Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

emily nu stiu de ce ti-a blocat accesul...dar te rog incearca si la vera_nitza@yahoo.com

fetelor va rog mult dati-mi si mie idei de restaurnate cu meniul pana in 30 euro...cam pentru 80 persoane ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

vreau si eu oferta petrescu.georgiana@gmail.com .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ce faceti fetelor?....harnicute ca de obicei! ....iar ati scris o gramada de pagini si azi!

Tigrutz "La Multi Ani"....(cu intarziere) si multi !

Krelia....ideea e super cu cafeaua...ai dreptate, doar nu pot toti sa doreasca sa bea cafea deodata la aceeasi ora!

Va pup...si sper sa nu mai am o zi asa de incarcata si maine...sa pot sta mai mult cu voi! PUSI

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Krelia, am fost si la nunti la care s-a servit cafea dupa fiecare fel in parte. Cred ca eu voi conveni asupra unui numar de cafele (ma gandesc la 400, deci cam 2 de persoana) si voi da liber la restul. Desigur, chelnerii vor avea obligatia sa intrebe mereu invitatii daca doresc cafea. La fel as vrea sa procedez si cu bauturile energizante, gen red bull, doar ca de-astea voi lua mai putine pentru ca nu sunt la fel de multi amatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Multumesc mult pt. oferta Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

chitantza am primit....numa ca... nu stim cat o sa fie meniul...tot zice ca o sa vedem la anu'... Nu tare ne convine, pentru ca am vrea sa stim cat de tare ne intindem

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Shi mie imi place ideea cu cafelutza...Nu toata lumea consuma la fel...Eu, de ex nu beau cafea Si-i adevarata risipa la nunta sa-mi puna 2-3 in fatza... Asha ca bine sa poata sevi fiecare cate vrea...

A scris cineva de ceva ecran in local...pt poze. Chiar discutasem cu iubi ideea unui video-proiector si sa ruleze pe perete pozici cu noi doitzi de la origini pana in prezent Numai ca iubi a zis ca vom distrage atentia invitatilor... asha ca... am renuntzat temporar la idee

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ooana
Krelia....ideea e super cu cafeaua...ai dreptate, doar nu pot toti sa doreasca sa bea cafea deodata la aceeasi ora!

Heheweee, stiam eu ca esti d'amea!
quote:
Originally posted by pepenash
Krelia, am fost si la nunti la care s-a servit cafea dupa fiecare fel in parte. Cred ca eu voi conveni asupra unui numar de cafele (ma gandesc la 400, deci cam 2 de persoana) si voi da liber la restul. Desigur, chelnerii vor avea obligatia sa intrebe mereu invitatii daca doresc cafea.

intrebatul asta mereu e cam cu dus si-ntors, dupa mine...ma gandesc ca mie, cel putin, mi-ar sta pe creier un chelnar care sa vina din jumate-n jumate de ora sa ma intrebe...vreti cafea? vreti cafea? vreti cafea??
dar, este o idee

emily, mersic si de la mine!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by kateryna

vreau si eu oferta petrescu.georgiana@gmail.com .

Georgiana...tu nu cumva acum termini facultatea...mai precis stomatologia?
Daca da, atunci suntem colege (ca sa vezi ce mica e lumea) :)
Daca nu, scuze dar am si eu o colega care are exact acelasi nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Emily, te-am rugat sa-mi trimit oferta, dar nu ti-am dat nici o adresa de mail
Trimite, te rog, pe tigrutz79@yahoo.com

Mergi la inceput