Viata in Germania ( 24 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

un exemplu .... dar sunt sute, te uiti pe harta cam pe unde sunt, pe zone daca vrei...

http://www.fewo24.de/ferienwohnung/garmisch-partenkirchen.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Andreia, Walchensee te-ar interesa? Nu e departe de München, noi mergem acolo cand vrem un weekend la munte. Daca vrei caut adresa de la hotelul unde stam noi, daca tin eu bine minte plateam 50€/noapte pe un Ferienwohnung cu 1 cam, baie si bucatarie. Hotelul e la Einsiedl, este si pe harta.

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Da Cristia, daca imi poti da o adresa ceva.......

Eu am mai contactat pe unii, ca m-am tiot uitat pe net.pb e ca nu inchiriaza mai putin de 14 zile:-(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Gasthaus Einsiedl
Einsiedl 1
82432 Walchensee, Deutschland

Tel. +49(08858)9010

si un link unde gasesti mai mulre Gasthaus-uri:
http://www.tiscover.de/de/guide/27de,de,SCH1/objectId,RGN22de,all,
1,category,-,classification,TAVERN,curr,EUR,folder,CATERING,
foldersize,145,layoutElementId,LAY4612,letter,-,letterstr,
ABDFGHJKLMPRSTUVWZ,listLayoutElementId,LAY4664,objSort,1,objlst,
true,objlstfp,true,page,6,pageSize,10,searchStr,-,season,at1,
selectedEntry,catering,withAZ,1,withCat,1,withList,1,withPages,1,
withSearch,1,withSort,1/catering.html

Cristina
accepta, sau schimba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetelor,

As dori o informatie de la fetele din Munchen plssss.Stiti vreun restaurant romanesc in afara de Kleine Bukarest? Am fost acolo si mi se pare scump fata de conditiile care le au.Fetze de masa gaurite si patate,scaune de lemn de te doare fundulAm vazut ca sarmalele le fac tot din varza murata din aia tare( cum se gaseste la magazine la turci ) Mai am o intrebare: aici sant magazine ca merceriile noastre din Ro? Nu stiu de unde sa cumpar nasturi si elastic pt. sutien
Fetele, in afara de bors se mai gaseste si zeama de varza la sticla asemanatoareStiti cumva daca este branza de vaci si daca da, cum se numeste? Mmmmm...mi-am facut pofta singura, vreau zeama de varza

23fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Andreia ma pot interesa si eu aici in sylt de o cazare acceptabila, ce mi se pare mie ok sunt acele apt de vacanta, ai si o minibucatarie si iesi in avantaj per total. Insa tare e departe de tine, cu trenul faci multisor si apoi vremea poate sa fie cam aiurea pt copii micuti daca nu sunt obisnuiti cit de cit cu clima asta. Combinatia de umiditate, frig si vint e cam greu suportata uneori de copii mai mici iarna. Stiu de la cei care vin in vizita, Insa daca e o iarna buna e super! Un apt decent incepe de la 70€ in sus, cam la 100€ poti avea ceva frumos. Insa ma pot interesa si de ceva mai ieftin daca vrei sa vei vii, ne descurcam noi cumvaMai fetelor voi pe unde ati facut cursurile intensive de germana? Ce criterii trebuie sa indeplinesti sa fii acceptat? Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maraki

Buna fetelor,

As dori o informatie de la fetele din Munchen plssss.Stiti vreun restaurant romanesc in afara de Kleine Bukarest? Am fost acolo si mi se pare scump fata de conditiile care le au.Fetze de masa gaurite si patate,scaune de lemn de te doare fundulAm vazut ca sarmalele le fac tot din varza murata din aia tare( cum se gaseste la magazine la turci ) Mai am o intrebare: aici sant magazine ca merceriile noastre din Ro? Nu stiu de unde sa cumpar nasturi si elastic pt. sutien
Fetele, in afara de bors se mai gaseste si zeama de varza la sticla asemanatoareStiti cumva daca este branza de vaci si daca da, cum se numeste? Mmmmm...mi-am facut pofta singura, vreau zeama de varza

23fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Maraki, des nu sunt in Munchen la partea cu nasturii si elasticul iti rasp. ca gasesti in Woolwort, Kaufhof, Karstad......si la turci:-)))

Vik, saru mina mult! Daca imi ajuta Domnul si ramin, la tine vara vreau sa vin!!! Ca am vazut niste poze superbe!!!!

