Salutare tuturor,
Hop si eu !
Vin cu o intrebare...Deoarece ma indrept cu pasi repezi catre Danemarca,mi-au ramas ceva lucruri la care nu renunt nici in ruptu' capului , dar care nu mai incap nici in masina, nici pe masina si nici chiar sub masina...
Cum sa fac? La ce serviciu sa apelez sau la ce firma de transport?Vreun nr de tel stiti? Ceva, cumva?
Sar'na anticipat !
de te maritai acu vre-o 3 ani , aveam eu un camion mare dar acu l-am dat hahahahahaha
baga-le la un container din ala mic si la tren cu ele , e cel mai ieftin. si primesti containerul aici acasa.
ori zi-i lu barbatitu daca inca n-a plecat sa ia o rulota din dk si o incarcatzi si o targe acasa dupa el
Dom'le...ce sa zic...prompt ca de obicei !
Narancea e primu' !
Multumesc frumos !
Dar acu' , te rog da-mi si detalii !
Faza cu rulota pica din start pt ca nu vrem sa faca 10000000000000 de ani pe drum catre Romanica...nu?
Hai , fii baiat de baiat si da-ti cu parerea...
Multam anticipat
P S: Promit ca dau o bere !
pai stiu eu ce detalii ?
umbla si tu la gariile de marfa din Bucuresti, la gara obor, gara 16 februarie, gara catzelu sau cum dracu le zicea si vorbeste cu ei, intreaba pretzul. sau uite-te direct in cartea de telefon la firme care expediaza marfa si zi-le ca vrei un container din ala mic, nu stiu cit dracu are 2 m cubi parca.
ce ai bre de luat de acasa ?
zi lu omu tau sa schimbe repede masina, un sharan pe numere galbene si ai loc in spate ........... hahahahahahaha
E o firma care transporta si oameni si face cargo. Face transport Romania - Suedia. Se opreste si in Danemarca, bineinteles.
Se numeste XXL Tours
tel: 0040 744 31 75 04
0040 788 31 75 04
0040 788 44 22 40
0046 737 13 86 71
0046 736 28 08 45