Oligospermie (9)- putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Stau si ma intrb si eu ca-n vorba unui cantec"Ce caut eu in viata mea" asa ca nounou te inteleg.
Carmen.cita-ce mai vezi in globul tau de cristal,mai zi-ne si noua ca poate ne luminezi.
Oana sa te rogi si pt noi si Dumnezeu sa te auda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Nounou avea dreptate aseara, eu am uitat sa pun punctul pe 'i': a fost vorba in povestea mea de aseara despre dragoste si credinta intre oameni cu o usoara labilitate psihica, vulnerabili... asa cum bine spunea Carmecitaaa, iar noi cum suntem un salon de oameni cu psihicul tare, am simtit si noi nevoia sa ne refulam.... caci cum simtul umorului m-a lasat in abandon ieri, ce altceva puteam sa mai fac, in momentul meu de labilitate psihica, decat sa ma iau de labilitatea altora.... doar oameni suntem, cu totii....
Dar as fi incorecta daca nu as puncta si urmatorul aspect: printul nostru are cateva calitati pe care nici preotii nu prea le mai au ,si anume, nu are 'pacatul banului' si nu e un om 'rau'. Bunatatea sufleteasca este evidenta, poate asta si atrage multe musculite visatoare, care se imbata cu propriile vise, iar faptul ca nu cere bani si nu e interesat de aspectul financiar, il apropie putin de sfiinti, in domeniul medical.....
Problema ar fi, de fapt, ca avem de ales intre printi din crucea rosie, cu o usoara labilitate psihica (iar ideea fixa cu laparoscopia, tine tot de o fixatie psihica a omului nostru) si printi si printese nelabine, dar tare dornice sa ne administreze un viol prin portofele, de dragul artei medicale....
Adica ori viol la sentimente (si la organele mele interne, care nu au nevoie de laparoscopia mult laudata de domn doftor!!!), ori viol la portofele! Eu inca mai caut IDEALUL, adica acel print/printesa cu crucea rosie in mana, care sa ma AJUTE, fara sa ma violeze, pe nici una din cai!

Hai ca ma scosai si din necazul de aseara.... sper...
Greule ma indrept spre manastirea Bistrita, pentru a-mi tine promisiunile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Buna dimineata, dragilor! Am fost la cumparaturi si m-am intors cu gramada de chestii dragute foc, sunt in al 9-lea cer... OANA vaz ca a plecat in calatorie... vine duminica... abia astept...
Azi-noapte am crezut ca ati plecat pe aripi de vise si ca eu inchid usa salonasului nostru pana a doua zi, dar m-am inselat...
Greule, mie imi place viata mea, asa cum e ea, si e tare bine ca sunt EU in viata mea si nu altcineva... Vad in globul meu de cristal happy-end pt fiecare din voi, fiecare aveti un destin special si o stea straluceste deasupra fiecaruia din voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

sant bine....dar n-am mai trecut de mult pe aici, va multumesc pentru urarile de ziua mea......Acum sant in perioada de monitorizare(la DR.) si avem treaba...Sotul meu are un program pe calculator si urmareste si el perioada fertila , chiar mi-a spus vezi ca daca ramai gravi faci fata, am ramas fara cuvinte....i-am spus da ce esti prezicator...si i-am spus baiat cand fac si mi-a spus ca de maine incolo....asa ca vai de el....zilele astea.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Carmen.cita, abia astept sa ajungem si noi acasa sa mergem la cumparaturi, eventual facem un trio si cu Oana. Azi am o zi incarcata, nu stiu daca o sa mai apuc sa intru.

Va doresc sa aveti un we placut si ne auzim luni! am fugit la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Doamna Sheherezada, ne spuneti in fapt de seara povesti tare frumoaaase si moralizatoare, cu talc si bine cosmetizate.Si cand te gandesti ca s-a spus ceva despre "fuga de idei" in perioada rascoalei de la Bobalna..bleah... E greu probabil ca Albul ca Zapada sa nu afle despre sezatorile noastre literare, nu doar infertilele sunt drosophile amorezate, ci mai sunt si printre mamici..mai scapa cate o remarca...deh...mai tii minte, cand ne-am intersectat noi 2 pe patinoarul lui ? eu am ales acest salon...
cat despre sampanie, eu am galgait-o deja in avans, pentru zilele ce va sa vie.. ridica-te si continua alergarea...eu asa fac, de ex. acum fac joc de glezna, dup un test de ov. +..asa ca sa mai uit de cada cu virusi in care ma scald cu drag si spor...mi-a frica sa-mi iau rezultatele de la mycoplasma, listeria si culturile de col...poate mai invat ceva microbiologie cu ocazia asta...in loc sa fiu floare de lotus eu sunt buruiana de pe marginea santului
Greule, te admir, ai ramas solo, fara titel si peterpan...
Va pupa pe toti
Aysha

Mergi la inceput

aisha2 nu o lua chiar asa in tragic,chiar asa comparatii la acest mod nu se cade.
Din pacate am ramas singurel,si sub amenintarea sticlelor si borcanelor aruncate de Oana inspre sexul barbatesc asa zis tare.Noroc ca se calma pana la urma.Acu isi spala pacatele pe la slujitorii Domnului si-mi promise ca se roaga si pt noi.
Carmencita regret ca te-am lasat cu ochii in soare aseara dar m-a sensibilizat subiectul si am cedat lui mosh Ene care ma gadilea la gene.Si daca globul tau zice de bine asa sa fie.Cat despre shoping ma abtin de la comentarii.Bine ca va simtiti voi bine macar la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Buna seara, dragilor! Aseara, ca si Greuceanu si eu am cedat si am plecat 'pe aripi de vise' cum bine zice Carmen.cita. Mi-a placut povestioara teribil, OANA, si va spun din proprie experienta ca intr-adevar o persoana cu probleme de fertilitate este foarte vulnerabila emotional fata de cel/cei care in perceptia noastra (cel putin a mea) detin un asa-zis control... de aceea daca ar fi sa aleg intre 2 'rele', prefer detasat violul la portofel caci nu exista razboi fara pierderi, dar prefer sa fie pierderi materiale, nu sa fie nevoie sa merg si la psiholog apoi...
AYSHA, multa subtilitate din partea ta, apropo de 'fuga de idei', fata asta o noastra are idei cu carul, nu ne vom plictisi niciodata cu ea langa noi... Cat despre virusi, nu fii asa de aspra cu tine, totul are o rezolvare. Curaj si optimism! Si intra mai des, umorul tau este pe gustul meu.
Am uitat sa va spui: sotul meu s-a intors din calatorie azi-noapte incarcat cu cadouri precum un Mos Craciun, mi-a adus printre altele un parfum pe care mi-l doream de mult,... jeleuri (mor dupa ele)... si altele .
Va pup pe toti (si pe cei absenti!)

Mergi la inceput

Va parasesc din pacate pentru o vreme.Cand ma voi intoarce sper sa va gasesc pline de voie buna si buna dispozitie.Pana atunci va doresc toate cele bune.Si vreau sa vad si rezultate ca noi nu prea ne facem planul aici si s-ar putea sa ne restructureze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Ce bine ca exista si zile de duminica, sa am si eu cand sa ma pun la punct u povestioarele voastre.

Oana, paharul meu pt sampanie l-am pus in vitrina pana luna viitoare.
Si povestea ta mi-a placut. Am decodificat-o pana si eu, desi la inceput aveam mari indoieli. La sfarsit am luat o mica palma. Aveam si eu indoielile mele dar...

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput