Miresele anului 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
dyadya spune:
Rallu, vorbesc serios. Noi am fost acolo cu niste prieteni sa mancam intr-o sambata seara(stiam ca ua papi bun) dar nu ne-am gandit ca ar putea sa fie nunti. Odata ajunsi la capatul Bucurestiului am zis ca n-are rost sa ne intoarcem si am ramas sa mancam. Deci:
1. Mesele alea de la intrare de langa gard(dreapta) erau deschise pt public-nu eram singurii care mancau acolo.
2. Erau 3 nunti, 2 in saloane si una pe terasa.
3. Nunta de pe terasa era micuta(maxim 60 de persoane) dar muzica de la ei se auzea foarte tare-in holul ala dintre terasa si salonul mare-cand mergi spre baie se amestecau muzicile din salon cu cele din terasa. DAR pe terasa nu se auzea din salon si nici viceversa!
Terasa era imprejmuita cu niste panouri din alea tip paravan(cum erau pe vremuri) foarte frumoase(imbracate in ceva material matasos) astfel ca nu vedeai ce se intampla pe terasa. Dar dezavantajul consta in spatiul ingust comun pt iesirea oamenilor din terasa si pentru iesirea celor din salon afara. Dupa cum stii cladirea este costruita pe terasa, nu e spatiu intre ele. Acum poate ai noroc si nu e nunta pe terasa in ziua cand ai tu nunta.
AVIZ amatoarelor de Vulturul! Cititi ce am scris mai sus ca poate nu va convine ideea si atunci actionati in consecinta!
Giova spune:
In sfarsit am reusit sa citesc toate cele 8 pag.
Bun venit noilor miresici!!!!
Raluca felicitari matusico!!!!
Am citit ca s-a discutat despre copii, mai fetelor spor la munca.... doar nu ma lasati pe mine singura.
Azi dim. stateam intinsa pe spate si Marco al meu avea chef de joaca.Cred ca lovea cu piciorul ca asa frumos se ridica burtica in partea stanga....
Radeam de fericire!!! Acum vrea si Clau sa vada, asa ca, in seara asta iar voi fi cu burta in sus la inspectie si conversatie tata-fiu.
Am pus poze noi, facute aseara in albumul Gio- burtoasa (sunt ultimele 3).
poze
gio si bb Marco 22+
fany_23 spune:
Am revenit .....cu examenul ala enorm dat ( Krelia sunt la SNSPA, iar examenul a fost la geopolitica ..ceva din istorie , politica si geografie) si cu mari sperante ca il voi promova .....
Despre bebeii, si noi suntem innebuniti dupa cei mici ..si cred ca e cel mai frumos lucru pe care il poti trai ca femeie.
Noi avem dezbateri serioase ..eu vreau fetita ...iar al meu iubit vrea un baiat .....sa il invete el cum e cu viata si sa fie neinfricat
Asa am vazut si eu fundita ralu e originala ideea....
Inteleg ca ati reusit sa gasiti un cadou pt nasii vostrii Krelia... astazi am eu o dilema ma duc sa caut cadou pt nunta de maine ...pt cununie ...
va pupicesc .....acum am sa fiu o prezenta mai activa
krelia spune:
quote:
Originally posted by fany_23
Inteleg ca ati reusit sa gasiti un cadou pt nasii vostrii Krelia...
Intr-un final, da , sper sa-i foloseasca, sa nu mai aiba inca unul...si sa nu-mi dea (in minea ei) cu el in cap! Este vorba despre o frapiera in imbracata in imitatie de piele, pe capac are un cap de cal si pe marginile frapierei niste "din alea" ca la cal, pe care pui piciorul sa urci in sa...nu stiu cum le zice...sper sa-i placa...altceva, zau dk am avut in cap...io zic ca e destul de util...si se va folosi de el..mai ales vara (ca tot vine toamna )...bibilouri, si-au tot luat...si au bibilioteca plina....
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
leyla spune:
Anul II mergand pe III? Mult succes! eu IV pe V:))
[quote]Originally posted by fany_23
Am revenit .....cu examenul ala enorm dat ( Krelia sunt la SNSPA, iar examenul a fost la geopolitica ..ceva din istorie , politica si geografie) si cu mari sperante ca il voi promova .....
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
fany_23 spune:
Dragut .....eu spun ca stai fara griji, in mod sigur vor fi incantati...e un cadou deosebit...
Rallu spune:
Dyadya, stiu ca vorbesti serios.
Multumesc de avertizare.
Acum nu stiu daca am ce sa mai fac.
Sunt in mijlocul examenelor, nici nu mai ies din casa...de cautat restaurante nici nu poate fi vorba. Cand o sa termin eu o sa fie prea tarziu.
Deja am platit avansul. Tot ce ne ramane de facut e sa incercam sa vorbim cu ei...omeneste. Nu stiu, poate reusim pt. ca mie mi s-au parut oameni de inteles (desi cred ca o sa trebuiasca destula putere de convigere din moment ce ei ar pierde bani buni).
Chestia e ca imi si place foarte mult salonul. Se potriveste perfect cu ideea mea de printesa. Aranjamentele le-am vazut si m-au incantat (sunt facute cu gust)...unde mai pui ca intra si in pret ca altfel ar costa o avere. Mancarea ai zis si tu ca e buna si servirea la fel.
Imi e tare greu sa ma decid daca pot sau nu sa trec cu vederea chestia cu intrarea, punand in balanta si avantajele.
Eh...daca ramane Vulturul in final banuiesc ca o sa trebuiasca sa trec cu vederea ca doar n-o sa stau suparata tocmai in ziua aia
fany_23 spune:
leyla...bafta multa si tie...
tigrutz - La multi ani ...!!!, as fi sanatoasa si fericita!!!!
asa m-a apucat un dor de duca ....spre casa asa ca eu va las fetelor , va pup
Week placut pt toata lumea
krelia spune:
Si eu plec acasik si apoi la nasi...v-am pupalit fetele..ne vedem luni la alte povesti!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
dyadya spune:
Rallu, vezi ca ti-am raspuns la Topul de sus si de jos al restaurantelor. trebuia sa-ti raspund aici. Sa continuam aici discutia despre aceste inconveniente si modul in care vom trece peste ele, mai ales ca am o vaga senzatie ca pana la anul or sa mai apara o groaza de mici compromisuri pe care va trebui sa le facem. Totul e ca in final sa iasa nunta bine si sa nu ramanem cu regrete. Un lucru pot sa-ti spun despre seara aia la Vulturul: in salonul mare se distra lumea la greu si pe terasa la fel. Deci cred ca pana la urma conteaza cum te simti la nunta, ca poti sa ai exclusivitate la un super restaurant, dar daca nu ai atmosfera tot degeaba!