Viata in Germania ( 24 )
Raspunsuri - Pagina 10
Panseluta spune:
Ziua buna fetelor !
Vad ca s-a mai activat si forumul nostru! asta e bine.
Vroiam sa va spun ca azi am gasit bors intr-un magazin! Poate ca subiectul e vechi, eu mentionez totusi numele, poate mai sunt neavizate ca mine care ar dori sa-l gaseasca : e produs Bio, cumparat din magazinul Rossmann si scrie mare pe el : KANNE-BROTTRUNK.(Ambalaj sticla 0,75L, pret 1,65 eur).Exista si o adresa de site cu acelasi nume.
osna spune:
panseluta mersi.uite ca nu stiam si eu imi aduceam la pliculet din romania cand veneam.
maine cand ies in oras imi si cumpar o sticla si pun de-o ciorba
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
helbi spune:
Si in DM se gaseste, asta daca va e mai la indemina.nu stiu exact daca in Schlecker au....
helbi spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Helbi, ti-am trimis. La Bürgeramt m-am dus la Empfang, am zis ca am nevoie de o Beglaubigung pt o Verpflichtungserklärung, mi-a dat un numar si am asteptat vreo 5 min. M-am dus la ghiseul respectiv, i-am dat hirtiile, am semnat in fata ei. M-a intrebat pt ce.mi trebuie hirtia respectiva (i-am zis io ca pt Bundesgrenzschutz la iesirea din Ro). A stampilat, am platit 5 euro, si ciuuuus! A, si mi-a copiat datele din pass pe hirtie.
C+ bb mik
Merci mult!!!!
Panseluta spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
Panseluta ti-am trimis un PM!!
....si eu ti-am trimis unul!
dani_flor spune:
Cristina, da, gradinitza berlineza am "fumat-o" 4 ani, am acumulat experientze foarte multe, de toate felurile!! Si in general mi-a lasat un gust foarte amar. Scoala abia am inceput-o, este de stat, mie mi se pare suuuuper, ca personal si organizare si in comparatie cu gradinitza (care era EKT), adica (semi) privata!!!!! Citi ani au copilasii tai?? Daca vrei sa schimbam experiente, oricind!! Pe forum sau PM.
Panseluta. Borsul Bio Kanne-Brottrunk il folosesc si eu, se gaseste la orice drogherie, se gaseste si la minimal (lantul de magazine rewe), si va spun din experienta ca e foaaaaaarte bun, face ciorba super! Nu toata lumea il agreeaza din cauza pretului, dar zic eu, e Bio si merita.
Alina spune:
Fetele,
Unde gasesc mocheta sau ma rog,covor cu Mickie Mouse pt camera copilului?
Perdele faine cu Mickie am gasit la Segmüller dar le cumpar numai daca gasesc un covor/mocheta potrivit asa ca .
Danke sehr!
Alina
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by Panseluta
Ziua buna fetelor !
Vad ca s-a mai activat si forumul nostru! asta e bine.
Vroiam sa va spun ca azi am gasit bors intr-un magazin! Poate ca subiectul e vechi, eu mentionez totusi numele, poate mai sunt neavizate ca mine care ar dori sa-l gaseasca : e produs Bio, cumparat din magazinul Rossmann si scrie mare pe el : KANNE-BROTTRUNK.(Ambalaj sticla 0,75L, pret 1,65 eur).Exista si o adresa de site cu acelasi nume.
buuna informatie.
Dar, taratze ati auzit in DE. Ca de cateva luni imi fac singura borsul insa, tot depinde de taratzea din ro.
Hai ca io le intrec pe toate. ati mai auzit pana acu pe cineva sa isi aduca materie prima de bors din ro? Am vrut sa va intreb mai demult dar..
Alex
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez
helbi spune:
Dani, si noi la anul vom merge la scoala, asa ca pe mine ma intereseaza info. Cam ce fac in clasa 1? Fetita ta a stiut sa faca liniute, bastonase, etc cum se facea in RO, sau invata acum? Ca eu sunt taaaaaaaare speriata ca nu fac fata Eu, nu fii-mea
Din cite stiu eu nu sunt multe fetele cu copii de scoala, sau care la anul merg la scoala, asa ca, daca cumva discutia despre scoala deranjeaza, o putem muta pe PM.
tinatache spune:
Fetelor, cum ne dam seama care e scoala buna si care nu?? Asa de prin vecini sau exista si la scolile primare un ranking ceva?
Dar de scolile private ce stiti? Sunt intr-adevar mai bune sau e doar banii de ele?
Andreia, dupa cum vezi discutia nu deranjeaza deloc, ba chiar ma intereseaza f mult!
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o