Miresele anului 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
emilyjeuly spune:
buna fetelor!!!!
am fost prin oras sa caut restaurant. a fost foarte interesant pentru ca locurile pe care le-am vizitat eu sunt scumpe dar misto asa ca am hotarat sa facem la hotel Intercontinental (in principiu), dar mai mergem si maine prin Herastrau.
am vizitat Club Elite care are deja oferta de pret pentru la anul si anume 35euro fara TVA mancarea plus 5% tips; locul e ok dar nu nemaipomenit.
am mai fost la Mc'Monis care este intr-adevar super dar salonul care ar fi bun pentru nou (Salonul Albastru) este sub forma de vagon, ; cum sa asezi invitatii????
am mai fost si la agentia Bon Mariage unde am primit o oferta draguta, iar marti primim oferta ferma, adica cat ne costa per total.
sa stiti fetelor ca meniurile ajung cam la 50-60 euro cu totul.
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
Emily
kemsy spune:
Salut mirese de viitor :)Vreau si eu in catalogul 2006. 23 SEPTEMBRIE, Onyx, Iasi. Si nu stiu de ce imi vine sa rad cu gura pana la urechi Deci, cum stati cu pregatirile ? :))
Andita spune:
Clar, nu mai tin pasul cu voi, mama lui de serviciu. Azi am auut o zi super nasoala, m-am certat cu o directoare cu probleme majore....ma rog, gata, a trecut, maine e sambata.
M-ati imbolnavit de dimineata cu site-ul ala, mariajlux. M-am insdragostit de o rochita, rau de tot, nu pot sa mi-o scot din cap (la cosmobella, pe site-ul mariajlux, in dreapta, pe primul rand). Numai la asta ma gandesc, si la cum sa folosesc recenta marire a lui iubitel ca sa mi-o cumpar .
Acu' nici nu am inceput bine sa povestesc, ca tre' sa plec, colegii mei au taiat-o de mult, iar eu am mai zabovit sa lecturez. Of, timpul asta. Poate recurperez saptamana viitoare.
Va pup. Week-end placut!
Andita
Giova spune:
Pupici miresici.
Sa nu scrieti prea mult, ca sa nu-mi obosesc ochisorii pe cand ma intorc.
Gata in 10 min. plecam de la birou.
Maine spre Alba Iulia, luni dim. spre Buc. si marti dim. spre Creta.
Abia asteptam!!!!
Ne auzim prin 24 sept. Daca am net pe undeva, mai intru sa va salut.
aveti grija de voi.
poze
gio si bb Marco 22+
ralu_trancu spune:
Fany, examenul era cu Dobrescu, sau cu asistenta? Si eu tot Comunicare am terminat anul trecut.
krelia spune:
quote:
Originally posted by kemsy
Salut mirese de viitor :)Vreau si eu in catalogul 2006. 23 SEPTEMBRIE, Onyx, Iasi. Si nu stiu de ce imi vine sa rad cu gura pana la urechi Deci, cum stati cu pregatirile ? :))
Bine ai venit, kemsy
Te-a trecut fata in listutza!!!...miresica nebunatica!
Pregatirile..cum sa stam cu ele...unele cu restaurant, altele tot in cautari....si tot asa
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Salut , fetili ! Ce facetzi ? Acasica sau lucrati si sambata ?
Cristina&Adi forever
pepenash spune:
Ziua buna!
Sunt tot o viitoare mireasa a anului 2006 si azi am demarat vizionarile restaurantelor. Am inceput cu zona Parcului Herastrau, dorindu-ne un restaurant spatios (180 - 200 de persoane), cu un singur salon pentru ca nu vrem mai multe nunti in aceeasi incinta si, nu in ultimul rand, cadru natural. Nu am gasit nimic pe plac, drept pentru care mai cautam. Daca aveti vreo sugestie, o citim cu atentie.
Multumiri anticipate!
In alta ordine de idei, emilyjeuly unde este Club Elite? Eu m-am invartit de doua ori pe Bd. Ficusului, e drept, din masina, si nu am dat de el. Poti sa-mi spui si mie un punct de reper?
Din nou, multumiri!
pepenash spune:
Dyadya, am citit la un alt subiect ca ai fost la Palatul Mogosoaia. Dintotdeauna mi-a placut locul acela si am visat sa ma casatoresc acolo, dar nu am mai fost de vreo cinci ani in zona. Am inteles ca restaurantul a fost renovat in ultimii ani, asa ca l-am inclus si eu pe lista posibilelor locatii pentru nunta si as vrea sa merg sa-l vad saptamana viitoare, poate. Poti, te rog frumos, sa-mi dai si mie mai multe detalii despre restaurant? Eu am nevoie de un salon pentru vreo 180-200 de persoane. Mai este vreunul de capacitatea asta in complex?
Multumesc anticipat!