Mamici din nou aspirante(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

quote:
sotul rade de mine ...zice ca vorbesc prea mult si inghit aer....

Cornelia, simpatic sotul tau.....

Vasce, de ce nu faci ClearBlue....asta nu poate sa-ti dea eroare.

Rosa, imi pare rau de esec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!
Vasce si eu ti-as fi recomandat tot Clear Blue acum ca ai trecut de ziua cand trebuia sa vina uratii. Si poate totusi...Eu tot tin pumnicii, ca daca ciclul n-a venit si pana acum n-ai avut asa probleme, mai e o sansa. Mai bine fa un Clear Blue si te linistesti, daca e totusi negativ poate n-ar fi rau sa te duci la doctor. Da sa stii ca in primele zile de intarziere, a doua liniuta e foarte vaga, trebuie sa te uiti cu atentie. Stiu din proprie experienta.

Simo bine ai revenit, sper cu optimism si forte proaspete. Cred ca tu te vaitai de constipatie. Eu am suferit mult timp de asa ceva, pana cand am citit intr-o carte ca e foarte important ordinea in care mancam alimentele. In sensul ca trebuie sa mancam intai fructele, apoi salata, apoi carne si alte alea. E legat de faptul ca fructele se digera in jumate de ora, salatele si legumele in 2 ore parca, iar celelalte in 3 ore si mai mult, iar daca mananci de exemplu friptura intai si apoi fructe, fructele stau prea mult in stomac si putrezesc, ceva in genul asta era explicatia. Oricum sa stii ca eu incerc sa respect asta si mai ales daca mananc salata (inainte de masa), am digestia foarte buna. Nici fructe nu mananc dupa masa, doar intre mese sau inainte de mese. Pupici si poate te ajuta...

Iulia bine ai revenit si bafta luna asta.

Rosa imi pare tare rau, chiar credeam ca e cu ochi. Luna viitoare tinem iar pumnicii...

Fetelor va tin la toate pumnii!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 9+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor...chiar ca e cam liniste pe-aici...Simona, inca esti ocupata cu despachetatul? eu sunt ocupata cu impachetatul...care ma sperie...
Sa va zic...ieri spre dupa amiaza am avut o stare de rau...durere de cap si senzatie de voma...m-am gandit, oi fi gravida?...eram la apartamentul cel nou...i-am zis sotului sa ma duca acasa ca mi-e rau...el zice bucuros "ei, oi fi gravida?"...mi-am dat seama ca si el isi doreste f mult si spera...i-am zis ca e totusi prea devreme...el zice mirat "prea devreme sa fi gravida?"...eu zic, nuuu, prea devreme sa-mi fie rau...era ziua 23...ce sa zic...m-as bucura si sper, desi nu cred ca starea de aseara ar avea vreo legatura...

Bafta tuturor fetelor...si astept si eu sa vad cine mai apare...poate Vasce?

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Eliza, ce m-as bucuraaaa... Si sotul tau ce dragut... Tinem pumnii. Ciclul tau de cate zile e in general?

Vasce, ce se mai aude?

Fetele unde ati fugit toate?

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 9+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Irinel,eu sunt aici,va citesc,dar sunt foarte dezamagita,in plus azi m-am urcat si pe cantar si m-am speriat,de cand ma ocup de bebe 2 mi-am neglijat greutatea si nu e bine,asa ca de maine trec la regim si ceaiuri antiadipoase,pe care insa parca vad ca le voi intrerupe peste cateva zile,de frica sa nu-i faca rau lui bebe,ca iar voi spera ca este.Ce mai,eu sunt intr-o dispozitie de cand mi-au venit uratii...
Dar va tin pumnii voua si sa mai auzim de o viitoare mamica repede-repejor!

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Of, of, of ce nas luuuung o sa-mi creasca! Am promis ca luni pun poze, dau detalii, una alta si uite ca au navalit treburile de la munca peste mine ca si sa respir trebuie sa-mi amintesc. Maine firma la care lucrez aniverseaza 5 ani de la infiintare si sunt organizator...poveste luuunga, dar uite ca nu-mi vad capul de treaba. Oricum, sper ca de joi sa am mai mult timp.

Acum abia am ajuns in casa si trebuie sa plec iar .

Mami Irinel multumesc mult de sfaturi! In mod sigur ai dreptate, dar eu nu mi-am pus niciodata problema digestiei alimentelor. Este o informatie super si promit sa incerc sa tin seama de ea cat mai mult posibil. Acum am trecut pe baut lichide multe (minim 2 litri de apa pe zi) si vad ca au mai disparut senzatiile alea ingrozitoare de usturime. Trebuie sa recunosc (cu mare rusine) ca din cauza programului pe care l-am avut azi a trebuit sa anulez inclusiv vizita la doctor. Sa vedeti sapuneala ce o sa-mi iau...si pe buna dreptate.

