Miresele anului 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 28
krelia spune:
quote:
Originally posted by ramona26
Salutare,
am aterizat si eu in sfarsit unde trebuia (sper).Pupici dulci pentru toate proaspetele si viitoarele miresici, sunt o viitoare miresica pe 26 august 2006 am planificat si noi nunta asa ca daca ma primiti, intru si eu in clubul vostru.
Pupici dulci.
Bine ai venit, ramonel !!!
Mission complete!!!
Listutza actualizata!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Rallu spune:
quote:
Originally posted by kateryna
[quote]Originally posted by Rallu
[quote]Originally posted by kateryna
Aaaa... Rallu eu am terminat facultatea...de management. Se pare ca e doar o coincidenta de nume. Oricum sa stii ca am nevoie de un stoma daca ai nevoie de clienti.
Scuze...am incurcat borcanele. Intre timp aflasem si eu ca e doar o coincidenta de nume.
Oricum...incantata de cunostinta.
Cu cea mai mare placere ma ocup de maselutele tale dar mai asteapta putintel. Acum sunt o viitoare miresica fooooaaaarte stresata. Luni incepe licenta si am vreo 3 examene.
Offf...sunt cu nervii la pamant si i-am omorat si pe cei din jurul meu.
Unde mai pui ca in timpul afectat invatatului a trebuit sa ma ocup si de cautatul restaurantului si a nasilor.
Acum am rezolvat (cat de cat) cu restaurantul. Nu-mi indeplineste chiar toate conditiile (dupa parerea prietenului meu e chiar imposibil asa ceva) dar e ok. Am dat si avansul.
Am intrebat si niste potentiali nasi si acum asteptam raspunsul. A fost chiar mai bine decat ne asteptam...nu s-au repezit cu bata la noi.
Totusi, mai am o problema.
Eu vreau neaparat la nunta si formatie si DJ. Nu mi se pare ca traiesc cu adevarat un eveniment daca n-am muzica live dar sunt constienta ca sunt anumite melodii imposibil de reprodus (adica posibil dar nu sa si sune omeneste).
Dj nu e asa de greu de gasit dar formatie...:(
Restaurantul pe care l-am ales nu are formatie proprie si nici pe net n-am gasit nimic.
As avea 2 intrebari:
1. Cand ar trebui sa vorbesc cu formatia? (cand dau si avansul la restaurant, adica acum, sau inainte de nunta).
2. Unde gasesc o formatie care sa stea cat de cat bine cu vocalizele? (adica repertoriu variat - exclus manele - si falsat cat mai putin)
Rallu spune:
Aaaa...si mai am o intrebare la voi...
Deh, ce sa-i faci, copil curios...eu si intrebarile.
Cum de se marita Pisoi turbat (daca m-am uitat eu bine) pe 24.06?
Nu ca asa avea ceva cu data aceea dar tot atunci am vrut si eu si mi s-a spus ca nu e voie. Cica e in postul Sf. Petru si Pavel (sau poate sunt altii doi, desi eu cred ca i-am nimerit).
Poate e de alta religie si atunci s-ar explica.
Sau poate a luat o dispensa. Daca e asa, o rog frumos sa-mi zica si mie cum a facut.
Acum ce-i drept e cam tarziu sa mai fac ceva ca eu deja am stabilit totul pt. 17 dar macar sa vad cum se facea.
Merciiii
Gata...ma intorc la toceala...
dyadya spune:
Rallu, iubita, nu stiu cine te-a dezinformat dar Sfintii Petru si Pavel se sarbatoresc pe 29 iunie, iar postul este pe 27-28 iunie. Este singurul post dintre Paste si Postul Sfintei Marii(din august). Nu mai este nici un alt post in iunie. Dar trebuia sa te uiti in orice calendar bisericesc, si acolo scrie clar cand sunt posturile ba chiar scrie(NU SE FAC NUNTI). Daca tii neaparat la data de 24.06, si mai poti schimba ceva, NU ESTE IN POST!
ooana spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Cum de se marita Pisoi turbat (daca m-am uitat eu bine) pe 24.06?
..
...si eu am vrut in 23.06 si am primit acelasi raspuns, cum ca e post Sf. Andrei si Pavel!
Acum e cam tarziu sa mai modific ceva ...dar mi-ar fi placut!
Ramona, bine ai venit!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
daii spune:
Neatza, fet5ele miresicile!
Cam urata ziua asta, dar la noi aici e cald, frumos si bine!!!
Krelita printzesita, multumesc ca m=ai pus si pe mine pe listuta!
Nu-i asa ca-mi sta bine in fruntea listei???????????
Cine visa ca din codasa voastra fara speranta voi ajunge in top.
Pupicuti multi si o zi frumoasa. Va pupa fata
ooana spune:
Daii, nu ai fost niciodata in coada listei.....doar ca erai "pe ganduri" si acu te-ai hotarat.....si uite ca esti in fruntea listutei!
...intr-adevar, e o dimineata urata pe la noi....pentru ca ploua
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
Neatza, miresicilor!
Miresica asta e cam varza....cred ca e tare afectata fizic de vreme...e cam ametita si nu poa' sa tina capu' in jos......da' pan' se marita ii trece, nu??
Rallu, pisoi_turbat e o miresica mai veche, de anul trecut, care n-a mai intrat...tot de anul trecut...nu mai stim nimic de ea...doar ca a avut anul asta parca tot prin iunie, cununia civila....
daii, esti cocheta rau, in fruntea listei, ce sa mai!
Urat e si p'aici...si de-acum incolo, cica...tot asa va fi.....
26 august 2006
dyadya spune:
Dupa ce ca sunt suparata ca nu am restaurant inca, dupa ce ca fac mii de calcule pt nunta si tot mi se pare ca n-or sa se potriveasca in veci, dupa ce...dupa ce.. mai e si vremea asta de c... de m-a lovit o baditamai depresia. Si colac peste pupaza, acum ma duc sa gatesc ceva ca nu mai avem mancare si dupa aia, ma duc la scoala ca am ore dupa-amiaza! taman cand nu-mi mai arde de nimic
Of, si tu Krelia zici ca de-acum incolo asa va fi vremea?!
krelia spune:
Rallu, join the club!
Si eu sunt de aceeasi parere...DJ + formatie
Io, am alte intrebari...unde gasesc io DSJ care sa se inteleeaga cu formatia...sa nu-mi faca talmes balmes din nunta si sa vrea care mai de care sa iasa in evidenta in noaptea aceea??
Sau, cu cat timp inainte tre' sa ne ducem la biserica...s ane "anuntam"??.....de cerut "detalii", banuiesc ca e ok daca am merge si acum....
Cu cat timp....pai..stii cum e..ca si cu restaurantele....tot ce-i bun se ia cu timp destul inainte....
Iubi incepe sa ma supere...ma tot rog de ele sa-l sune pe amicul pozar si tot amana.......hmm...da' in week-endu' asta, nu mai scapa!!
26 august 2006