Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

BlueEyes, ati putea atunci sa incercati sa va limitati la un filmulet mai scurt pe care sa-l "plasati" strategic inaintea unui anumit moment, de exemplu inaintea tortului, o muzica mai deosebita, ruleaza imaginile si dupa aceea apare tortul, sau ceva de genul acesta.
La noi au rulat pe tot parcursul nuntii, dvd-urile cu nunta de aici si nu ne-am gandit nici o clipa la chestia cu distrasul atentiei. Fiecare a facut ce-a vrut, ideea nu a fost sa stea toata lumea sa se uite capt coada, unii s-au uitat, altii nu, altii la frinturi... dar am ovservat ca mai toti au prins cate ceva fara sa stea lipiti de scaune....

quote:
Originally posted by BlueEyes

A scris cineva de ceva ecran in local...pt poze. Chiar discutasem cu iubi ideea unui video-proiector si sa ruleze pe perete pozici cu noi doitzi de la origini pana in prezent Numai ca iubi a zis ca vom distrage atentia invitatilor... asha ca... am renuntzat temporar la idee

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

In primul rand, Andita, felicitari pentru steluta!!!Suntem si noi instelate acum.
In al doilea rand le multumesc celor care m-au felicitat pt steluta mea.
In al treilea rand, BlueEyes, da,si eu tot la scoala.
Krelia, si pe mine ma dispera faza cu chelnerul care cum clipesti sare pe tine sa vada daca ti-a intrat ceva in ochi; dar pe de alta parte am fost la o nunta unde nici daca aruncam cu ceva dupa el nu ne baga in seama:toata seara am facut poteci la bar cand voiam cafea, sau ceva de baut(slava_domnului sucurile erau pe masa- dar si sticlele alea trebuiau schimbate din cand in cand!!). Asa ca nu stiu cum e mai bine, dar inclin sa cred ca pleci mai multumit de la o nunta unde ai primit tot ce ti-ai dorit si asta in cateva secunde, decat de la una in care ti-a intepenit mana de cat ai agitat-o dupa chelner!
Pepenash, ma bucur sa vad ca s-a mai gandit cineva la ideea decorarii unui restaurant plecand de la nimicul de pe pereti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Krelia, ai si tu dreptate, intr-un fel. Pe de alta parte, parca nici ideea cu autoservirea nu-mi surade. In fine, pana la momentul nuntii gasim noi cea mai buna solutie.

BlueEyes, poate rula un scurt filmulet de 2-3 minute si inaintea primului dans. Ceva de genul: "Urmariti povestea celor doi protagonisti ai acestei seri", iar voi va faceti aparitia dupa acest filmulet in aplauzele invitatilor si valsati (sau ce ati ales voi ca si dans de deschidere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona26 spune:

Salutare,
am aterizat si eu in sfarsit unde trebuia (sper).Pupici dulci pentru toate proaspetele si viitoarele miresici, sunt o viitoare miresica pe 26 august 2006 am planificat si noi nunta asa ca daca ma primiti, intru si eu in clubul vostru.
Pupici dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Ai vazut ca ai reusit pana la urma? N-a fost chiar asa de greu
Bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Apropo de treaba cu cafeaua. Mie mi se pare normal daca imi include 2 cafele in meniu sa se incadreze cu alea pt toti invitatii. Adica, daca am 120 de meniuri=240 cafele. Cand pun cafelele, sa intrebe omul daca vrea sau nu, ca sa nu zaca acolo pe masa, iar cand un invitat cere a 3-a, a 4-a cafea se aduce din cele incluse in meniu. In felul asta se face o medie. Sunt unii care nu beau deloc, si altii care beau 5. Daca al sfarsit sunt 240 cafele consumate e ok. Bineinteles, ce e peste se plateste. Dar nu e normal sa zaca cafele pe mese si eu sa platesc altele cerute intre feluri. Si eu sunt de acord ca nu toti invitatii beau la aceeasi ora cafea, asa ca e mai simplu sa adune la sfarsit cate cafele au servit, decat sa vina de doua ori cu tavile cu cafele si sa le tranteasca in fata invitatilor fie ca acestia beau sau nu. Presupun ca e mai greu de calculat cat s-a baut daca se aduc de cate ori cere cineva, dar cred ca exista o metoda de calcul. Cred ca se numara de fapt pachetele de cafea consumate. Ei pt 240 cafele foloses x pachete. daca l-au deschis si pe al x+1-lea, atunci calculeaza in plus.

Mergi la inceput

Exact asta era si ideea mea, Dyadya, stabilesc la inceput un anumit numar de cafele, iar la sfarsit platesc ce se consuma peste, daca se consuma. Si, evident, cafelele se aduc cui vrea, invitatii fiind intrebati in prealabil daca vor sa serveasca. De asemenea, e posibil ca invitatii sa doreasca sa bea cafea decofeinizata sau ceai negru ori de fructe. E bine sa existe posibilitatea de a comanda si asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ramona, bine ai venit!Emily, te rog mult de tot sa imi trimiti si mie oferta: anamariame@yahoo.comMultumesc Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Bun venit, Ramona! Ai nimerit bine de data asta. Krelia este responsabila cu listuta, asa ca te va trece si pe tine cu coordonatele tale. La ce restaurant se va desfasura evenimetul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by Rallu

quote:
Originally posted by kateryna

vreau si eu oferta petrescu.georgiana@gmail.com .

Georgiana...tu nu cumva acum termini facultatea...mai precis stomatologia?
Daca da, atunci suntem colege (ca sa vezi ce mica e lumea) :)
Daca nu, scuze dar am si eu o colega care are exact acelasi nume.

Aaaa... Rallu eu am terminat facultatea...de management. Se pare ca e doar o coincidenta de nume. Oricum sa stii ca am nevoie de un stoma daca ai nevoie de clienti.

Mergi la inceput