Cristina si Dani, multumesc pt linkuri. Sper sa gasesc ceva. Cristina, de la Munchen cum se poate ajunge acolo (ca nu am masina).? Gasim cu ce sa ne umplem 5 zile, si noaptea de revelion???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Andreia, depinde ce vreti sa faceti. Nu am fost niciodata in noaptea de revelion in oras dar se pare ca e dragut. Daca vreti sa vizitati muzee, aveti la greu aici. Intra pe www.muenchen.de si gasesti de toate. Eu cu 2 copii mici nu prea sunt persoana potrivita sa dau sfaturi, nu am fost nicaieri.
Cu ce se ajunge? pai... cu trenul, avionul, cu ce vrei tu.

Cristina
accepta, sau schimba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaG spune:

Buna!

Multumesc mult Cristina (tinatache) si Dani_flor pentru raspunsuri!
Cristina, din pacate nu putem sa gasim ceva mai aproape ca si asa deabia am gasit ceva sa ne placa cat de cat si sa nu fie la prea mare departare de oras. O sa locuim langa Aachen (Cine locuieste in zona Aachen? Ne-am bucura sa ne cunoastem!). Orasul e mai mult un orasel, nu sunt multe oferte de locuinte. Mai multe sunt in Aachen dar ...
Dani_flor: scoala nu e bilingva. E o Grundschule zic eu normala, numai ca au acest program mai special cu engleza din clasa I-a. Baiatul nostru e deja in clasa I-a (a fost si el la niste testari de limba si altele, in iulie, si nu au fost probleme). De fapt grija cu limba germana o am numai eu probabil, ca azi am vorbit cu invatatoarea lui si a zis ca se descurca foarte bine in germana, ca nici nu si-ar fi inchipuit ca e aici de mai putin de 2 ani. Asta nu inseamna ca nu i-ar prinde bine putin ajutor si din partea scolii, ca unele fac ore suplimentare de limba cu copiii straini. Cel putin aici in Bremen sunt cateva scoli care ofera asa ceva. Engleza o vorbeste destul de bine. Sa zicem ca la nivelul ca a putut conversa normal cu un prieten al sotului care a venit de multe ori la noi in vizita si cu care a vorbit numai in engleza (prietenul sotului stie putin dar nu vorbeste in germana niciodata). Bineanteles ca nu cred ca ar putea face lectii in engleza dar sa invete mai bine engelza nu are ce sa ii strice. Si 2 km nici nu sunt asa multi! Multumesc si pentru criteriile de selectie!
Va pup si mai astept idei si sfaturi!
Anca

P.S. Scuze, ca m-am lungit atat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tinatache

Andreia, depinde ce vreti sa faceti. Nu am fost niciodata in noaptea de revelion in oras dar se pare ca e dragut. Daca vreti sa vizitati muzee, aveti la greu aici. Intra pe www.muenchen.de si gasesti de toate. Eu cu 2 copii mici nu prea sunt persoana potrivita sa dau sfaturi, nu am fost nicaieri.
Cu ce se ajunge? pai... cu trenul, avionul, cu ce vrei tu.

Cristina
accepta, sau schimba!

Cristina, muzee nu pot din cauza Biancai! Munchenul l-am vazut de 2 ori.o sa mai trecem si acum pe-acolo.......daca ajungem...

Cred ca nu m-am facut eu prea bine inteleasa. Cu ce ajung din Muncehn la acele gasthofuri si daca acolo as avea ce sa fac 5 zile (inclusiv de revelion) ? E zapada pe-acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Maraki, eu nu stiu restaurant romanesc in München.Exista parca o discoteca romaneasca, dar banuiesc ca nu asta te intereseaza.
Sunt si aici mercerii ca cele din Ro.Eu am gasit asa ceva.Insa nasturi si elastic am gasit si in Supermarkt.
Vikinga, eu am facut cursuri de germana la VHS.Am fost foarte multumita.Am si avut bafta sa dau peste niste profesori foarte buni.Am inteles ca nu sunt toti la fel.Singurul criteriu pe care trebuia sa-l indeplinesc pt a urma cursuri la VHS a fost sa gasesc loc. E batalie cumplita pe locuri.Sau cel putin era la vremea cand eu am inceput cursul de germana.
Sotul meu a facut cursuri de germana la o scoala privata insa nu au fost cu nimic mai grozave decat cele de la VHS.Doar pretul era mai mare.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput