Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Ce harnice ati fost!!
Eu sunt super happy ca am terminat cu licenta... si am luat-o. De astazi gata ca nebunia asta si incepe nebunia nuntii, cea mai frumoasa nebunie. Zilele astea trebuie sa prin magazine sa caut ceva de imbracat pentru cununia civila. Aveti ceva sugestii? Si inca ceva... are cineva idee cam ce meniu ar trebui sa fie la cununia civila?

Pupici la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Felicitari, kateryna! Am avut si eu vara asta licenta la cea de-a doua facultate, prima terminand-o anul trecut, asa ca te inteleg perfect. Vezi ca tre' sa dai de baut
Si acum sa incerc sa-ti raspund la intrebari:
1. tinuta pentru cununia civila trebuie sa fie in mod clar una de zi, deci fara paiete, materiale lucioase sau alte briz-brizuri. Eu voi face cununia civila in curtea parintilor mei, am convins primarul sa vina sa oficieze acolo, deci voi opta pentru o tinuta cat mai lejera: o rochita cu bretelute, papucei sau sandale cu toc jos cu, eventual, o palarie.
2. meniul pentru cununia civila depinde de locul in care alegi sa faci petrecerea. Am fost invitata la o cununie civila urmata de o masa la restaurant, o masa restransa, vreo 10 - 15 persoane, si fiecare invitat a decis acolo ce serveste, iar la final s-a adus un tort, pe care il comandasera insurateii anterior, si sampanie. Daca masa o pui acasa, eu as sugera un bufet suedez cu ceva tartine, pui shanghai, ciocanele de pui, chestii de-astea. In cazul meu, va fi o petrecere in gradina, cu mese si umbrelute, cu gratar, mici si ceva garnitura, precum si niste aperitive usoare. Ah, si prajiturele, tort si sampanie. Vom fi in jur de 20 de persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Pepenash, am fost acum cateva luni la Mogosoaia dar nu pt nunta, ci pt vizitare. Atunci am mancat la restaurantul din complex(cel din cladirea din stanga palatului). Acolo nu mi-a placut faptul ca erau 4 saloane care comunicau prin usi iar capacitatea ma indoiesc ca era mai mare de 100 de locuri adunate. Pe cel de la intrarea in domeniu( este o cladire chiar cand intri din stada) nu l-am vizitat deoarece era mult prea departe de palat propriu zis(lac, alea alea) si am zis ca daca faceam la Mogosoaia, voiam sa le ofer invitatilor posibilitate de a se plimba pe malul lacului nu de a face 1 km pana la lac! Dar am inteles ca acolo ai putea face si pe peluza din fata palatului unde se aseaza un cort. Eu zic sa mergi pana acolo sa vb cu ei. Dar tb sa iei in calcul si faptul ca nu este in Buc si asta ar putea fi o problema pt invitati. Eu m-am gandit asa: cei care au masina vor veni cu ea ca sa nu cheltuie bani pe taxi, dar nu vor consuma bauturi la nunta iar cei care nu au masina vor tb sa bage adanc mana in buzunar pt ca sunt destui km pana acolo si in afara Buc taximetristii au alte preturi. Si am cam renuntat la ideea de a face nunta in afara Buc. Pana la urma vor fi oameni care vor spune: "daca dau cateva sute de mii pe taxi, inca nu stiu cat pt tinuta, coafor, etc, plus darul ies cam scump. Mai bine stau acasa!"Plus ca multa lume cand aude de nunti facute prin palate se gandeste automat la sume astronomice pt tacam si atunci, decat sa dea prea putin si sa le iasa vorbe, mai bine stau acasa! Mai exista si varianta inchirierii unui microbuz, dar asta inseamna sa iei din libertatea invitatilor: tb sa plece toti odata! Poate unii vor sa plece mai devreme si nu au cum, etc. PLus ca rudele/ prietenii din provincie tb transportati pana acolo si inapoi cumva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by pepenash

Ziua buna!
Sunt tot o viitoare mireasa a anului 2006 ..........

Ziua buna si tie, pepenashule!

Si bine ai venit!!!
(te-am trecut pe listutza..la indecise - asa ca gaseste data repejor, daaaaaaa? )

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Kate, bravo, fata! Miresica licentiata ce esti!
pepenash, o intrebare, cum de-ai convins primarele sa vina pt civila in curtea proprie???...tare-s curioasa si tare ma bate gandul si pe mine la asa ceva.....si tu te gandesti sa faci civila in alta zi decat religioasa?

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Dyadya, ai foarte mare dreptate in privinta transportului. Eu ma gandeam sa ajunga fiecare cum poate sau sa-i grupez cumva pentru transportul cu un microbuz/autobuz, iar acolo sa-i cazez undeva, stiu ca exita niste spatii de cazare prin apropiere sau chiar la palat... nu mai tin bine minte, amintirile mele sunt vechi. Iar o nunta in aer liber, fie ea si sub cort, nu ma atrage catusi de putin; daca ploua, se face o mocirla generala, iar vara asta a plouat din belsug. Deci, daca restaurantul este compartimentat, cel mai probabil va cadea de pe lista. Oricum, decizia finala o voi lua dupa ce voi analiza toate avantajele si dezavantajele fiecarei locatii in parte.

Mergi la inceput

Da, krelia, civila va fi in alta zi decat religioasa. Noi ne gandeam sa fie cu o saptamana inainte, dar ar mai fi si varianta sa o facem chiar in perioada postului Pastelui, cand aglomeratia va fi minima, cred eu. Cat despre primar, am ajuns la el prin niste interventii din partea parintilor mei care il cunosc ceva mai bine. Deocamdata el si-a dat acordul de principiu sa vina, iar in momentul in care ne vom decide asupra datei, vom sta si noi de vorba si el si, eventual, vom "cotiza" ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Originally posted by krelia
blue]Kate[/blue], bravo, fata! Miresica licentiata ce esti!

Hihi, mersic Krelia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Bine v-am regasit...miresici
Mi se pare mie....sau suntem deja vreo 28 de ? In ritmult asta...pana la anu... trecem suta
Miresici noi...bine ati venit la
Eu acuma am ajuns de la Bucuresti... Bine-nteles ca n-am reusit sa ajung pe la magazine de miresici, dar nu conteaza....a promis iubi ca mai mergem special pt asha ceva... Am fost la RomExpo...ca iubi meu lucreaza in domeniu... Si am fost sa vedem mobilier. Tare dragutze mobile am vazut... Dupa ce s-a plicti fata... am fost la plimbarica prin Herastrau... Am avut un week-end dragutz
Concediu placut Giova draga...
Felicitari miresicilor licentziate

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

BlueEyes, bine te-ai intors din minunata capitala Am fost si eu weekend-ul asta la targ, n-am luat nimic, dar mi-a ramas gandul la un pat de apa. Din pacate, am (3 matze, chiar) si nu cred ca ar rezista prea bine

Mergi la inceput