Cornelia si eu abia astept sa reintru in viteza normala si sa stau de vorba cu voi despre toate cate mi s-au intamplat si cate vi se intampla si voua. Da las ca termin eu cu trebile si sa vezi cum nu mai scapati de mine. Eu n-am mai fost la Baby Expo anul asta ca mi-a cam stricat cheful zapaceala si imbulzeala din anii trecuti. Dar ca sa ne intalnim si sa dam o raita prin parc tare as fi amatoare. Aaaa...pai balonarile astea taaare ma fac sa-mi amintesc de prima mea perioada de sarcina . Stii cat de stransi stau pumnii mei?! Tare, tare!

Geliza devreme sau nu, poate a sotul tau avea dreptate! Asa ca nu te stresa prea tare cu impachetatul ca femeile gravide trebuie sa se menajeze .

Hai Rosa ca nici eu nu cred ca am ce spera luna asta. Asa ca tot inainte cu incredere! O veni si vremea noastra

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor si multumesc de incurajari...precizez ca CM este de 28 zile si ar trebui sa-mi vina sambata, cand ma mut...dar ce sa zic...sa nu-mi vina...si sa nu vina cat mai multora dintre noi...
Impartasesc si eu parerea lui Irinel despre digestia alimentelor...si eu m-am obisnuit sa mananc fructele inainte de masa sau intre mese si este mai bine...ca si eu sufar de problema...si mai am, ca si Rosa de cateva kg in plus...nu multe, 3-4, dar nu reusesc deloc sa scap de ele...si asa imi propusesem inainte de a ramane gravida, dar uite ca nu se intampla nici una nici alta...

Vasce, ce faci?
Cornelia, unde esti?

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare fetelor!
Sunt aici doar ca nu a mers netul pana acum.
Eu azi sunt in ziua 23 CM si presupun ca am intrat in faza sindromului premenstrual pentru ca sunt usor iritata si am o stare de "foiala" tot timpul, parca nu-mi gasesc locul.
Ieri m-am ocupat de curatenie, spalat + pus muraturi, noroc ca a venit mama si m-a ajutat iar azi am planificata o partida buna de calcat rufe dar pandesc sa se culce teroristul la pranz....
geliza, Doamne ajuta sa nu mai vina sambata si inca 8 luni dupa....dar ai totusi grija cu mutatul in sensul de a nu face excese de ridicat greutati.... SPOR MAXIM LA IMPACHETAT SI MUTAT!
rosa, eu am inca multe kg(vreo 10) in plus de la prima sarcina si m-am dotat cu ceaiuri antiadipoase, crom si alte minunatii dar in fiecare luna dupa ziua 10CM renunt la ele de teama de a nu-i face rau unui eventual bebe....asa ca te inteleg perfect....dar in ritmul asta daca bb2 se mai lasa mult asteptat inseamna "adio slabit" cel putin in cazul meu...
Mami Irinel, nu ne mai spui nimic de samburelul tau?
asi, eu de numarat numar dar nu cred sa se fi prins ceva...cred as fi simtit eu cumva...la tine cum e ?
vasce, ai facut si un test de urina? ai mai repetat testul de sange? au venit cumva "uratii"? Hai da-ne un semn ca esti bine!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Buna fetele!

Cornelia, samburelul creste, deja s-a botit putin burtica, presupun ca din cauza ca e a doua sarcina se vede mai repede... Aseara de pe la 7 nu mi-a mai fost greata si asa bine a fost...da deja incepusem sa ma panichez ca daca m-am fortat carandu-l pe Danut si s-a intamplat ceva cu samburelul... Azi cand mi-a fost iar greata, m-am linistit,... Dumnezeu sa ma mai inteleaga... Eu n-as putea spune ca am simtit ceva cand am ramas graviduta, doar starea de somnolenta, da si aia putea fi pusa pe seama oboselii ca eram obosita rau...

Eliza si eu te indemn sa nu cari sambata greutati, sa nu te obosesti si abia astept vestea cea buna...

Vasce, ce s-a intamplat, au venit uratii? Esti necajita? Nu ne parasi.

Simo sunt curioasa daca si la tine o sa aiba efect treaba cu mancatul intr-o anumita ordine. Acum te inteleg ca ai fost ocupata da nu amana prea mult controlul la medic, ok?

Iulia ce faci, muncesti cu spor.

Rosa cred ca e bine ca renunti la ceaiurile alea in perioada in care un bebelus ar putea fi la tine in burtica. Hai ca tinem pumnii pentru luna asta.

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 10+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata mamici! Dupa vremea de afara chiar este o zi buna.
Eu am fost o harnicuta ieri, am calcat toate rufele si credeti-ma ca prefer sa fac orice altceva in casa. Starea de "foiala" nu mi-a trecut insa si azi noapte pe la 2.00 ma plimbam prin casa ca nu putem sa dorm. Cu greu am adormit in final si la 7.00 cand a dat Eduard trezirea eram nitel buimaca dar mi-am revenit repede.
Cam liniste pe aici....
Sim, cum a iesit ziua de ieri la servici?
Vasce, nu ne mai zici nimic?
Haideti fetelor mai dati si voi un semn de viata ca mi-e urat singurica...........

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput