crese sau femeie baby-sitter?
la 2 ani fara o luna am inceput sa mergem la cresa (deocamdata doar 3 ore: 9,30-12,30), cu somn acasa. Vrem sa-l lasam si sa doarma in curind, desi el nu stie sa doarma decit cu mami alaturi si cu "titi bun" in gura. Plinge cind se desparte de noi dimineata, nu foarte mult, iar apoi se pare ca se joaca cu copiii si maninca binisor. cind mergem dupa el, este aproape de ora de somn si iar e miorlait, dar putin, ii trece repede. In schimb, de doua zile doarme doar 1,30 ore pe zi. As aprecia sfaturi despre crese, experiente, sugestii.
Raspunsuri
acris spune:
Draga mea, nu stiu daca e tarziu, vazand data cand ai postat, dar si eu trec cu puiutza mea de 1.4 ani prin aceeasi stare....
Din pacate, eu nu scriu pt. incurajari privind cresa....
Experienta noastra este urmatoarea: dupa numai 4 zile de cresa fetitza mea a facut o indigestie de toata frumusetea, cu voma si diaree. Am tinut-o si azi acasa.
Nu-ti spun ca tot timpul plangea si nu reusea sa doarma acolo decat o jumatate de ora (pe cand acasa dormea la pranz cate 3 ore legate). Tot timpul educatoarele imi spuneau ca este vesela , ca mananca bine, dar copilu' meu numai asa cum descriau ele nu era. Acasa plangea in continuu....isi pierduse zambetul...numai era ea.
Cum a stat in week-end, si-a revenit, doarme la fel ca inainte, e vesela si plina de viatza.
De maine, insa suntem nevoiti sa o ducem din nou la cresa si imi vine sa plang de acum....mi-e tare mila de ea si deocamdata n-am gasit o alta solutie decat cresa.
Asta cam pe scurt...
Nu stiu ce sfaturi sa dau pt. ca si eu sunt pe aceeasi baricada ca si tine. Si eu intreb in stanga si in dreapta ce sa fac, daca sa continui sau nu.....
Te pupic si putere multa, atat tie cat si puiutzului tau.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
gabibarta spune:
noi am mers la cresa la 1 an si 8 luni, nu am vaut probleme. Portia de tzitzi si-a luat-o dupa masa cu varf si indesat Dupa 2 zile a si dormit acolo. Eu zic ca s-a adaptat repede.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta