Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly

buna fetelor!!!!
am fost prin oras sa caut restaurant. a fost foarte interesant pentru ca locurile pe care le-am vizitat eu sunt scumpe dar misto asa ca am hotarat sa facem la hotel Intercontinental (in principiu), dar mai mergem si maine prin Herastrau.
am vizitat Club Elite care are deja oferta de pret pentru la anul si anume 35euro fara TVA mancarea plus 5% tips; locul e ok dar nu nemaipomenit.
am mai fost la Mc'Monis care este intr-adevar super dar salonul care ar fi bun pentru nou (Salonul Albastru) este sub forma de vagon, ; cum sa asezi invitatii????
am mai fost si la agentia Bon Mariage unde am primit o oferta draguta, iar marti primim oferta ferma, adica cat ne costa per total.
sa stiti fetelor ca meniurile ajung cam la 50-60 euro cu totul.

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

Emily

Emily, zi si mie cum e la Intercontinental.....ca vreau sa merg si eu pe acolo, dar ideea e...incap pe undeva 180-200 oameni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, miresici!!
Cum v-a fost week-endul???
Noi am rezolvat-o cu "ploconul", gata!! De vineri, avem nasi!
Tare bucuroasa sunt, mai ales ca sunt prietenii mei din facultate ...avem si martori pentru primarie...alti prieteni care practic, ne-au facut cunostiinta, deci...ne-au fost martori de la inceputuri

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Neata , fetele ! Krelia , am "calendarul" blocat (Adi & Cris forever).Ce fac?

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Cristina&Adi

Cristina&Adi forever

Incearca linkul asta...
http://daisypath.com/cache1/1/112001041.png

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

neata fetelor !!

acum dupa ce am citit tot ce ati scris pot sa spun ca aici pregatirile merg struna si mai important ca ne inmultim pe zi ce trece
Felicitari pentru licenta kateryna
Ralu examenul a fost cu asistentul lui dobrescu , radu enache.....un tip destul de ciudat ...
Altfel, am fost in week la nunta undeva in campina si a fost tare dragut asta dupa ce dimineata la sapte am uitat cadoul de cununie acasa si m-am intors din drum sa il iau ; am intarziat si am facut slalom ca sa ajungem la ora stabilita la cununie ...
A fost dragut sa vedem si alte traditii si obiceiuri ..insa f obositor asta dupa ce duminica cand ne-am intors ne-am hotarat sa facem o tura si prin sinaia ca doar eram in apropiere .....

acum ma apuc de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Fetelor, disperarea creste in mine, pe masura ce indiferenta creste in al meu partener de suferinta. Cum pot fi unii asa de linistiti, cand e deja mijlocul lui septembrie si noi nu avem local???? Ma innebuneste, numai cand il vad cat de calm sta, ci cum se enerveaza cand ma vede ca ma agit. zfi avand ceva de ascuns, o fi gasit el si vrea sa ma surprinda? I-am zis ca nu uil iert niciodata daca ma chinuie asa, avand el ceva in minte. Saptamana asta o sa fac munca serioasa de orientare, trebuie sa gasesc ceva, si o sa ma orientez pe segmentul Bucuresti, pentr ca ideea noastra cu muntele e cam SF....
Asa ca fac un apel, la voi, daca stiti vreun locsor dragut unde sa incapa oameni putini, si veseli, vreo 60 - 70, ganditi-va si la sufletelul meu.
in alta ordine de idei, voi ce mai faceti, cum v-ati petrecut week-end-ul asta minunat de scurt???

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Frumoaselor, eu nu sunt miresica de 2006, ci nasa de 2006.
Pot sa particip si eu la discutiile voastre ?
Sunt foarte incantata ca am primit cererea de a fi nasi. Mireasa este finutza parintilor mei si o cunosc de cand a venit din maternitate .
Vor avea nunta pe 9 septembrie 2006, la Restaurant Crâng din Buzau.

Am o vaga idee despre ce ar trebui sa faca nasii, dar voi invata mai multe pe parcurs.
E bine ca o sa am timp destul pentru pregatiri, mai ales ca in februarie voi deveni mamica pentru a doua oare (Giova - suntem colege de grupa la mamici).
As vrea sa vad de la voi cam ce anume va doriti (sigur ca o sa-mi intreb si viitoarea fina), dar sunt convinsa ca voi afla multe si de la voi.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

Vor avea nunta pe 9 septembrie 2006, la Restaurant Crâng din Buzau.

Am fost la o nunta acolo, acum vreo 2 ani, si a iesit tare frumos. Eu mi-s buzoianca, si jumate din jnunte de nunta o s-o fac acolo, la restaurant Pietroasele, pe 26 august.

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Andita, La Pietroasa e cel mai cel . Asa se spune.
La R. Crang imi place si mie, acolo am fost si eu mireasa... acum peste 7 ani...

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

fetelor m-am uitat si eu acum pe mariajlux...superbe rochitele .........de vis
tocmai am vorbit cu o tipa care imi spunea ca la ioanina sunt rochite superbe

ce stiti de asta???

Mergi la inceput

Andita, te-ai hotarat pana la urma unde esti cand esti miresica? Sa actualizez listutza, nu de alta

dana, te-am trecut pe listuta, si am scris nasica in dreptul tau , asa ca, acum, finutza ta este de-a noastra, prin intermediul tau

fany, intr-adevar rokitele sunt super...inca ma gandesc sa fac sau nu o rezervare..??? Acum, intreb si eu, sa nu mor proasta...parca se kema ioanin, nu ioanina, nu???

26 august 2006

Mergi la inceput