Mamici din nou aspirante(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel o sa venim.

Vasce e foarte importanta faza luteala(no offence Cornelia).Daca e mai scurta nu se produce implantarea care se face cam la 7-8 zile de la fecundare.Daca ai faza luteala scurta(ar trebui sa fie 14 zile)inseamna ca e un deficit de progesteron.Cred ca din acea cauza ai avut si sangerarile la prima sarcina.
Daca ai ovulatie in ziua 19 ciclul e de 19+14 deci 33 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Sunt in ziua 27,maine e ziua cea mare.Probabil ca or sa vina uratii,ca simt o greutate in partea de jos a abdomenului,probabil maine dimineata ma trezesc cu ei.Asa ca sperante prea mari n-am.Singurul lucru de care ma bucur este ca am din nou CM de 28 de zile,vreo 6 luni la rand l-am avut la 25-26 zile.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Rosa pana nu vin nimic nu e sigur.Poate chiar maine e ziua cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete cucuiete!

Rosa, eu sper sa te inseli si sa nu vina. TU la prima sarcina n-ai avut deloc dureri ca la ciclu cand ai ramas graviduta? Ca vad ca esti tare sigura ca vin uratii...Pupici si fruntea sus.

Cornelia la voi chiar ploua incontinuu? Nici o pauza sa il mai scoti pe Eduard pe afara? Cum il strigati voi pe puiut, Edi? Vezi ca ti-am scris un PM.

Vasce, ce zici ne dai vestea cea buna?

Asi cate zile mai sunt?

Eliza nu mai vii pe la noi? Vrei sa ne dai vestea cea mare sa ne surprinzi?

Pupici si spor la treaba, va astept la mamici de mai-iunie, ce credeti ca va amenint degeaba??? Eu am planuri clare :-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 9+ saptamani

Mergi la inceput

Asi,multumesc pentru incurajare.
Irinel,la prima sarcina n-am avut deloc dureri de ciclu,atunci nu ma asteptam deloc sa fiu insarcinata, a fost o surpriza totala si foarte placuta,chiar daca nu era in planul nostru la momentul respectiv.Stiu ca poti avea dureri ca de ciclu,dar sunt atatea luni de cand tot incerc sa ma pacalesc ca poate nu-s dureri de menstruatie de fiecare data cand apar,incat pur si simplu mi-e teama de ziua de maine.Prima data nici nu-mi explic cum am ramas insarcinata,ca doar ne pazeam,iar acum incerc de atatea luni si nimic

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Dragele mele,

Nu v-am uitat. Noi astazi incepem "campania". Metodic, din doua in doua zile, pe o perioada de zece zile, asa cum am facut si la prima sarcina (de fapt, a doua, caci pe prima am pierdut-o la 9 saptamani). Oricum, la Tommy, am incercat in doua luni consecutive si gata. Speram ca si acum va merge la fel de repede.

Va pe toate si sper sa fie cat mai multe viitoare mamici printre noi, cat de curand.

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor...prezent la raport...din pacate eu sunt acasa cu Mara care pe langa ca e racita are si 2 bubitze...dermatita streptococica...si a trebuit sa nu o duc la gradi...v-am citit din urma dar nu am avut timp sa scriu fiindca acasa ne pregatim de mutat (weekendul viitor) si trebuie sa strang prin casa...o sa mai intervin de la serviciu, poate luni....
va urez tuturor un weekend cat mai placut...rodnic...si ...sa stea ploaia asta, ca nu o mai scoatem la capat....

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Rosa cred ca e de la stres.Daca prima data a fost o surpriza inseamna (teoretic) ca nu ai probleme.pentru linistea ta fa un control la .

Iulia succes in "campanie".Asteptam rezultatul ca doar nu o s-o lasam pe irinel singura mamica de 2 .

Geliza sanate multa Marei si succes la mutat.Si eu m-am mutat anul asta in ianuarie si inca nu am terminat.Mai avem de facut mobila in birou.Te-am incurajat nu?

Irinel mai am de numarat ca eu am ciclu lung de 32 de zile.Abia in 6 octombrie ar trebui sa vina.Ieri cred ca a fost ovulatia si aseara pe cand era mai bine Razvan s-a apucat de urlat ca a visat urat si ii era sete.

Mergi la inceput

Asi,eu acum am niste probleme pe care nu le aveam cand am ramas prima data insarcinata,acum am uter fibromatos,un medic chiar mi-a zis ca s-ar evidentia si un fibrom de 1,6 cm.Al doilea medic la care am fost mi-a zis ca e numai uter fibromatos,ca inca nu e nici un fibrom,dar ca am polipi,asa ca mi-a facut un chiuretaj pentru indepartarea lor acum apropae doua luni.Mi-a zis ca polipii astia blocau trompele si de asta nu raman insarcinata.Primul medic a zis ca e din cauza uterului fibromatos.Acum nici eu nu stiu ce sa mai cred.
Uratii n-au venit inca,dar mai au timp pana diseara,dar fiindca n-au venit,eu am inceput deja sa-mi fac probleme.O fi fost in regula antibioticul pe care l-am luat,oare nu-i prea devreme dupa chiuretajul pe care l-am facut?Pentru test inca n-am curaj,poate maine daca tot nu vin uratii.Stiti vreun test care sa poata fi facut in orice moment al zilei,nu numai cu prima urina de dimineata?

Mergi la inceput

Gata,au venit uratii,s-a mai dus o lunaDe acum va tin pumnii voua.

Mergi la inceput