni asa ca te inteleg si iti doresc spor si putere sa nu te stresezi prea mult. Si multa sanatate si pupici Marei!
asi, chiar numaram impreuna ca si mie tot pe 6 trebuie sa imi vina...hai ca sunt chiar curioasa....si eu cred ca am avut ovulatie ieri sau alataieri....
iulia, spor maxim la "campanie" sa se lase cu II la sfarsitul lunii!
Mami Irinel, ti-am scris si eu un mesaj, oricum multumesc mult!
Sim, te asteptam zilelea astea.....
vasce, hai fa-ti curaj si da-ne o veste foarte buna.....
Eu azi sunt in ziua 19 CM, cred ca ovulatia a trecut asa ca astept sfarsitul lunii....
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
asi spune:
Cornelia om trai si om vedea.Oricum tu ai mult mai multe sanse ca si mine.
Rosa lasa ca poate luna viitoare.Si eu am un nodul fibromatos care initial a fost de 17mm acum a scazut la 12mm.Dar nu asta e problema.
geliza spune:
va multumesc fetelor pentru incurajari
...mi-e groaza cand ma gandesc, dar trebuie sa o fac si pe-asta
Eliza si Mara (24.01.2002)
sim spune:
Dragele mele dragi, iata-ma-s! Numai ce am ajuns si am declarat ca nu desfac nici un bagaj ca am treburi mai importante de facut. Pai cum ce?! Sa citesc TOT ce ati scris in timpul asta.
Ce de mamici din nou aspirante!!! Se mareste familia noastra. Tare ma bucur ca ati hotarat sa scrieti pe lista noastra si va doresc tuturor bun venit si (deja traditionalul) sedere cat ma scurta pe aici si regrupare la mamici de BB2! 
Cornelia draga mea, promit ca nu mai plec atat de mult!
Si mie mi-a fost tare - tare dor de voi si v-am simtit lipsa mai mult decat pot spune. Maine promit sa va arat macar o parte din poze (asta pentru ca am facut mai mult de 3000 - nu glumesc!) si incep povestirile pentru cele interesate. In seara asta am intrat doar sa va pup pe toate, sa va spun ca am ajuns teferi acasa si sa vad ce mai faceti.
Draga mea Mami Irinel chiar am ras zdravan...nu prea stiu ce sa spun. Chiar nu cred sa am sanse de intat in top luna asta. Ti-am zis ca dupa atata irigatie, tare rezistenti tre sa fie
ca sa se si prinda. Dar stii ce? Pe mine m-a pocnit iar nenorocita aia de infectie urinara si daca imi aduc aminte bine acum vo luna si ceva ne tineam de mana si ne rugam sa scapam de pacostea asta. Ma tot intreb...o fi fost cu noroc pentru tine, ca daca-i pe asa mai trag speranta. Glumesc, evident, insa soacra mea chiar ma incuraja ca se intampla foarte des sa ramai insarcinata in perioadele in care se intampla sa iei antibiotice. Mai sa fie! ![]()
Iulia bun venit! Sper sa vina repejor fetita pe care o asteptati. 
Andira bun venit! Te admir pentru curaj! Mult succes si reusita cat mai curand! 
Relya hai ca vin si eu cu raspuns...tarziu dar vin: pai daca nu mi se intampla sa am primul pui eram chiar disperata si as fi recurs la orice metoda. Acum insa...mi-ar fi teama si n-as prea indrazni. Trag speranta ca si tratamentele astea atat de laudate de la Sovata si-or face efectul. Dar daca tu simti ca asta vrei sa faci, asta este cel mai important. 
Rosa parca vorbeai de mine cand spuneai de infectii si sperante de bebe. Eu am parte de infectii urinare destul de frecvente din cauza unei constipatii ingrozitoare de care nu mai stiu cum sa scap. Acum iar m-am trezit cu aceleasi senzatii si marti dau fuga la doctor sa vad ce mama de bataie mi-o da ca n-am ascultat sa beau muuuulta apa si sa mananc taratze (bleah!).
Va pup si ...pe maine (pe cuvant!) 
Mami Simona si printesa Ruxi 
cornelia_laura spune:
Sim, bine ai venit!
De abia astept sa-ti termini treburile si sa ne povestesti cate ceva si sa ne arati poze.
Restul fetelor? Cam liniste pe aici ....sau vremea asta va trage la incercari de bb 2...?
vasce, nu ne spui nimic?
Eu sunt in ziua 20 CM si vad ca nu ma mai dor sanii ceea ce ma face sa cred ca a fost un simptom legat de ovulatie...mai rau e ca ma bucuram ca ma dor...
Va pup pe toate!
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
pako spune:
Buna fetelor.Eu si tati suntem putini confuzi....zilele trecute tati a fost la stomatolog si a facut 3 radiografii dentare...initial nu ne-am dat seama ce a putut sa faca dar cand am ajuns acasa ne-am pus tot felul de intrebari cu privire la radiografie si la bb2.Oare cat poate sta radiatia asta in corp?Stiu ca nu e asa mare o radiatia dentara dar noi totusi avem o retinere pentru "actiunea bb2".Concluzia e ca o sa mai asteptam o luna.
va pupic
Felicia si
Andreea
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor!
Ma bucur ca s-a oprit ploaia, iesim si noi afara un pic...
Ieri am fost la Baby Expo la polivalenta impreuna cu Eduard. A mai fost careva? Aglomeratie mare si preturi uriase...cel putin pentru noi..dar cel mic s-a bucurat de baloane si alte cadouri primite...
Eu sunt in ziua 21 CM si nu mai am nici un simptom in afara de faptul ca sunt foarte balonata..dar sotul rade de mine ...zice ca vorbesc prea mult si inghit aer
....
Voi nu mai ziceti nimic?
Nici o
la orizont saptamana asta?
_
asi spune:
Ciao mamici aspirante!
La noi nici o noutate deocamdata.doar Razvanelu care nu prea doarme de vre-o 2 nopti.
Familia mea
Razvan
vasce spune:
Servus fetelor,
Nu v-am mai scris ca am fost cam dezamagita. Joi(z28) am facut testul de sange care a iesit negativ. Insa azi sunt in z32 si inca nimic. Ma gandesc daca exista vreo mica posibilitate ca testul de sange sa nu fie concludent sau sa fie influentat de Macrobid. Mie nu mi-a intarziat niciodata CM asa ca sunt un pic ingrojorata de ce ar putea insemna. Azi vroiam sa incerc ClearBlue insa mi-am cumparat teste numerice(3) care mi-am dat toate eroare si tare m-am suparat.
Pupici 
cornelia_laura spune:
vasce, imi pare rau ca esti dezamagita. Din cate stiu eu testul de sange este relevant destul de repede, cam la 10 zile dupa conceptie si din pacate nu am auzit sa greseasca. Daca fetele stiu mai mult poate iti explica ele. Poate totusi ai avut ovulatia mai tarziu luna asta si in ziua 28 a fost prea devreme pentru test. Nu vreau sa-ti dau sperante desarte asa ca "moralul sus" chiar daca a fost doar o dereglare hormonala.
O
si un
pentru tine !
_